![]() |
Old 06-03-20, 19:38
Senki Belépés dátuma: 06-01-26 Hol: Budapest Üzenet: 1,707 arról nem is beszélve hogy egy ilyen játékos van aki ezt eddig elérte a többeik messzebb vannak, szóval nem nagy téma. amúgy készül egy 10. személyiség amelyet méga homály fed... én is csak ennyit tudok Atitól... Hú találtam egy ilyet, érdekelnének a fejlemények. :D Amúgy meg, van egy új személyiségek topic, ahol szintén felmerült az építész, és még pár jó ötlet. Ebben a topicban pedig én nem sok értelmes dolgot találtam. :( |
Quote:
a 20. személyiségröl beszélni meg igen butaság, neked az akkor lehet probléma (hogy sokan rohangásznak 20 személyiséggel) ha kb 66 éves korodig fogsz játszani itt. Én a pont listámban látok nem egy hanem több oylan orit aki 150-200-250 ezres sorszámmal és egy személyiségel játszik, és ezekröl az orikrol tudom hogy akkor is elkenik a szádat ha neked 16 személyiséged van :) de tudod mit? még nekem is elkenik :) |
Quote:
60k ori ellen háboruzok msot 2 személyiségű .... DE nem én vaok a téma hanem a személyiség...Ja és még+10személyiséghez nem kell több mint 8év:)(mivel tudtommal azota van hod) Mondom felölem lehet 200uj személyiséget is bevezetni de ne legyen egyse világverő... |
támogatom az új személyiséget ha
-1-5 személyiségbe nem választható bele -a választott személyiség mellett, a gömbön látszik hogy Milyen varászlatot ad neki ez a személyiség. -esetleg lehet hogy a két tekivédő varázslat ki van zárva ?-a geniusz személyiság random tesz fel spec varázslatot, akkor és annyi körre ahogy a faj a saját spec variját felteszi. |
Quote:
de ha egyet kiválasztott magának pluszba az marad azon a szinten végig... tehát szintváltáskor azt mondom gnóm tudós genus, felrakom a könyvtárkulcsot és mondjuk a fantom sereget... akkor azon a szinten csak fantom seregezhetek pluszban és nem ide oda ugrálok a spec. varik között.... |
Quote:
|
Quote:
és egy fecske még nem csinál nyarat, vagy harcosokbol nem lesz szalonna :) |
Quote:
hulla+szieszta ember+árnyak törpe+szieszta félelf+tükörpajzs gnóm+szieszta óriás+szupermarkotány elf+árnyak/tükörpajzs ork+szieszta Szerintem mindegyik aránytalanul erős az adott többi 9 személyuiséghez képest. Sőt... még a 9 összes bónuszához képest is erős :) |
igen erősek, ezért gondolkodásra serkentené a többi játékost, mert attól még mindegyiknek meg maradna a gyenge pontja, ami a saját fajából ered...
|
Quote:
Azért meg lehetne fingatni... az ilyen embert ... Gondolkodj rajta 1 jól össze rakott szövi hidd el kifingatna ...:D :D :D |
All times are GMT +1. The time now is 23:24. |