Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   esemenylista kibovitese (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1080)

Kisbér 12-16-2006 19:07

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 47874)
Én nem az ömlesztett eseményekről beszélek, hanem az események MENÜRŐL -ott jelenleg csak a hadi események vannak, s azt mondom, hogy lehetne külön fül az alvilágis és mágikus eseményeknek.

Sőt jó lenne, ha lenne mondjuk klánraktár-esemény fül is.

Én pl azért nem kapcsolom be, mert hihetetlenül zsúfolttá teszi az eseménylistát, néha viszont tök jó lenne. Pl mennyi kaját is vesznek ki a többiek, hova tűnt az a sok tekercs a rakiból, stb, stb...

És a szövetség fontos eseményeit is ide átraknám.

Ha valamelyikről szó volt már, akkor bocs.. :-)
(sajnos nem szeretem az ilyen bedumálásokat más fórumokon, de bevallom, ezt a topicot csak átfutottam)

Xeper 12-17-2006 00:32

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 56356)
Sőt jó lenne, ha lenne mondjuk klánraktár-esemény fül is.

Én pl azért nem kapcsolom be, mert hihetetlenül zsúfolttá teszi az eseménylistát, néha viszont tök jó lenne. Pl mennyi kaját is vesznek ki a többiek, hova tűnt az a sok tekercs a rakiból, stb, stb...

És a szövetség fontos eseményeit is ide átraknám.

Ha valamelyikről szó volt már, akkor bocs.. :-)
(sajnos nem szeretem az ilyen bedumálásokat más fórumokon, de bevallom, ezt a topicot csak átfutottam)

Ha jól rémlik, akkor nem volt róla szó korábban (nem olvasom el megint mindet :) ), de valóban jó ötlet.

Tavacska 12-17-2006 10:27

nekem tetszik az alapötlet, és a szinekkel sincs bajom, szeretem a szineket :-)
én általában hadis vagyok és a szövijeim sincsenek mindig akkor gép előtt mikor én... szóval jó lenne, ha nem csak a saját eseményeim között jelenne meg (ami egy hadisnál ritkaság lenne), hanem a szövi események között is, mert akkor látnám, hogy távollétem alatt mit alkotott a varisunk tolisunk, és annak fényében mehetne a támadás...
szóval nekem tetszik...

Nightmare 12-21-2006 16:28

Igen, mondasz valamit, ez szerintem egy jó ötlet.

laziga 12-21-2006 17:22

nekem is tetszik :)

Josh 12-22-2006 17:54

az ötlet maga nagyon jó, támogatom,de ne legyenek ennyire rikító színek, a hadis akciók maradjanak csak piros - zöld formátumban a többi akciózáshoz meg nem lenne fontos a szín....

Fefe013 12-23-2006 08:08

Bár nem jáccom túl régóta, de az eddigi tapasztalataim alalpján nekem is tetszik az ötlet.

petyac 12-23-2006 08:11

Quote:

Originally Posted by Josh (Post 58502)
az ötlet maga nagyon jó, támogatom,de ne legyenek ennyire rikító színek, a hadis akciók maradjanak csak piros - zöld formátumban a többi akciózáshoz meg nem lenne fontos a szín....

Ezzel azt akarod mondani,hogy minden maradjon,akkor mi tetszik benne?

Josh 12-23-2006 20:28

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 58735)
Ezzel azt akarod mondani,hogy minden maradjon,akkor mi tetszik benne?

maga az alap5let jó,csak a színséma nem tetszik, akkor már nagyon tarka lenne a játék... azaz a tolis/ varis akciókat nem kellene színezni, szerintem...

Xeper 01-08-2007 21:42

Quote:

Originally Posted by Josh (Post 59061)
maga az alap5let jó,csak a színséma nem tetszik, akkor már nagyon tarka lenne a játék... azaz a tolis/ varis akciókat nem kellene színezni, szerintem...

Szerintem nem kellene színezgetni, minden maradhatna a főoldalon úgy ahogyan eddig volt (így is éppen elég indóformáció zúdul oda is), hanem az események menüpont alatt nem csak az információszerzések eredménye lenne feltüntetve, hanem megjelenne még pár fül a lopási eredményeknek, az ártózási eredményeknek (sőt: akár a mágia ill. seregfelméréseknek is).
Így nem kellene átszokni, átlátná mindenki, de nyomonkövethetőbb lenne minden :)

All times are GMT +1. The time now is 08:13.