![]() |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2009-12-10 19:01:08-= eHUNe =- (#285838) elfoglalt 741 hektárt Karaj mi??? (#305748) országától. Grat! |
Ehhez már nem tudok gratulálni! Lehet savanyú a szőlő vagy csak irigykedem de ha a teljes krónikát nézitek a 3. visszatámadásom (de lehet a 4.) volt gyakorlatilag 0 hekit foglalva! Amivel nem is lenne baj de ez idő alatt már a 4. új tagot látom a pékeknél! Mégis mennyi ilyen kamuori van még, akik hozzák be a lóvét? Mert 1-2-t még csak el tudok képzelni, hogy megcsörgetitek kellene lóvé ugorj már be na de 4-t? mindegy grat ha én gondolom rosszul de nekem ez már picikét sántít
üdv |
Én csak arra lennék kiváncsi vajon ki viszi ezeket a kamú orikat?
Mert ugyebár aki a legjobban akarta, hogy ne legyen béke az már egy másik szintet hódít meg éppen!:D |
Quote:
|
Quote:
-= eHUNe =- -ben akkor Szecsa tért vissza? Én úgy emléxem, Ő vitte az Óvodában ezt az orit... Ha Te vagy Szecsa, írj már nekem...:) Köc! |
Quote:
|
Quote:
|
Távol álljon tőlem a gyanusítgatás és ezzel visszavonom amit korábban írtam de akkor csak gratulálni tudok a pékeknek, hogy ilyen nagy táboruk van hisz a szűkölködőben vannak csak odacsörrentenek valakinek és már be is ugrik! Ezek szerint ez is egy új taktikai elem! Bámulatos és sajnálom, hogy én nem rendelkezek ezzel a képességgel. Dehát amint a legnagyobb egyéni foglalás is mutatja van még mit tanulnom...
Gratula Szecsa:D |
Quote:
|
Quote:
Ha rám gondolsz, nagyon elvagy tévedve :) Bár ezt már ebben a játékban megszoktam, hogy az beszél a legjobban akinek a legkevesebb az infója a dolgokról...a megbízható infója. 1. Én akartam nagyon sokáig MNT-t a két klán között 2 bizonyos ország miatt. 2. Szóbeli MNT-t már nem akartuk erőltetni, mert minden szóbelisnek közöltük vagy semmi vagy akkor rendes MNT, igy a Blacknek is megírtuk akik inkább a semmire szavaztak, mint rendes MNT-zzenek. (Itt ezek után megkérdőjeleződik bennem, hogy akkro minek volt eddig szóbeli mnt, ha ilyen gyorsan tudtak dönteni, hogy a rendes már nem pálya részükről) Gondolták, majd feljönnek mellénk a szóbeli alatt és mikor már eléggé megerősödtek, mondják, harcoljunk? :):) Igaz ezt Rendes MNT bontásnál is lehet...az meg egy plussz, hogy vityu írta, szóbeli legyen, de szóljunk már 24 órával előtte ha háborúzni akarunk :D:D Erre azután mondtam akkor semmi nesztek, fogjátok meg jól :) Legközelebb ha ilyen bátran írsz be valamiről akkor kérlek járj utánna és a megbízható információkra hagyatkozz! Kössz! |
All times are GMT +1. The time now is 18:02. |