![]() |
ha már tele vannak a barakkok nem is gond :)
200-on én is kemény 252 katikat képezgethetek;) de lusta vagyok fegyvert venni, ezért pár millától elesek :D |
hát én azt lopni szoktam a kezdő törpicsekektől:)
nagyon jól jön. óriással 4 lopás és annyi kati, amennyit te mondtál már képzésen is van;) ha továbbképzésről+képzésről van szó akkor az összes készüli kell, de akkor is megéri. |
200 hekin jó az, ha már viszonylag tele van. ha még üres akkor 400 is lehetne 70 házzal;)
|
Szerintem ennyi hekin 5. szinten vagytok szóval ott többnyire olcsó a nyersi, úgy hogy inkább épitzés párti vagyok, gyorsan teleirni tekivel, aztán jöhetnek a házak, telepakolok, és jóval hamarabb kész az ori mintha normál népességel maxolgat az ember:)
|
Quote:
mondjuk mostanában rászoktam, hogy veszek pár fegyát a piacon, úgy is ingyé' vesztegetik :D |
hát nálunk most az ár a "kezdő" (ez azt az árat takarja ami akkor volt mikor én kezdtem) árhoz képest megduplázódott. ez nemrég történt, de folyamatosan így van. ez ugye nem volt piaci infó, mert se csopit se árat nem mondtam:confused:
|
Sziasztok!
Szerintetek melyik éplista a jobb? Fél-elf, tolvaj, 350 heki. (40%lakiteki) Ház 62 4340 emberke Barakk 35 1960 íjász Raktár 41 Templom 50 7000 varázsló Kocsma 127 7112 tolvaj Torony 35 VAGY Ház 62 4340 emberke Barakk 35 1960 íjász Raktár 41 Templom 43 6020 varázsló Kocsma 134 7504 tolvaj Torony 35 Mindkét épületlista esetén 10 körre elég a kaja. Melyik jobb, miért? |
mindenképpen a több varis. de én még ennél is több varit pakolnék be, mert ha betakarnak akkor nem tudsz mit csinálni a tolikkal
|
Ez attól függ, mennyit ülsz gépnél, és mennyire erős a szövitekben a varis. Ha rögtön le tudod vágni a varázslókat, vagy a varisotok tudja ártózni az ellent akkor a több tolvajra szavazok, mert 350 hektáron mindkét eset gyenge egy komoly varis ellen.
|
Quote:
Ezért inkább a többvarisverzió az életképes, különben mindneki öli majd a tolikat, és hiába fér 500-zal több, ha 1000-rel kevesebb él folyton :D |
All times are GMT +1. The time now is 18:03. |