![]() |
Quote:
(Bocs, nem tudtam kihagyni. :D) |
Quote:
Hehe:D:D De most komolyan van hozzá valami a Windowson kívül :P |
Quote:
Nem tudom, mit értesz távolsági fegyver alatt, de vannak olyan dobófegyverek , amelyeket a harcosabb kasztok (harcos, paladin, kalandor) tudnak használni, de nincsenek skilljeik hozzá. Igazából a távolsági harcra a vadász alkalmas, puska vagy íj a választék, nagyon jó skillek hozzá, és leggyakoribb vélemény szertint a legkönnyebben játszható faj, hála a szelidített állatának :) Ereklyék alatt viszont mit értesz? Ja, és ha tudsz angolul, ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: wow.allakhazam.com Vagy magyar honlapként a www.worldofwarcraft.hu-t, ezeken elég sok információt magtalálsz :) |
Quote:
Ereklye=Relic, amit a paladin, druida tud használni, arra lettem volna kiváncsi, hogy a mágus, warlock is tud-e használni ereklyét. Majd utána nézek.:) |
Quote:
Innen az "Interface AddOn Kit" lesz a barátod. Nem tudom konkrétan mi mindent tartalmaz, mert nekem haverom adott egy ilyet. Azzal tudtam mozgatni pl. a skillbarokat, illetve olyanokat tud, hogy kiírja mobok hp-ját, manáját, illetve hasznos adalék a térképen a koordináták megjelenítése. Töltsd le, nézd meg, nem tudom ezek közül ez mit tartalmaz. A fegyókról meg annyit, hogy a WoW magyar honlapján minden kaszthoz le van írva, hogy milyen fegyvert használhat. Van ami alapból elérhető, van amihez képzés szükséges. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ranged(távolsági) fegyverek:
mage,priest,warlock-wand (varázspálca) warrior,rogue,hunter-gun(puska),bow(íj),crossbow(sok helyen számszeríjnak hívják) ammo (lovedék) kell hozzá!!! paladin-relic druida-idol shaman-ez most hiretelen nem jut eszembe :DD a legismertebb item/quest gyujto oldalak azok a thottbot,allakhazam és wowhead játék kozben ha kilépsz itten harmad annyi ido alatt megtalálod,mint a másik ketton,egyébként talán a legtobb indormáció a thottboton van én még a wow.gamepressure.com oldalt is szoktam néha nézni NAGYON nagyon nagyon sok infó: wowwiki.com-on |
www pont blackravens pont net/index.php/2007/10/07/nefr-lockz/
bocs h így írtam de még nem kuldhetek URL-t :( nagyob durva vidi látnotok kell :D |
All times are GMT +1. The time now is 16:42. |