Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Szövisegítség földszerzésnél. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1202)

karesz6 01-01-2007 11:59

Nyilván valami korlátozással. Mondjuk a hadi határozza meg korlátok nélkül hoogy mennyit küld el segíteni és tennie kell ezt minden támadásnál. De az eredeti felvetés is arról szól hogy adjunk a nem hadis szövitársaknak olcsópénzért földet. Csak így nem a hadi viszi vásárra a bőréét. Vagy legalábbis nem annyira.

Kisbér 01-01-2007 12:07

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 61747)
Nyilván valami korlátozással. Mondjuk a hadi határozza meg korlátok nélkül hoogy mennyit küld el segíteni és tennie kell ezt minden támadásnál. De az eredeti felvetés is arról szól hogy adjunk a nem hadis szövitársaknak olcsópénzért földet. Csak így nem a hadi viszi vásárra a bőréét. Vagy legalábbis nem annyira.

De most gondolj már bele...
Mondjuk legyen csak egy 100 elites elf, akit se ártózni, se tolizni nem tudnak... Abból kijön sok-sok ezer lovas... És akit megütött még csak nem is tudja, hogy kik a szövijei... És gondolkozik, hogy hogy a francba van az, hogy kiküldött rám egy ekkora sereget :D

Bár így belegondolva kicsit szinesítené a játékot, mégsem támogatom :D

FJORD 01-01-2007 12:10

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 61751)
De most gondolj már bele...
Mondjuk legyen csak egy 100 elites elf, akit se ártózni, se tolizni nem tudnak... Abból kijön sok-sok ezer lovas... És akit megütött még csak nem is tudja, hogy kik a szövijei... És gondolkozik, hogy hogy a francba van az, hogy kiküldött rám egy ekkora sereget :D

Bár így belegondolva kicsit szinesítené a játékot, mégsem támogatom :D

igaz ráadásul ha véletlenül netalántán meggömböznéd akkor se tudnád hogy az ő serege volt-e vagy sem.

Kisbér 01-01-2007 12:12

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 61752)
igaz ráadásul ha véletlenül netalántán meggömböznéd akkor se tudnád hogy az ő serege volt-e vagy sem.

Pontosan, azért emeltem ki az elf-et :D

FJORD 01-01-2007 12:17

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 61754)
Pontosan, azért emeltem ki az elf-et :D

Viszont a többiek esetében látod, hogy csak 100 lova van meg 1000ij és akkor mehetsz neki ...
Persze csak akkor ha tényleg betudtad gömbözni.
Viszont azaz ő kockázata, hogyha lelepleződik varis létére.
Így legalább tudna földet szerezni.
A fene tudja, hogy megérdemelne-e többet.
Gondolom aki varis az támogatná:D

Penya 05-29-2007 12:47

Ati elárulod h melyik javaslat miatt került be a megfontolás alatt levőkbe?

Ati 05-29-2007 13:00

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 99399)
Ati elárulod h melyik javaslat miatt került be a megfontolás alatt levőkbe?

Hogyhogy melyik miatt? A téma erről szól:

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 56181)
A több sereggel alulról szinte lehetetlen című topicban volt egy javaslata Solarisnak, de hiába várom, nem nagyon akarja megtenni élőben:) Úgyhogy, bár nem akarom ellopni az ötletét, de felvetem én a témát.

A szövetségek szétszakadása kapcsán merült fel, hogy földszerzésnél a csatában részt vevő országok egyformán részesedjenek a zsákmányból a jelenlegi alacsony % helyett. Így a jól szervezett szövi továbbra is az marad, a hadisok ütése miatt a tolis meg a varis nem marad le, esetleg épp egy ellenség előtt.

Zsáni 05-29-2007 13:09

És esetleg kiírtok rá egy szavazást a gyorsabb eredmény érdekében? :)
mert jelenleg pont egy ilyen problémám van :)
és én támogatnám :)

Ati 05-29-2007 13:10

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 99404)
És esetleg kiírtok rá egy szavazást a gyorsabb eredmény érdekében? :)
mert jelenleg pont egy ilyen problémám van :)
és én támogatnám :)

Mint említettem, ezek a módosítások csak igen sokára fognak a játékba bekerülni, ha egyáltalán bekerülnek. Úgyhogy ha erre vársz, akkor ne tedd.

Zsáni 05-29-2007 13:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99405)
Mint említettem, ezek a módosítások csak igen sokára fognak a játékba bekerülni, ha egyáltalán bekerülnek. Úgyhogy ha erre vársz, akkor ne tedd.

ehh :S na mindegy :)
azért még a szavazás szerintem jobban átlátható :)

All times are GMT +1. The time now is 04:04.