![]() |
Quote:
Még 2 ilyen támadás és beverhetitek 2 sereggel az üres klánjukat ;) |
Quote:
Mint volt pééékes :cool: nem bírom nézni a sok gyanúsítgatást ellenük. A klán megerősödése előtt már csatlakoztam, és végignéztem, ahogy Iron maga köré fogja a jobbnál jobb játékosokat, csalásról beszélni felesleges, mert becsületes mind! Kemény munkával, sok termeléssel, rengeteg stratégiai húzással, diplomáciával igenis lehet nagy klánt építeni bárkinek! :cool: ;) Az meg, hogy pénzt rántanának be valahonnan? :p Ez butaság, ha tag lennél ott csak pár napra, látnád mennyi lé van, és ha a fokozás másnak a 0 heki miatt nem tetszik, akkor termeljen ő is, és alkalmazza ő is ezt a stratégiát! Nagyon sok sikert a Pééékeknek továbbra is! Wu :rolleyes: |
Kár ezen rágódni,hogy ki viszi. amig 1 olyan ember viszi akinek nincs másik országa itt, addig a többinek tök mind1. nem ez az első nagyobb ori ami az évek folyamán gazdát cserél... volt és van is rá példa elég:) amúgy meg eHuNe nem most tért vissza elösször, mert a 7.osztályban is ott volt,csak akkor nem kezdtük el ki kezdeni hogy ki viheti. Wolfi, legközelebb vegyétek fel a katonákat, és rakjátok ki drágábban egy visszatámadás elött:) ha legalább hektárt nem hoztok, anyagilag keressetek:D
|
Quote:
1.2: A szóbeli mnt alatt gondoltátok, hogy felmentek mellettünk, megerősödtök, majd amikor full életképtelenül széttermeltétek az agyatokat, akkor visszatértek, és mindeninek feldobjátok a választás lehetőségét. hmmm... 2: a 24 óra egy mindkét klán irányából való felkészülést jelentette volna. És ez szerintem korrekt. Ne ferdíts. Ezt most nyertétek, de a játéknak még nincs vége! :) Amikor újra feljössz, folytatjuk. Addig meg üljetek csak ott nyugodtan. :) |
Quote:
|
Tele pénzzel :D:D
Volt bennük vagy 100 milla? :D Más célt szolgáltak...igazából még most sem tudom mit :) |
Quote:
Csalásokkal kapcsolatos kérdések: Quote:
Ebben az esetben tehát jelenteni nem lehet... |
Quote:
|
Quote:
Nem bölcs dolog megalázni magatokat a vereség utáni magyarázkodással. (Te sem gondolhatod komolyan, hogy a sok hónapnyi termelés után nem jött össze elég tartalék hadakozni) Szerintem érdemesebb gratulálni és tervezni a visszavágást ;) |
Quote:
Ja, és nem a tartalékról van szó, hanem arról, amit pénzzé is lehet tenni 2-3 elfokozás között. Mert az bizony nem jön be olyan hamar mindig, főleg a nagy piaci árzuhanás alatt, amit pont lehetséges, hogy ti csináltatok... |
All times are GMT +1. The time now is 12:46. |