![]() |
Na ugye ? :D
|
Moncsi, ugye :)
|
Moncsi, ugye :)
|
Quote:
amibe en eloszor beleszerettem: a Jegtanc. :) |
Quote:
Sztem Fable minden könyve nagyon élvezhető :D |
Lőrincz L. László minden mennyiségben
Lesli L. Lawrence kisebb mennyiségben imádtam az Elátkozott királyokat Maurice Druontól, Robert Merle könyveit a Szigetet, a Majom abc-t.. Az egyik kedvencem Frederick Forsyth: Odessa ügyirat Most Máraitól olvasom A gyertyák csonkig égnek-et |
alister mclean
navarone ágyui és a többi könyve |
Quote:
ketsegkivul en is minden konyveert odavagyok. |
Huhe, de sokat írtattok amig távol voltam.
Cassandrának szóL: amellett, hogy megvan az összes szinte söszes Tolkien mű 3 megvan angolul is: a Lotr a Silmarillion és a Hobbit:D Hagakure-t szereti valaki?? én nagy szamuráj imádó vagyok, de azért kicsit furcsa. Szerintem a mai napok életére annyira nem lehet átadni a könyv filozofiáját... még azért ajálnom: Legend of the five rings könyvek a szamurájos könyvek rajongoinak igen szinvonalas sorozat. Raymond e Feist könyveket és a Stephen Lawhead Pendragon legendáját. Télleg a Halálkapu sorozatról tud valaki valamit,?? |
Örömmel jelentem, hogy tegnap büszke tulajdonosa lettem egy számomra teljesen új és egy régi-új kedvenc könyvnek, nevezetesen Stanislaw Lem-től a Visszatérés(megmondtam, hogy előkelő helyre került a listámon ;)) és J.R.R. Tolkientől a Hobbit(angol nyelven :)) került föl a könyvespolcomra.
|
| All times are GMT +1. The time now is 23:07. |