![]() |
:D 146666 5/W [SZ] Noname146666 (2) 22.779
szerintem ilyen kis sorszámú országot már nem lehet regelni... novemberben kinézek pár jópofa régi sorszámot, aminek nincs még gazdája. regelek 3-4 variációt anarchba. karácsonykor meglepem magam valamelyik számmal, amelyiket sikerül a licitáláson elnyerni. Ati van olyan kedves és már írja is át pár napon belül az ori sorszámát zéróstart és GO :cool: |
Quote:
|
Quote:
:D akkor így kevesebb lesz a licit , ne dolgozz a vippelők ellen :D :D ma is tanultam valamit... igaz, hogy miért hogy jár törlés nem vagyok jártas benne... |
Quote:
Nézd ki a kis sorszámot licithez, aztán ha majd egyszer valamikor talán esetleg később megint lesz névátírási lehetőség, akkor átírhatod... :D Vagy ennyire már ne erőltessük? :D:D:D |
íyg késői órákban engem is kezd idegesíteni:D
2 megoldás emrült fel bennem regizek egyet és megnézzük h sikerül-e megtörtént nem sikerült írok egy ződet az egyik ilyen orinak és megkérdezem |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
gondoltam kipróbálom sikerül e... Sorszám Csoport Ország Érték 437466 ANARCH 5 Hajrá Dream ! 437466 7.850 a keresős módszer a legegyszerűbb... Hajrá ... :cool: |
Quote:
Támogatom. pl.: akartunk csinálni egy szövit, ahhoz, hogy egy helyen legyünk volt némi munkánk vele, ennek pedig semmi értelmét nem látom. Főleg ha zeronál én pl megválaszthattam hova kerüljek. Az a 3k vip körért jár, vagy nem értem, egyéb konzekvens magyarázatot nem találtam rá.. Tehát egyszerűen, aki nagyon akarja úgyis adott csoportban lesz (szabályokat betartva), a többieket pedig csak súlytja a random csoportba kerülés. Ráadásul így is vannak nagy, meg törpe, semmire sem jó csoportok, mert azokban tényleg iszonyatos belterjesség, s jksz folyik. Bár sztem mindent megoldana, ha egyszerűen lenne 5. 4. 3. 2. 1. szint, s tényleg küzdelem lenne, nem a többség számára (99.9%) esély nélküli játék. Legalábbis nívósabb helyezés elérésére. Gigászi termelőorik az ellentétes érdekek, csoportok miatt épülnének át, ütnék egymást, vagy szabival esnének le, ha nincs gazdájuk. Egyszerre több negatívum is megszűnne ezzel. |
Orinévben sorszámot pedig dikicseléssel lehet csinálni.
Megnézed az anarchba kerülők sorszámait, s utánna rákeresel egyesével a következőkre, amikor nincs találat, akkor reggelsz, s beleírod a névbe a soron következő sorszámot. Páratlanul szellemes megoldás, csinálja, akinek nincs jobb dolga :) :p |
All times are GMT +1. The time now is 15:51. |