![]() |
Quote:
1. a paicon való kaja fogyasztást nem támogatom, ráadásul ez a kisebbeket uyanúgy szivatja, sőt aki épp támadásra készül és gyűjti a lovakat azt meg még inkább. 2. 180M, v. 300M nekem mind1 :) 3. ezt aztán abszlut nem étem :) miben lenne ez jobb a nkisciknek mint a nagyokanak? egységesen mindenkinek lecsökkene a képezhető mennyiség ajtól függően 6-7% ra 10 helyett 4. mint modtam az építési költslg jelenleg is nő, ha az építőanyagszükségletről beszélünk akkor a 4-5szörös mennyiséget baromir asokallanám, talán emléxel még amikor 2-3000 agyagért, fáért építettél egy házat.. nem kéne azokat az időket visszahozni.. |
Quote:
|
Quote:
3 éve 1 M a határ, max felemhet még 1.5Mre. egyébként meg pont jó példa a fegyver.. nem, ne tartson értelemszerűen kovácsot, hanem vegye meg a kisebbektől :) esetleg tartsanak a klánban 2 törpét. |
Aszt nem tudtam hogy ez mar valahol szerepel... csak arra gondoltam, ha mar utkozben pusztul a sereg, vagy karavannal hullik az elkuldott javak akkor ugyan ez a piacra kifele es hazafele is megtortenhetne!
Vagy a piaci kereskedok dolgozhatnanak valamennyi %-ert! En a helyukben nem csinalnam! :P |
Quote:
|
Quote:
A lakiteki függvényében kevésbé termel majd sokat a nagyori mint a kisebb. 2000 háznál a 200-hoz viszonyítva ma van 13500 képezhető katona különbözet. A javaslatom szerint ez 9000-re esne vissza. Ez 4500 katona különbség 20 körönként ami elég jelentős bevétel amivel ezentúl nem nő a szakadék a nagyori és a kisori között. |
Quote:
Régebben amire hivatkozol 5600 fa volt 1 tanya 350K pontnál!!! És akkor nem voltak 1 millás törpék! Korántsem ugyanaz a helyzet én átéltem. |
Tényleg azt szeretnétek hogy egy nagy klán belerokkanjon egy pár ezer épületes bontásba vagy építésbe?Ki fog így háborúzni ha a bontás építés elviszi az oriból a bent tartható pénzt!Csináljatok nagy orit ez most se lehetetlen és akkor élvezhetitek az előnyeit!Nem értem miért nem az a cél hogy megnőjjetek miért arra irányul az össz energiátok hogyan rontsuk el a másik játékát!??
|
Quote:
Jaah es mostansag az szamit jateknak hogy felfedezunk meg beepitunk, es ha ebben probaljuk megakadalyozni egyeseket akkor elrontjuk a jatekat! |
Quote:
Felfedezünk?És én már ütöttem annyit klánban is és egyéniben is hogy nekem a felfedezés izgalmasabb mert azt ez előtt az orim előtt sose csináltam,hagy én döntsem már el melyiket választom stratégiailag melyik jobb nekem!Nem 2400 ról hanem 1200 ról és érdekes módon most mindenki sír de megállítani senki nem volt képes: egy ork tábornok tudta beütni az is csak felülről mert láma volt!A többi meg még lámább mert csak nézte és még csak nem is elf volt! |
All times are GMT +1. The time now is 22:03. |