Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

gabco 11-29-2006 23:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 48072)
Az a fő probléma ezzel, és ez igen sokat lett fejtegetve, mire a mostani elgondolás megszületett, hogy ez hatalmas hátrányba helyezi azokat, akiknek nincs országuk az A-ban.

Ez mindenkit szarul érintett, de mit akartatok elérni ezzel konkrétan? Hogy azok, akik a kék számukat szeretnék növelni, azok abbahagyják? Vagy hogy töröljék a felért országukat, és regeljenek másikat (esetleg ne töröljék, és feketén játszanak)? Vagy hogy az alacsony sorszámúak közül párnak a törlések következtében felszabaduljon a sorszáma, amit el lehet árverezni? Mi az igazi ok?

Synkel 11-29-2006 23:28

Ja, egyébként az alapötlet nekem is tetszik, hogy ha B-ből akar fordulni valaki, legyen elég A-ban a sima top30%, és csak B-ben kelljen teljesíteni a nehezített feltételeket. Egy ori fordulásáért miért kelljen irreális teljesítményre kényszeríteni egy másikat is?
Ettől eltekintve, nekem tetszik a nehezített forudlás:)

Cassandra 11-29-2006 23:31

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48080)
Ja, egyébként az alapötlet nekem is tetszik, hogy ha B-ből akar fordulni valaki, legyen elég A-ban a sima top30%, és csak B-ben kelljen teljesíteni a nehezített feltételeket. Egy ori fordulásáért miért kelljen irreális teljesítményre kényszeríteni egy másikat is?
Ettől eltekintve, nekem tetszik a nehezített forudlás:)

Ne kezd már te is:o
Miért jó, ha az szív, akinek nincs folyamatosan országa A-ban?

gabco 11-29-2006 23:31

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48076)
Goldy, neked ez miért szívás? Hogy mert van orid A-ban, ÉS játszani is kell vele?:P:P

Bocs, hogy én válaszolok.
Nem azért szívás, hogy JÁTSZANI kell vele, hanem az hogy HOL. A másik meg, hogy aki már fenn van, az csapdába került. Foglalni rohadt nehéz a top közelében, mert nem tudsz segítséget kérni, így ha elég íjászt tartasz, szinte sebezhetetlen vagy.
Ilyen feltételek mellett tudod mikor van esélyed komolyabban? Ha már a B-ben összeállsz 9 emberrel, és fejenként Mrd-okat betáraztok lépés előtt.

Synkel 11-29-2006 23:48

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 48081)
Ne kezd már te is:o
Miért jó, ha az szív, akinek nincs folyamatosan országa A-ban?

Valaki ezen szívni fog, az tuti. Elsősorban azok akiknek most kis 5-6-osuk van, és nem szeretnének megállni a gyűjtögetéssel, mint pl NorB:)

Ati 11-29-2006 23:50

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 48083)
Valaki ezen szívni fog, az tuti. Elsősorban azok akiknek most kis 5-6-osuk van, és nem szeretnének megállni a gyűjtögetéssel, mint pl NorB:)

Nem ez az igazi probléma. Ahogy itt az eddigi reakciókat elnéztem, eddig senkinek nem azzal volt a baja, hogy a G-ben, vagy a B-ben a top10%-ba kell jutni.

Visszatértünk egy régi témához, hogy van, aki nem szeretne az A-ban (aktívan) játszani.

Synkel 11-29-2006 23:51

Quote:

Originally Posted by gabco (Post 48082)
Bocs, hogy én válaszolok.
Nem azért szívás, hogy JÁTSZANI kell vele, hanem az hogy HOL. A másik meg, hogy aki már fenn van, az csapdába került. Foglalni rohadt nehéz a top közelében, mert nem tudsz segítséget kérni, így ha elég íjászt tartasz, szinte sebezhetetlen vagy.
Ilyen feltételek mellett tudod mikor van esélyed komolyabban? Ha már a B-ben összeállsz 9 emberrel, és fejenként Mrd-okat betáraztok lépés előtt.

Ki mondta neked azt, hogy KÖTELEZŐ 1000 kör alatt végigszaladni egy csopin?

A másik: ha rám hallgatsz nem állsz össze B-ben 9 másik orival, hogy úgy lépj fel...

Goldy 11-30-2006 05:39

Szal hogy értem-e kristálytisztán
Most azért kötelező az A-ban játszani mert egyesek azzal szivatják magukat hogy csak 1 orival játszanak? Ezért totálisan elvágják azoktól a lehetőséget akik talán nem komálják annyira az A-ból fordulósdit ilyen új néha már irreális feltételekkel?
Most akkor jöjjön esetleg olyan hülyeségekkel hogy aki az A-ból fordul az kis piros számot kapjon hogy lássa már mindenki milyen übermájer aki meg csak B-ből az meg kéket hogy nini egy looser? Így megnyugodnának azok akik feltétlen 1 orival az A-val szivatnák magukat?

Az A egy totál más játék, nekem nagyon nem jön be, és időm sincs rá, éveket meg nem szeretnék ott tipródással meg klánba könyörgéssel tölteni, csak azért hogy egyszer végre leszabadulhassak 5.-re és végre játszhassak.

Ez egy játék ne csináljunk már belőle tortúrát mindenáron, egy játékot játszani szeretnék és nem szenvedni benne...

Synkel: igen képzeld NEM akarok A-ban játszani...

Cassandra 11-30-2006 06:29

1. pont azért nem tartok 20 országot, mert nincs időm rá, vsz. ha lenne se lenne annyi, nekem elég kettő (Nem önsanyargatásból nem játszok 6-7országgal.).
2.Nekem miért muszáj elvenni a játéklehetőséget azzal a két országgal, miért kéne nekem egy harmadikat is indítanom ahhoz, hogy kettővel játszani tudjak?
Nem vagyok az A-s könnyítések ellen, de akkor legyen az könnyítés mindenkinek.
Ha ez az ára, megteszem, indítok még pár országot, egyel A-ban üldögélek és nem csinálok semmit, a helytartó, majd "eltartja"... a többivel meg játszok, de ezzel nem tudom kinek lesz jobb!?
Nem azokat akarom szivatni, akiknek ott van országa, de ne tegyük már kötelezővé, hogy mindenki tartson ott egy felesleges orit.

Nem kell túlzásokba esni Goldy, nem azt mondtam, hogy lúzer, aki ezt csinálja, csak azt, hogy én marhára nem szeretnék ilyet játszani, márpedig, ha úgy döntök, hogy én azzal a két kis országgal folyamatosan játszani akarok, akkor nekem kiszúrás, hogy nehezebb feltételeket kell teljesíteni.

Ui.: Kicsit gondolj bele, ott van több tucat ország, amit csak azért tartanak ott, hogy B-ből fordulni tudjanak, mennyi az esélye annak, hogy full bevédett országok között elevickél valaki és teljesíti, a neki szükséges feltételeket, ha senkivel nem tud kezdeni semmit?
Fedezgessen fel?

bitboss 11-30-2006 06:51

üdv!
- az 1/A egy más játék, és sokkal nehezebb felfelé haladni, ezt mindenkinek el kell ismerni, viszont két helyzet van.

1 - akinek van külön országa itt, és B-böl fordul: neki könnyebb, mert nem kell a csoport nagy részén végigverekednie magát. a lentebbi csoportok feltételei viszont neki is magasak. javaslom, hogy aki B-böl fordul, annak az 1/A-s orijával a top 30-25-21-18-16-14-12-11-10 %-ot kelljen elérnie!

2 - aki A-bol fordul, mindegy, hogy van-e másik országa, hiszen bármely következö forduláshoz ujra nagyot kell másznia, annak csak 30-27-24-22-20-18-17-16-15 %-ot kelljen!

ez egy javaslat, rágjátok át, és módositsátok.
(és ne vágjátok a fejemhez, hogy ez az elsö beirásom (valóban az), de végigolvastam a témát)

Lanka

All times are GMT +1. The time now is 21:38.