Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mért nincs katonapiac 5/Q-ban? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1062)

Remedy 11-23-2006 12:38

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 45496)
Hihihihi!
Hát... Ha komolyan írnál smst:D Akkor nagyon röhögnék... Arra az időre talán meg is kapnád a számom:D
Hát... 12-nél még nem telefonáltam, de 500-nál igen...
Sőt! Volt, hogy engem keltettek este fél 1-kor, hogy fogjam a telóm, és menjek piacra, mert van katona... A szobatársaim majdnem megöltek érte:D
És reggel hozzáteszem dög álmos voltam:D

Az elet apro oromei.... megertenem, ha egy klanutes miatt koltenenek fel, de ezert.... :P

Liza itt is... 11-23-2006 12:56

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 45521)
Az elet apro oromei.... megertenem, ha egy klanutes miatt koltenenek fel, de ezert.... :P

Bocsi, de tudod mennyire örültem neki?:) Az a 8-900 nagyopn szükségeltetett akkor:). Félig teli épületek mellett... Bár akkor volt, hogy kénytelen voltam templomot is építeni, hogy elférjenek:D
De komolyan... Attól, hogy morci voltam, attól...:D:D

Szecsa 11-23-2006 14:18

Remy, azert gondolj bele :)
Ugye 3 oras korok vannak.
Egy halado orinak, aki eppen 250 hekin van olyan 3k kepzessel eleg sok ideig tart bekepezni a dolgait :)
Igy az a nehanyszaz egyseg igenis sok...napokat sporol meg vele :D
(tudod, itt 3 oras korok vannak :D )

Synkel 11-23-2006 14:42

Az a baom kérlek, hogy simán ott lehetne hagyni a szinten a max ott töltési idő után, ha aktívabb lenne a piac. 2 hónapom volt feltölteni 200 hekin az épületeket. Mellesleg unatkozik is az ember közben...

Nagyon jól tudom. Eléggé tájékoztatott vagyok ilyen szinten. Függetlenül attól, a Q csopi viszi fel a pénzt a felsőbb csopikba. Kész szégyen...
Mi semmit nem tudunk csinálni 3-400 millióval, V-ben meg más csopikban meg örülnének ha lenne ennyi pénz..

Lassan mi is maradunk egy helyben, de akkor én 2 naponta rakok ki 300-at
Decemberig... Aztán csataaaaaaaaaaaaaaaaa
Végre....

1. Liza, elgndolkodtál már rajta, hogy mit keresel a lassű csopiban?

2. Amikor 300 millióm van csak, tök csórónak érzem magam... Nem tudom mennyi kell lassúban a boldoguláshoz, normálban ennél lényegesen több.

3. Lásd 1.:)

Remedy 11-23-2006 14:45

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 45550)
Remy, azert gondolj bele :)
Ugye 3 oras korok vannak.
Egy halado orinak, aki eppen 250 hekin van olyan 3k kepzessel eleg sok ideig tart bekepezni a dolgait :)
Igy az a nehanyszaz egyseg igenis sok...napokat sporol meg vele :D
(tudod, itt 3 oras korok vannak :D )

Szecsa, gondolj bele... ha siet, minek megy a lassuba? Asszem a kerdes jogos :)

Szecsa 11-23-2006 16:00

Ezegy jo kerdes...en nem fogok menni, errol meggyoztetek, hogy miert nem erdemes :) Mas kerdes, hogy a meszarlasokkal egyszeruen nagyon hamar megölik az orid :) Hisz miből potolnád az elhult egységeket?

Liza itt is... 11-23-2006 19:18

na de kérem...

1. Szecsa valszeg azért vagyok lassúban, mert nem akarok napi 2-3 óránál többet gép előtt ülni, lényegtelen, hogy hányszor belépve;)
2. Örülök, hogy nem vagy csóró...:D

Szecsa 11-23-2006 19:21

Csak egy kerdes: hany orat ulsz naponta a gep elott, Liza?

Dragi 11-23-2006 19:23

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 45713)
Csak egy kerdes: hany orat ulsz naponta a gep elott, Liza?

sztem 18-at :D:D:D

Harcosok 11-23-2006 19:28

Hogy miért nincs egység a piacon?:)

Mert egyálltalán nem éri meg azt termelni:)
Ha megveszi az elithez az 4 fegyot(1a sima katihoz+az elithez)+az 1150 képzési költség néha több jön ki mint 50k:)
Néha van rajta pár ezer arany haszon de aki pénzt akar ott az inkább ír tekit mert jópárszor több haszon van rajta:)
ja meg,hogy nincs az mostmár nem állítható az egyik szövim állandóan szerencsés :)Mindig elkap egy kis egységet...Bezzeg én soha:(:(

All times are GMT +1. The time now is 05:29.