![]() |
De ha ezt se lenne szabad, akkor belépne telefonról és le se bukhat. Vagy rosszul gondolom?
|
Remy a flegma stílusból légyszi vegyél vissza, amíg én normális hangnemben szólok, tőled is elvárom.....segítséget kértem és nem kioktatást még ha igazad is van, lehetne kicsit szerényebben is :)
Az idézetet nem én egerésztem ki előszöris, hanem az, akit arról szeretnék meggyőzni, hogy amit állít szabálytalan dugta az orrom alá.... valahol érzem én is hogy valami nem smafu ebben, ezért kértem hogy erősítsetek meg benne....mert nekem annyira nem volt egyértelmű. ...de köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtámogattál :P |
Quote:
teljesen igazad van, én is így látom |
Na szóval, piacolni, meg védővarikat feltenni lehet. Azzal "csak" azt kockáztatod, hogy télleg ellopják az oridat, esetleg olyasmit tesznek a nevedben, ami anrchos következményt von maga után:) Ellenséges akcióktól őrizkedni kell, és ez esetben pl a gömbözés is ellenséges akciónak minősül.
|
Quote:
ezzel azt akarod igazolni, hogy teljesen legális, ha látom, hogy csattog valaki a szövim felé...én fogom a cókmókom átcuccolok hozzá lecserélem a pacikat íjakra? hiszen csak piacoztam ... hát nem tudom, nekem erős kétségeim vannak |
valahogy nekem is:o
|
Mint ahogy sokan másoknak is, folyt is erről bősz vita már nem egyszer, de maradt ez a képlékeny határ a szabad és a nem szabad között.
|
én ugytudtam h semien szin alatt nem szabad:o de nah jó papnő holtig tanul:D
|
Jó lenne tudni Ati mit mond erre
|
én ahogy olvasgattam a témában az van megengedve,hogy ha a szövikkel összeülünk mondjuk havonta egyszer akkor ott mindenki benézhet piacozni+fórumozni az orijába!!na most ha te kiadod a szövidnek a jelszót és ő bármikor piacozik esetleg bevéd ha te nem vagy otthon,akkor szerintem gyűlik szépen a hibapont,ha pedig eléritek a határértéket akkor anarch!:D
|
All times are GMT +1. The time now is 20:30. |