![]() |
Quote:
|
Szerintem meg 10% nem is lehet, de ha igen akkor tényleg elmentünk a szélsőségek felé. De harmadannyi varit szerintem meggömböz, ha 10% is.
Szerintem. |
Quote:
Elmentem a szélsőségek felé? Mondtam egy példát, matek, szorzás-osztás, van akinek még ígyse esik le.:) Laci a lényeg kivehető, nem? Arra lusta vagyok hogy egy 75%katmorálos törp mondjuk egy 100%óriás ellen dupla varival hogyan bukna ami nem szélsőséges, de úgyis bukhatna. Mégvalami: szerinted:) halkan súgom hogy természetesen nulla is lehet. ;) |
Quote:
|
Ne legyél lusta!! Számold ki, és rá fogsz jönni hogy sikerül:) Sőt még ártó is.
|
Quote:
|
Ne viccelj! ez kötözködés? Magad írtad, hogy lusta vagy kiszámolni.
|
Oké: mi is számít akkor mondjuk gömbölésnél: varázslók száma, távolság, katonai morál, készültség, tekercsek száma, faji és személyiség bónuszok, mágikus pajzs. Azt ne mond hogy ebből nem jön elő olyan szitu hogy a rossz helyzetben lévő támadó nem tud gömbölni. Természetesen alaphelyzetben közelre mindig menni fog ilyenkor, hogyha minden tényező egyezik csak a varáslók száma duplája, de ne állítsd azt hogy nem létezik olyan eset hogy ne menne.
|
Igazad van, létezik!
Egyetlen egy eset: ha a készültség 50% alatt van. |
Quote:
Figyelj: ha bekopott a tekid, ha messze vagytok egymástól, ha leesett a katmorálod, ezek mindmind maluszos tényezők. |
All times are GMT +1. The time now is 23:41. |