![]() |
Quote:
Szívesen leverném őket hidd el, de realista vagyok. Ha nem csalok én is, esélyem sincs... Csalni meg nem nagyon akarok Egyszer azért lehet nekifutok, csak az rengeteg orit jelent anarchba, mert szerintem csapnivaló multis leszek:) |
no szerintem meg lehet csinálni. én a V-t ismerem, ezért ott leírom szerintem mi kell.
3 társ akikkel nagyon együt vagytok, kb. 3-4 mrd tartalék minden orinak 199en írogatással. innen 600-ra felütni kb. két-három nap lazán. televenni kell mindig kb. 500-800 misi piactol függően. onnan is vannak most 1000 hekiig orik, azokat lehet ütögetni. 1000ről fedezni 60% házzal vagy a maradék 3 mrdbol katikat venni és abbol fedezni (bár ez csak legvégső esetben, mert nincs az ötös szinteken ennyi egység ált.) ha ügyes a top és felveszi előletek a nyersit, akkor horror áron tudtok építkezni, ezért lehet az egyik oritok mondjuk törpe, aki 1000-1200 között célzottan fedez. innen tovább márcsak pénz és piacolás kérdése az egész szóval szerintem korántsem lehetetlen a dolog, csak sok odafigyelés meg jópár hónap írogatás kell hozzá. |
Quote:
|
Sztem túlkombináljátok:)
lefordulsz, vagy bereggelsz 5be. üres orival vagy, s mikor kijössz védelem alól addig gömbözöl, míg végre vki meg nem szán, s le nem üt. :D Ez mondjuk nem kevés időt is igénybe vehet, tekintve az 5. szintek alján lévő nem csak rutinos játékosokból áló társaságot. De miután 20* lefosztották a semmit a 21. csak bever:D Lentebb keresel magadnak emlegetett gnómokat, óriásokat, amikre a gazdájuk úgyis csak 10 naponta néz rá, s lenyírod a varijuk, mikor megindult belőle a teki, akkor már ott a tarcsid. Ez nem vesz igénybe 3 hónap termelést sem, s még izgalom is van benne, hogy mikor néz be, s vesz varit, esetleg épül át agyoncsapni Téged:D |
Quote:
ha alapból ellenszenves vagy, hamar lehúznak rólad pár hekit...komolyan... |
Quote:
|
Quote:
plusz a 36 koronkent benezokkel ez semmit sem er. feldobja 36 korre a kulcsot, lenyirod a varit, es? bejon, vesz, feldobja.... ennyi :) |
jaja egyszerűbb puszítítani nála meg a rúnáját kilopni aztán jöhet a tekije
pár orit mi is kifosztottunk így persze ehez nem termelő ori kell :) a csopi tetején lévő orikat azért nehezebb lehúzni főleg ha valaki 100 körről megy rá támadni :) de ha felküzdötte magát hozzájuk és nemtűnt nagyon fel az nagy károkat tud okozni csak persze nagyon -nagyon sok pénzbe kerül |
Érdekes;)
Hali all:)
Hát nem tudom ezt a felvetést nem teljesen értem . synket egyrészt megértem de szerintem az a 10-20 ori akik a topban vannak nem zavarják az egész csopit söt az egész játékot ha neked nem lenne ugy lehetöséged nem tennéd meg?? ilyen dolod szerintem az ujjrázás is az ellen is ágál a nép mikor más is ugyanugy megteheti ....... szerintem böven elég ami megszoritás van nem kell ennél több és tapasztalat hogy akik fent vannak az elsö helyeken azokkal is lehet beszélni ;) tap:én is oda tartok:) |
Quote:
ettol fuggetlenul poenos amit arrakis leirt, nem tamadni akarom, csak cafolni. :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:37. |