Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Intéző (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1095)

Ati 03-02-2007 20:42

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 77311)
igaz, és nem is baj, ha nem lesz így...
esetleg ha úgy lehetne, mint a HT nek a varázslatokat? persze akkor azt is elkéne rendezgetni ami nincs... megjegyzem az 5.szint után kb ezek maradnak... barakk templom kocsma raki tanya torony... ez hat... hullánál kettő esetleg 3... óriásnál öt darab dolog

És miből lesz a nyersanyag a csoportban? Csak van, akinek van bányája, különben senki nem tudna építeni.

Ettől függetlenül ez nem visz közelebb a megoldáshoz.

BimmBimm 03-02-2007 20:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77313)
Bocs, ha erőltetettnek érzed, de elég sok "furcsa" levéllel találkozunk. :)))

Ati! én is csináltam már egy két weboldalt és tudom h a legbugyutábbak odakeveredve a legegyértelműbb dolgokat szúrják el... :D Evvan... én csak próbáltam vmit kitalálni, de te látod a supportra mik jönnek, ez alapján megítélheted hogy mi haladja meg az emberek egy részének képességeit... :)

Kancsendzönga 03-02-2007 20:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77314)
És miből lesz a nyersanyag a csoportban? Csak van, akinek van bányája, különben senki nem tudna építeni.

Ettől függetlenül ez nem visz közelebb a megoldáshoz.

jó feladom:) majd összeszorítom a fogam, ha holnap,mikor ránézek az intézőre,még mindig ugyanúgy fogműködni mint most

Ati 03-02-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 77320)
jó feladom:) majd összeszorítom a fogam, ha holnap,mikor ránézek az intézőre,még mindig ugyanúgy fogműködni mint most

miért akarod Te ilyen sűrűn átrendezni az intézőt? :eek:

Kancsendzönga 03-02-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77322)
miért akarod Te ilyen sűrűn átrendezni az intézőt? :eek:

nemakarom, csak szeretném tudni, hogy épp szenvednem kéne, mert még mindig 142,5 másodpercet vesz igénybe az egész sorrendet megváltoztatni... ha nem tudnék róla, hogy nem változott túljó kedven lenne:D

Ati 03-02-2007 21:22

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 77329)
nemakarom, csak szeretném tudni, hogy épp szenvednem kéne, mert még mindig 142,5 másodpercet vesz igénybe az egész sorrendet megváltoztatni... ha nem tudnék róla, hogy nem változott túljó kedven lenne:D

Hát én nem tom, nekem 20 másodpercnél sose volt több az egészet átrendezni... és akkor már nagyon megkavartam mindent.

Szecsa 03-02-2007 21:28

Ati, olyan funkcio kiegeszites nem lehetne, hogy csak bizonyos % menjen?
Tehát, pl. a templomaim 10%-a, kocsmaim 10%-a, barakkjaim 20%-a ures, es azt szeretnem, hogy ne menjenek addig ezek...es leallitanam oket.
Vagy ilyen nem lenne?

Viz 03-02-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 77333)
Ati, olyan funkcio kiegeszites nem lehetne, hogy csak bizonyos % menjen?
Tehát, pl. a templomaim 10%-a, kocsmaim 10%-a, barakkjaim 20%-a ures, es azt szeretnem, hogy ne menjenek addig ezek...es leallitanam oket.
Vagy ilyen nem lenne?

Ha jól emlékszem Ati mdonta, hogy az intéző már így is elég bonyolult, ezért ilyen változás nem lesz benne.
Bár én is támogatnám.

Ati 03-02-2007 21:30

Így van, az Intéző adja most is a problémás esetek javarészét, úgyhogy ezt nem bonyolítom tovább.

Szecsa 03-02-2007 21:34

rendben, koszi :)

All times are GMT +1. The time now is 20:24.