![]() |
Én támogatom az 5letet...nekem pl.: ingyen vezeték nélküli netem van és ha gondolja magát, akkor elmegy és 1-2 napig nem is lesz megint és így elég ciki, ha egy betegség bejönne :eek:
|
Quote:
Egyszerűen nem értem, hogy miért ellenzik olyan sokan ezt a javaslatot. Ennél nagyságrendileg nagyobb dolgokat megcsinál a HT. Hátrányt senkinek sem okoz. Néhány embernek viszont segítség lenne. Engem különben nem érint, mert általában nem bízom a HT-re a képzést. |
Ööööö... nagyon ciki, de szeretném jelezni, hogy megváltozott a véleményem, ezennel inkább az ötletet támogató oldalra állnék. :o
Csak azzal tudom indokolni, hogy tényleg sok minden van a HT-nál, amit úgy lehet beállítani, hogy bizonyos események függvényében leálljon. Emiatt aztán vagy azokat is meg kellene szüntetni, vagy legyen az is választható, hogy betegség esetén a katonaképzés leálljon. Bocs, kovábbi elvtársak ;) |
arulo! konyorgom akasszuk fel... :D
|
Quote:
|
Szerintem nagy erény, ha valaki nem ragaszkodik mindenáron korábbi véleményéhez. Adok is Lacinak pontot.
|
Quote:
|
Én is az 5let mellet vagyok. Steve barátom véleménye ellenére is.
A betegség így is levesz egy rahedli embert, ha nincsen korházad, miért tegye a helytartód tönkre az országod teljesen? Ő a Te jobb kezed, az akaratod meghosszabítása, és ha már fizettem azért, hogy Ő ott legyen, akkor nehogy már egy 30-as IQ-val megáldott szerencsétlen legyen, aki megöli az országot, csak azért, hogy elég katona legyen. Sztem legyen ott a kis négyzet, és mindenki aki fizet a helytartóért maga döntse el, mennyire jól tudja konfigurálni azt, hogy egy 50-es IQ-jú Ht, vagy egy 100-as IQ-jú Ht tud beállítani ( persze a Ht lehetőségeihez mérten vegyük az IQ-t :) ) |
Quote:
Egyébbként az ötletet én is támogatom! A korlátozásoknál a tekercsírás felfüggesztése alatt vagy fölött lehetne egy ilyen pipálhatós rublika! |
Szép is lenne :D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 15:35. |