Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   ANARCHISTA klánszint! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1126)

Arrakis 12-03-2006 14:36

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 49838)
egy ember ne lehessen több klánban.
ha lehetne,akkor csinálna vki egy ork klánt,meg 3-4 másik tök mindegy milyen klánt,és becsapkodná a tápklánjait klánszinten.
2 hét és 20k heki fölött lenne bőven.
ennek mi értelme lenne? :)
sztem semmi.

Tökéletesen egyetértek Veled Arden, de ehhez azt is hozzá kell venni, hogy ez majdnem A rendszerű játék lenne, még egy At pedig felmerül bennem a kérdés minek csinálni?
Az anarch lényege, s alapötlete a lehet több orid, oks, azt mondjátok egy klánban lehet majd vki több orival, több klánban nem, én elfogadom, mert nekem így korrekt, de vajon minden anarchistás el fogja fogadni, hogy nem kiskirályoskodhat, s attól döngetheti a mellét, hogy már nem üthet 20 orival 1et?:)

Monnyuk az még mindig felmerül bennem, hogy ki a csuda fog ott harcolni, mivel mind ismerjük egymást. Ki kit fog támadni?

Alapszabályként szögezzük le, hogy leszek Ardennal, meg Petivel, Hulla meg Neverrel, meg Steve - vel, s az idők végezetéig harcolunk:D:D:D
Viccen kívül tényleg nem tom mitől nem lesz posvány az egészből. :(

Arden 12-03-2006 14:37

nem csak azok :)
de remélhetőleg könnyebben le tudok majd forogni, ami engem igenis érdekel :)
mondjuk top30%-os ori kell D-ben h H-ból tudjak forogni? kék számos nehezítés persze aktív. (sajnos:P)
D-ből meg 1500 kör meg 336 top30? kék számos itt is?

Steve 12-03-2006 14:38

A személsziségest nem kommentálnám, ahhoz (is) kicsi vagyok:)

Quote:

Originally Posted by Devil (Post 49846)
amugy meg tutira korlatozni kene vmennyire a fentlevo orik szamat
ne legyen mar pl Hullanak 5millio szk-s orija, mar sry :D

Már mérne? Ez az anarh öcsibogyó itt az ebereknek több orija van. Van vmi állat multis például Mben is;)

Never 12-03-2006 14:40

Azt a kisnégyest úgyis le fogjuk zérózni :D
És nem leszek hullával,túl fanatikus :D
Amúgy ha az emberkék majd keverednek a klánokban,akkor talán lesznek ütögetések is,hiszen ha egy klánban van olyan emberke,aki nekem nem szimpi,nem biztos,hogy nem verem be klánban,akkor is,ha 10 oriból 5 Ardené.

Arrakis 12-03-2006 14:41

Quote:

Originally Posted by Never (Post 49842)
Igaz,de ennyi erővel töröljük az egész anarchot,aztán kezdjen el mindenki újra regelni :)

Ezzel egy probléma van, ugyanazon kevesek játszanának, s reggelnének újra sok orit, akiknek most is sok van, a többiek meg néhány tötymörgőt, amivel úgysem tudnának sokat kezdeni.
Max egy kettő kinőné magát.

De alapvetően az anarchnak sztem semmi értelme sincs, azért van, mert jó bevétel, különben már rég nem lenne.

Peter 12-03-2006 14:42

Quote:

Originally Posted by Never (Post 49850)
Azt a kisnégyest úgyis le fogjuk zérózni :D
És nem leszek hullával,túl fanatikus :D
Amúgy ha az emberkék majd keverednek a klánokban,akkor talán lesznek ütögetések is,hiszen ha egy klánban van olyan emberke,aki nekem nem szimpi,nem biztos,hogy nem verem be klánban,akkor is,ha 10 oriból 5 Ardené.

nem lenne egyszerűbb (és olcsobb :D) simán leadni a személyiségeit? :D

Devil 12-03-2006 14:43

nekem lesz 1 klanom, lesz benne 1 orim meg masik 9 emberé, es mkit fogunk csapkodni
letojom h epp kit utunk :D
cel a top1 klan, toborzom epp
jo jatekosok jelentkezeset varom, 9eros emberket akarok osszeszedni :D
no persze elobb valositsuk meg, azelott meg tervezzuk meg :D
L kicsit, dolog van utana bevetem az agyam es kiotlok vmit :D
(nembeszolni:P)

Arrakis 12-03-2006 14:44

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49844)
Arrakis tisztára megcsömörlöttél a játékba... Crazy fog ütni sztem 100%, Jupi is játszhat, másrészről lesznek havert ütések is, többen több ellen:)

Nem, nem csömörlöttem meg, csak akartam vmi bizonyítékot kapni arra, hogy másként lesz, mint ami most megy:)
Eddig egész jó, de még cukkolni kell mindenkit kicsit, s a végén talán tényleg elhiszitek, hogy lehet bárkit ütni, s akkor van játék;)

bari 12-03-2006 14:44

Na, mondom én, 1 orija lehessen csak 1 embernek, ha többet akar, ott van a többi szint :-)

Peter 12-03-2006 14:44

Quote:

Originally Posted by Devil (Post 49853)
nekem lesz 1 klanom, lesz benne 1 orim meg masik 9 emberé, es mkit fogunk csapkodni
letojom h epp kit utunk :D
cel a top1 klan, toborzom epp
jo jatekosok jelentkezeset varom, 9eros emberket akarok osszeszedni :D
no persze elobb valositsuk meg, azelott meg tervezzuk meg :D
L kicsit, dolog van utana bevetem az agyam es kiotlok vmit :D
(nembeszolni:P)

beszólbeszólbeszól :D

top1? arról lekéstél srác :D
azt már lefoglaltam :)

All times are GMT +1. The time now is 18:47.