![]() |
Quote:
Én pl azért nem kapcsolom be, mert hihetetlenül zsúfolttá teszi az eseménylistát, néha viszont tök jó lenne. Pl mennyi kaját is vesznek ki a többiek, hova tűnt az a sok tekercs a rakiból, stb, stb... És a szövetség fontos eseményeit is ide átraknám. Ha valamelyikről szó volt már, akkor bocs.. :-) (sajnos nem szeretem az ilyen bedumálásokat más fórumokon, de bevallom, ezt a topicot csak átfutottam) |
Quote:
|
nekem tetszik az alapötlet, és a szinekkel sincs bajom, szeretem a szineket :-)
én általában hadis vagyok és a szövijeim sincsenek mindig akkor gép előtt mikor én... szóval jó lenne, ha nem csak a saját eseményeim között jelenne meg (ami egy hadisnál ritkaság lenne), hanem a szövi események között is, mert akkor látnám, hogy távollétem alatt mit alkotott a varisunk tolisunk, és annak fényében mehetne a támadás... szóval nekem tetszik... |
Igen, mondasz valamit, ez szerintem egy jó ötlet.
|
nekem is tetszik :)
|
az ötlet maga nagyon jó, támogatom,de ne legyenek ennyire rikító színek, a hadis akciók maradjanak csak piros - zöld formátumban a többi akciózáshoz meg nem lenne fontos a szín....
|
Bár nem jáccom túl régóta, de az eddigi tapasztalataim alalpján nekem is tetszik az ötlet.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Így nem kellene átszokni, átlátná mindenki, de nyomonkövethetőbb lenne minden :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:13. |