![]() |
Quote:
Reaktor sokkal jobban elmagyarázta nálam az ellenvetéseimet, valami ilyesmik zavarnak engem is, csak én paraszt vagyok, és nem tudom ennyire összeszedni a mondandómat. |
Quote:
És akkor mi van ha alapjában ingatja meg a mostani stratégiákat??? Másik stratégiák lesznek kidolgozva és kész. Ez a hozzáállás jelenti számomra a maradiságot a fejlesztésben, bár hozzáteszem a hsz gazdáját alapjában nem tartom maradinak. Mindenesetre ez a bejegyzése sokakat bátorít a megszokotthoz való ragaszkodásra még akkor is ha mindenki tudja,h az nem jó :( |
Quote:
Erről szólna a stratégiai játékok zöme, hogy próbálj okosabb lenni mint az ellenfeleid és járj túlaz eszükön. Ma is van ilyen a játékban, de ezt már megszoktátok és senkit nem zavar :) (pontlista rendezéssel eltávolodásra céloztam a kevésbé rutinosak kedvéért) |
Quote:
Egyetértek. Vegyük bele, hogy a szabis ori részklánban nem támadható és/vagy támadó részklánba sem vehető be. |
Quote:
|
Quote:
1. hadüzenet nélkül nem támadhatnál részklánnal (ergo a hadüzi azt jelenti, mint ma ha rádállnak!) 2. adhatunk határértéket a klánhadüzi idejének. (pld egy hadüzi 48 körre érvényes és utánna automatikusan felbomlik) 3. nem lenne semmilyen részklánpontlista a tervezetem szerint, hanem egy aktuális klánlista lenne az ellenfélről aktuális pontokkal és ezek közül x-eléssel kijelölöd a célpont orikat pld. Aztán a saját klánodból szintén beixeled a támadó orikat. A H ezután összeadja a támadók pontszámát és a védőorik pontszámát és kiírja az aktuális körtávot ennek függvényében. Mivel az egyéni pontlista full dinamikus így kör közben is lehetne változtatni ezen nyilván. De ez oda-vissza igaz persze. Nincs ugra-bugra körváltáskor és aztán kockázatmentesen várni az ütközet végét. |
Quote:
NA ÉS??? Szokatlan az is ami most van annak aki még nem volt az 1A-ban! |
Quote:
Lehet korlátozni a hadüzik számát ahogyan egyéniben is max. 3 lehet asszem. A második felvetésed a krónikázás... Ugyvan lehetséges ilyen is, de ha max 3 hadüzid lehet akkor az elég rendesen lekorlátozza a lehetőségeket. Másrészről ha egyéniben simán hiénázhat mindenki akkor egy részklántámadáskor mért ne lehetne ha valaki résen van? Alternatív megoldásként: (egyébként a magam részéről inkább a fenti mondatban hiszek) az egyéni seregek hamarabb hazaérnek mint a részklánok seregei és védekeznek már a hiénaklántámadás ellen. |
Quote:
Korábban és most is leírtam, h nem védőbónuszt alkalmaznék hanem támadómaluszt részklán esetén. Magyarul te megkapnád a 20% maluszt ő pedig ha megoldja, hogy rááll az üres klánodra akkor véd és keresztbever. Ha ügyesen "sakkoztál" a pontokkal akkor nem tud kirakni és nem támad vissza. Ergo az ügyesebb stratéga tervei válnak valóra. |
Reaktor köszi az észrevételeidet, remélem sikerült párat korrekten megválaszolnom, de nagyon bízom benne,hogy elöbb utóbb eltűnnek majd a te érveid közül is ezek a szavak és kifejezések, hogy: megszoktuk, nem bevett gyakorlat, alapjaiban ringatja meg a mostani ... stb-stb...
Próbáljuk már levetkőzni ezt a ragaszkodást ahhoz amiről tudjuk, hogy nem is működik rendesen... |
All times are GMT +1. The time now is 13:46. |