![]() |
titkos lista:)
Gabóca esetleg nem egyedül
edu Croissant és a párja Vuk szegedről egyedül Slady egyedül Ulan a párjával stil azt mondta egyedül én és a lányom már biztos azt majd kiderül egy barátom jelezte szivesen kijönne a feleségével azt hiszem ők is jönnek:) eddig 13 - 15 fő a szállással nincs még gond:) és nem zavar, hogy nem ezeren leszünk, de van még hely |
Quote:
|
Quote:
nem hagyunk i senkit sem azért vagytok, hogy erre felhivjátok a figyelmem! Zenét valaki rendezzen mert nem illik csak egész este egymást csodálni!! |
Quote:
Nah jóóóó, akkor legyen hegyikecskeragu:):):) Akkor azt mondjátok majd meg mit vigyek, még gondolkozom azon hogy pénteken megyek én is és szombat délután jövök haza. Ez még belefér:) |
Quote:
|
Quote:
ugy van foglalva a szállás! a pénteket még nem tudtam rendezni! croissan mondta hogy ők pénteken jönnek más még nem jelezte:) de utánna nézek és beirom! viszont a szállás nem biztos hogy hosszú ideig lehet kedvezményes! na kideritem és kaptok erről is infót! legkésőbb kedden!;) ;) ;) |
Régens+ egy személy jön még velem, tehát hárman megyünk.
Mit csináljak, nem tudnak nélkülem meglenni:) -Jobb fej mint én, gitározik hódítózik is meg inni is tud. Ennyit róla.. |
Quote:
|
Quote:
van szállás péntekre de délelőtt ki kell érnünk és összesen csak 2 szoba mert mások is szoktak ott lenni:) a szombat elintézve akkor szabad a pálya miénk minden :)) egyenlőre ennyi :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:58. |