![]() |
Ne legyen kihagyható az A :)
Hát a 30%? Amennyiben ez lenne akkor talán többen jönnének fel mert teljesithetőnek érzik és akkor megmarad a kis kék szám vonzereje is. Ellenkező esetben bejöhet az is ami a maluszoknál volt, hogy inkább törli az országát mivel túl nehéznek érzi a feladatot és Ő játszani akar igy regel egy új orit. Aki pedig a kis kék számocskája miatti nehezitéssel meg csinálta a 2-es szintet az simán tudja venni az A 30%-át. Ha esetleg elsőre nem kedvelte meg, még meg teheti a számocskája birtokában is:) |
[quote=Madzin;50955]Magyaran nem a SZEMELYISEGEK gyujtesse a celkituzes hanem a legnagyobbnak lenni. Vagy rosszul ertelmezem?
- de anno be lett vezetve a személység (egészen 9-ig) a kiirás meg még a megelőző korból származik! - és miért ne szólhatna erről is - :D |
Ati
[quote=Ati;50949]Nem ugyanannyi.
- persze az alternativ javaslat (12-dik) nem is feltételezte az 1a-s jelenlétet szerintem:D |
Quote:
Szerintem meg a kettes és a 3-as szavazatai inkább összevonhatóak, gondolj csak bele mire szavazol a duplázással!!!!!! Pont arra hogy ha fel mégy A-ba akkor a szigorított szabályok legyenek rád érvényesek ez semmiképp sem a hibrid javaslat. |
[quote=zaff;50957]
Quote:
-A - n kotelezo mindenkinek vegigmenni a sajat felteteleivel. |
Quote:
|
Quote:
|
goldy, rendben, de en csak arra akartam celozni, hogy a jelenlegi szigoritott %-ok tulzoak. beszeltem olyan jatekossal, akinek az orszagneve mellett igen nagy kek szam van - nem mondom meg kivel -, es teljesithetetlennek tartja 100%-osan, csak nem mondja meg nektek. azt mondta ugyis fuggo mar, jobb lesz ha abbahagyja. hat vhova ide fog eljutni jopar jatekos ezekkel a brutalis % hatarokkal.
|
Sziasztok,
Énis szívaztam így úgy érzem hogy le kell írnom hogy miért a kettesre. Általában mindenkinek aki az A mellett érvel az volt a közös álláspontja a sok közül hogy az A a játék része, ezzel teljesen egyetértek. Aki játszik tudomásul vette és eddig is teljesítette ha kék számot akart. |
Quote:
Ezzen ne csodalkozz ha nem egyertelmuen teszed fel a kerdeseket. Felteszel egy eldontendo kerdest reszletek nelkul. Igen , nem talan. Es akkor mi van ha igen es akkor ha nem? |
All times are GMT +1. The time now is 01:16. |