Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   LOST - Eltűntek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=109)

Ati 02-14-2006 09:34

Quote:

Originally Posted by Mephisto
A 12. rész nekem se tetszett, és bnőmnek se. Mind a ketten nézzük ezt a sorozatot, és igazi rajongók vagyunk. :)
Amúgy vigasztalásképpen közzlöm, hogy a következő rész, ami már kijött "Nagy átverés" címmel szerintem a legjobb rész a második évadban. Még a papos résznél is jobban tetszett, pedig az sem volt egyszerű:)

Végre VALAMI történt. A történet ugyan egyetlen centit se ment előrébb, de legalább végre nem egy uncsi rész volt. Szerintem kezd nagyon ellaposodni. Nagyon húzzák az egészet. Nem tudnak kitalálni semmit a végére, és még pár évadnak bele kell férnie, mielőtt megmenekülnek? Vagy mi lehet a baj? :(

Phoenix 02-15-2006 09:06

Hi
Nekem tegnap elmondták, hogy mi lesz a vége :) szép kis csattanója van :), ha valakit érdekel, az zöldeljen rám ide---> (#322834) :D

Ati 02-15-2006 09:23

Quote:

Originally Posted by Phoenix
Hi
Nekem tegnap elmondták, hogy mi lesz a vége :) szép kis csattanója van :), ha valakit érdekel, az zöldeljen rám ide---> (#322834) :D

Mihez képest vége? Még forgatják, nem? :)

Phoenix 02-15-2006 09:29

Quote:

Originally Posted by Ati
Mihez képest vége? Még forgatják, nem? :)

hát azt nem tudom, hogy forgatják-e még, de mindenesetre a forgatókönyv már meg van írva :) és abból szivárgott ki az infó :p

Ati 02-15-2006 09:36

Quote:

hát azt nem tudom, hogy forgatják-e még, de mindenesetre a forgatókönyv már meg van írva :) és abból szivárgott ki az infó :p

A forgatókönyv mindig képlékeny, attól függően, hogy akarják-e még 1 évet továbbvinni, vagy sem. :)

Phoenix 02-15-2006 09:39

Quote:

Originally Posted by Ati
A forgatókönyv mindig képlékeny, attól függően, hogy akarják-e még 1 évet továbbvinni, vagy sem. :)

ja ez iagz :) bár ezt a végtelenségig lehet folytatni...vagyis addig, amíg mindenki meg nem hal :p

Ati 02-15-2006 09:42

Quote:

ja ez iagz :) bár ezt a végtelenségig lehet folytatni...vagyis addig, amíg mindenki meg nem hal :p

Már így is hoztak be új szereplőket, szóval ez se probléma. :D

Phoenix 02-15-2006 10:00

Quote:

Originally Posted by Ati
Már így is hoztak be új szereplőket, szóval ez se probléma. :D

nem vagyok egy nagy rajongója a sorozatnak...elég ritkán látom, de ha mindig találnak valakit, akkor még vagy 3 évadot simán ki tudnak húzni :p

Ati 02-15-2006 10:03

Quote:

nem vagyok egy nagy rajongója a sorozatnak...elég ritkán látom, de ha mindig találnak valakit, akkor még vagy 3 évadot simán ki tudnak húzni :p

Népszerűségtől függően ezt ilyen ütemben akár 10 évig is el lehet simán húzni. Beleraknak pár logikai buktatót is, mint amilyen az egész második évad eleje, és pláne. :D

Phoenix 02-15-2006 10:07

Quote:

Originally Posted by Ati
Népszerűségtől függően ezt ilyen ütemben akár 10 évig is el lehet simán húzni. Beleraknak pár logikai buktatót is, mint amilyen az egész második évad eleje, és pláne. :D

látom nagyon benne vagy ebben :) nem te csinálod a Barátok közt-öt?? :D

All times are GMT +1. The time now is 06:22.