![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mondtam már h ez a 4% csak a csoportok topjan kivul müködik, peldaul a román vagy az angol hoditoban is müködik ez,ott pedig csak 200-300 létszamu a csoport...szoval a letszam nem befolyasolja ezt a 4%-t.. |
Quote:
Arénában most 57 db ori van, ennek a 4%-a 2,28. Tehát létszám alapján +/- 2 db orinak kell 2 körösnek lennie. A gyakorlatnak ez megfelel, ellenőriztem, ráadásul az utolsó előtti helyről. Ha létezik is ilyen daráló, az itt nem tűnik fel. (már csak törölnöm volna jó innét, de azt úgy látszik nyem lehet. :( Az eddigi kivételek sztm tehát a klánpontlista és a párbajok listái. |
A Jegyzeteimből kapartam elő:
2 reszbol all az ut, az egyik az ertek, ez 1000 pontonkent 1 kor. ez 2000 pont kulonbseg mellett az alap 2 kort adja. a masik a helyezestol fuggo ut, ez ugy jon ki, hogy a csoport legteteje es legalja kozott 50 hely kulonbseg van. Az 1000 pont valójában 2000 persze, így a 2 körös távolsághoz 4k pontkülönbség kell, vagy a csoport létszámának 4%-a (100%/50*2 kör). És természetesen, a kettő együtt hat, egymás hatását növelik! :) |
Quote:
és mondjuk a 43. helyezett között hány kör van: 8666pont 55-en vagyunk a csoportban. A jó választ, amit ki kell hoznod: 36kör :) |
Quote:
na kijött az eredmény? :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha vki 2500 pont távolságra, valamint mondjuk egy 1000 fős csoport esetén 25 hely távolságra van, az sztd messzebb kell legyen mint 2 kör? |
All times are GMT +1. The time now is 14:52. |