![]() |
Quote:
|
Quote:
De komolyan... Attól, hogy morci voltam, attól...:D:D |
Remy, azert gondolj bele :)
Ugye 3 oras korok vannak. Egy halado orinak, aki eppen 250 hekin van olyan 3k kepzessel eleg sok ideig tart bekepezni a dolgait :) Igy az a nehanyszaz egyseg igenis sok...napokat sporol meg vele :D (tudod, itt 3 oras korok vannak :D ) |
Az a baom kérlek, hogy simán ott lehetne hagyni a szinten a max ott töltési idő után, ha aktívabb lenne a piac. 2 hónapom volt feltölteni 200 hekin az épületeket. Mellesleg unatkozik is az ember közben...
Nagyon jól tudom. Eléggé tájékoztatott vagyok ilyen szinten. Függetlenül attól, a Q csopi viszi fel a pénzt a felsőbb csopikba. Kész szégyen... Mi semmit nem tudunk csinálni 3-400 millióval, V-ben meg más csopikban meg örülnének ha lenne ennyi pénz.. Lassan mi is maradunk egy helyben, de akkor én 2 naponta rakok ki 300-at Decemberig... Aztán csataaaaaaaaaaaaaaaaa Végre.... 1. Liza, elgndolkodtál már rajta, hogy mit keresel a lassű csopiban? 2. Amikor 300 millióm van csak, tök csórónak érzem magam... Nem tudom mennyi kell lassúban a boldoguláshoz, normálban ennél lényegesen több. 3. Lásd 1.:) |
Quote:
|
Ezegy jo kerdes...en nem fogok menni, errol meggyoztetek, hogy miert nem erdemes :) Mas kerdes, hogy a meszarlasokkal egyszeruen nagyon hamar megölik az orid :) Hisz miből potolnád az elhult egységeket?
|
na de kérem...
1. Szecsa valszeg azért vagyok lassúban, mert nem akarok napi 2-3 óránál többet gép előtt ülni, lényegtelen, hogy hányszor belépve;)
2. Örülök, hogy nem vagy csóró...:D |
Csak egy kerdes: hany orat ulsz naponta a gep elott, Liza?
|
Quote:
|
Hogy miért nincs egység a piacon?:)
Mert egyálltalán nem éri meg azt termelni:) Ha megveszi az elithez az 4 fegyot(1a sima katihoz+az elithez)+az 1150 képzési költség néha több jön ki mint 50k:) Néha van rajta pár ezer arany haszon de aki pénzt akar ott az inkább ír tekit mert jópárszor több haszon van rajta:) ja meg,hogy nincs az mostmár nem állítható az egyik szövim állandóan szerencsés :)Mindig elkap egy kis egységet...Bezzeg én soha:(:( |
All times are GMT +1. The time now is 05:29. |