Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

-Fegya- 12-11-2009 09:16

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2009-12-10 19:01:08-= eHUNe =- (#285838) elfoglalt 741 hektárt Karaj mi??? (#305748) országától.
Grat!

Wolfi 12-11-2009 13:12

Ehhez már nem tudok gratulálni! Lehet savanyú a szőlő vagy csak irigykedem de ha a teljes krónikát nézitek a 3. visszatámadásom (de lehet a 4.) volt gyakorlatilag 0 hekit foglalva! Amivel nem is lenne baj de ez idő alatt már a 4. új tagot látom a pékeknél! Mégis mennyi ilyen kamuori van még, akik hozzák be a lóvét? Mert 1-2-t még csak el tudok képzelni, hogy megcsörgetitek kellene lóvé ugorj már be na de 4-t? mindegy grat ha én gondolom rosszul de nekem ez már picikét sántít
üdv

djibron 12-11-2009 15:12

Én csak arra lennék kiváncsi vajon ki viszi ezeket a kamú orikat?
Mert ugyebár aki a legjobban akarta, hogy ne legyen béke az már egy másik szintet hódít meg éppen!:D

Ati 12-11-2009 15:13

Quote:

Originally Posted by djibron (Post 232029)
Mert ugyebár aki a legjobban akarta, hogy ne legyen béke az már egy másik szintet hódít meg éppen!:D

Ha kamu országokról van tudomásod, akkor kérlek, hogy jelentsd a szabálytalan összejátszást. Ha nincs, akkor az alaptalan gyanusítgatásoknak a fórumon nincs helye. Köszönöm.

Pool 12-11-2009 15:15

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 232019)
Ehhez már nem tudok gratulálni! Lehet savanyú a szőlő vagy csak irigykedem de ha a teljes krónikát nézitek a 3. visszatámadásom (de lehet a 4.) volt gyakorlatilag 0 hekit foglalva! Amivel nem is lenne baj de ez idő alatt már a 4. új tagot látom a pékeknél! Mégis mennyi ilyen kamuori van még, akik hozzák be a lóvét? Mert 1-2-t még csak el tudok képzelni, hogy megcsörgetitek kellene lóvé ugorj már be na de 4-t? mindegy grat ha én gondolom rosszul de nekem ez már picikét sántít
üdv

Nekem mindkét klánban vannak ismerőseim, szóval senkit nem akarok megszólni se innen, se onnan, de amíg egy klánban van üres hely, azt vesznek fel, akit akarnak. A kamuori kifejezést nem tudom hová tenni, de annyira nem lehetnek kamuk, ha van benne ez-az...
-= eHUNe =- -ben akkor Szecsa tért vissza? Én úgy emléxem, Ő vitte az Óvodában ezt az orit...
Ha Te vagy Szecsa, írj már nekem...:)
Köc!

Pool 12-11-2009 15:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 232030)
Ha kamu országokról van tudomásod, akkor kérlek, hogy jelentsd a szabálytalan összejátszást. Ha nincs, akkor az alaptalan gyanusítgatásoknak a fórumon nincs helye. Köszönöm.

Ati, mit jelent a kamu ori?

sutike31005 12-11-2009 15:46

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 232032)
Ati, mit jelent a kamu ori?

hát pl., ha nem Szecsa viszi Szecsa országát :P

Wolfi 12-11-2009 17:35

Távol álljon tőlem a gyanusítgatás és ezzel visszavonom amit korábban írtam de akkor csak gratulálni tudok a pékeknek, hogy ilyen nagy táboruk van hisz a szűkölködőben vannak csak odacsörrentenek valakinek és már be is ugrik! Ezek szerint ez is egy új taktikai elem! Bámulatos és sajnálom, hogy én nem rendelkezek ezzel a képességgel. Dehát amint a legnagyobb egyéni foglalás is mutatja van még mit tanulnom...
Gratula Szecsa:D

Gyula 12-11-2009 17:39

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 232034)
hát pl., ha nem Szecsa viszi Szecsa országát :P

Azért mert régen ő vitte, még nem jelenti azt, hogy az övé :)

Iron 12-11-2009 17:54

Quote:

Originally Posted by djibron (Post 232029)

Ha rám gondolsz, nagyon elvagy tévedve :)
Bár ezt már ebben a játékban megszoktam, hogy az beszél a legjobban akinek a legkevesebb az infója a dolgokról...a megbízható infója.

1. Én akartam nagyon sokáig MNT-t a két klán között 2 bizonyos ország miatt.
2. Szóbeli MNT-t már nem akartuk erőltetni, mert minden szóbelisnek közöltük vagy semmi vagy akkor rendes MNT, igy a Blacknek is megírtuk akik inkább a semmire szavaztak, mint rendes MNT-zzenek. (Itt ezek után megkérdőjeleződik bennem, hogy akkro minek volt eddig szóbeli mnt, ha ilyen gyorsan tudtak dönteni, hogy a rendes már nem pálya részükről) Gondolták, majd feljönnek mellénk a szóbeli alatt és mikor már eléggé megerősödtek, mondják, harcoljunk? :):) Igaz ezt Rendes MNT bontásnál is lehet...az meg egy plussz, hogy vityu írta, szóbeli legyen, de szóljunk már 24 órával előtte ha háborúzni akarunk :D:D Erre azután mondtam akkor semmi nesztek, fogjátok meg jól :)

Legközelebb ha ilyen bátran írsz be valamiről akkor kérlek járj utánna és a megbízható információkra hagyatkozz! Kössz!

All times are GMT +1. The time now is 18:02.