Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Kinek milyen háziállata van ?:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1132)

Goldy 12-04-2006 23:12

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 50663)
Ja egy cseppet.:)
Az én egyik háziállatom épp szeretetrohamot kapott, most nem úszom meg egy marék szőr nélkül.:)))

Azért nem kell szerencsétlent megtépni :)
Úristen hová kevertedtem :)

TDK 12-04-2006 23:12

kicsit mellément, kanyarodjunk:)
elöször zebrapintyeim voltak(kis mókás madarak), aztán volt párszor nyuszi, csirke. Még két kacsa is, ök igazán édesen totyogtak, pláne a csuszos parkettán. volt szokványos hörcsög, de meglogtak, és anyu frászt kapott tölük ezért menniük kellett.
halam csak a karácsonyi vacsora elött van mindig, de akkor egy egész napig uszhatnak a kádunkban:)
a legegzotikusabb az egy megmentett sündisznó volt néhány hét erejéig.

végül utoljára egy kutyusom volt 13 hosszu éven át. ö sajnos nemrég elment, és a helyére lehet, hogy nem kerül másik, mert ö nem háziállat volt, hanem inkább családtag

Ati 12-04-2006 23:16

Quote:

most nem úszom meg

Úszni? Szegény teknős... :D:D:D

Cassandra 12-04-2006 23:16

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 50664)
Azért nem kell szerencsétlent megtépni :)
Úristen hová kevertedtem :)

Csak Remyt tudom ismételni(papagájmód)... Gooonosz vagy, gooonosz vagy, gooonosz vagy.:)))

Macskák jó szokása, hogy januártól júliusig, jóliustól januárig vadlenek, ÖNKÉNT, mindenféle külső segítség nélkül.:P

Cassandra 12-04-2006 23:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50666)
Úszni? Szegény teknős... :D:D:D

Atíííí.... gyere csak vissza MSNre.:D

Goldy 12-04-2006 23:18

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 50667)
Csak Remyt tudom ismételni(papagájmód)... Gooonosz vagy, gooonosz vagy, gooonosz vagy.:)))

Macskák jó szokása, hogy januártól júliusig, jóliustól januárig vadlenek, ÖNKÉNT, mindenféle külső segítség nélkül.:P

Jó jó nem kell kiabálni :)))

Croissant 12-04-2006 23:19

Quote:

Ja egy cseppet.:)
Az én egyik háziállatom épp szeretetrohamot kapott, most nem úszom meg egy marék szőr nélkül.:)))

Asszem, h akkor ez nem a teknős volt :)

Cassandra 12-04-2006 23:21

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 50669)
Jó jó nem kell kiabálni :)))

Kiabálni? Nem szoktam én olyat.:)))

Goldy 12-04-2006 23:22

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 50665)
kicsit mellément, kanyarodjunk:)
elöször zebrapintyeim voltak(kis mókás madarak), aztán volt párszor nyuszi, csirke. Még két kacsa is, ök igazán édesen totyogtak, pláne a csuszos parkettán. volt szokványos hörcsög, de meglogtak, és anyu frászt kapott tölük ezért menniük kellett.
halam csak a karácsonyi vacsora elött van mindig, de akkor egy egész napig uszhatnak a kádunkban:)
a legegzotikusabb az egy megmentett sündisznó volt néhány hét erejéig.

végül utoljára egy kutyusom volt 13 hosszu éven át. ö sajnos nemrég elment, és a helyére lehet, hogy nem kerül másik, mert ö nem háziállat volt, hanem inkább családtag

zebrapintye a bátyámnak volt még jó régen, de vmiért egyszer tojást raktak aztán megették végül elpusztultak...
Bezzeg a hullámos papagájok isten tudja hány nemzedéket neveltek fel, csak aztán házból lakásba költöztünk és ide nem jöhettek.
Persze ott macsek meg kutya is volt:) no meg egy rakás tyúk.
No meg egyszer az egyetemről hoztam egy fajhibrid máj kacsát:) na az öreganyámnál a szobában nőtt fel, nem volt semmi egy állat. Karmaival felmászott az ágytakaron és rémes milyen hisztit vágott le ha a nagyanyám mamusza kiment a szobából:)))

lll 12-04-2006 23:33

nah jah, ez már nagyon nem háziállat téma:)

All times are GMT +1. The time now is 07:55.