![]() |
Egyébként ha jó tolis akkor ugy csinálja hogy nyit rád TK-t és csak akkor lop szét mikor 1körig van csak már nyitva a kapu és annak a körnek is a végén.Ha kicsit sürübben nyomsz térkapufelderitést (pl:napi 2xer) akkor eltudod kapni.
|
tévedsz!ki lehet deriteni és aránylag könnyen & gyorsan
|
Quote:
Na erre varrjál gombot:) Amúgy az a legtutibb ha mondjuk óriásra nyitsz, az szinte sose szokott kaput nézni ha nem lopják, és 10 kör vgén lelopni a szövit. Mfnél meg nem sok választás van:D De az igazán jó tolis még kaput se nyit:D |
hiii :D
Óriás vagyol ^^ egyébként igy van tényleg ritkán nézek,de jó tolik nem sokan vannak :D |
Látom nem csak én nemtudok aludni :)
|
Quote:
|
Quote:
u.i.: lehet én vagyok túl zsibbadt és fáradt, de mintha a hulla nem tudna térkapukat felderíteni... |
Quote:
Én tudnék, bár fáradt se vagyok, de egy igen kedves komám, aki szívélyesen megsegített miután kijöttem egy vereség után karácsony után, volt okos és lebontott mellém, a szövijeivel, mi meg egész este szedni fogjuk őket:D |
:D igen jóltudod a hulla nemtud,de voltam olyan szövi ahol én voltam egyedül varis és 3hullával.Konkrétan arra vagy kiváncsi hogy lehet megtalálni ki lopja a hullát?
|
Quote:
Pl végigpróbálod a csopit és akin nincs tk-d (vagy a szövinek tk-ja stb) de belopod (vagy buksz) az nyitott az éhra. |
All times are GMT +1. The time now is 10:40. |