Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Iron 12-07-2009 00:33

Hazsnáljátok ki míg nem megyek A-ba :)

Pool 12-07-2009 01:06

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 231677)
Hazsnáljátok ki míg nem megyek A-ba :)

Gondolom, nem kis pénz volt az oritokban, míg oda jutott, ahonnan most lefordult...
Ennyire megérte lelépni? Mert a feljövőnek nem kis vagyonnal kell lépnie...
hmmm....

ettől függetlenül grat a 2-eshez...

Janesz 12-07-2009 02:08

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 231671)
Gratulálok a szép foglaláshoz Forestnak. Kár, hogy tőlem vitték el ezt a szép mennyiséget. Igazából, jöhetett volna 20 sereg is mert nem volt egyetlen egy piacom se :)
Nem bánom egyáltalán, hogy így alakúlt, ez semmit se jelentett, amúgy meg vérszomjra játszottunk bíztunk benne nem fog sikerülni feltenni, dehát a szerencse ilyen. Amúgy mielőtt bárki is azt hinné, a black lezavart minket 5-re 4-5 év után az téved...tervbe volt már a lépés, igaz még pár napot várni akartunk, de igyekeztünk minél nagyobb anyagi kárt tenni a Blackbe, szerintem sikerült is.

Jóéjt!

Majdnem be is jött, 59%ig esett a készenlétem mire sikerült felrámolni a vérszomjat:)
Bennem azzal tettél kárt, hogy felkeltettek miattad:P de délután ami kimaradt egy laza alvással bepótoltam:)

vityu 12-07-2009 05:29

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 231671)
Gratulálok a szép foglaláshoz Forestnak. Kár, hogy tőlem vitték el ezt a szép mennyiséget. Igazából, jöhetett volna 20 sereg is mert nem volt egyetlen egy piacom se :)

Sereged megérkezett Járvány (#321676) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba!...Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 védő, 13.572 íjász, 0 lovas és 0 elit.

nekem ez sántít. Mi lenne ha inkább beismernéd, hogy jobbak voltunk.
Ja, és nem okoztatok nagy kárt. Egy darab egységem sem ment el a gyújtogatás miatt, sajnos a nyerst nem tudtuk eladni így, de nem minden a haszonszerzésről szól.
Sok sikert a W-ben.

vityu 12-07-2009 05:31

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2009-12-06 14:01:17 The Forest (#328692) elfoglalt 808 hektárt Járvány (#321676) országától.

Ettől nagyobbat még csak a Gun-os egyéni ütéseket láttam. Jó volt Janesz! :)

csákány 12-07-2009 05:53

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 231684)
Sereged megérkezett Járvány (#321676) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba!...Ellenfeled veszteségei: 0 katona, 0 védő, 13.572 íjász, 0 lovas és 0 elit.

nekem ez sántít. Mi lenne ha inkább beismernéd, hogy jobbak voltunk.
Ja, és nem okoztatok nagy kárt. Egy darab egységem sem ment el a gyújtogatás miatt, sajnos a nyerst nem tudtuk eladni így, de nem minden a haszonszerzésről szól.
Sok sikert a W-ben.

Nekem meg az sántít,h azzal a kevés varival,h ment fel a vérszomj???:confused:
Múltkor Ironnak 3x annyival nem ment fel,annélkül meg nem féhetett be.
Lehet,h Befizetett MázliVIPre ? :D

djibron 12-07-2009 06:27

Tényleg nagyon szép egyéni foglalás, de legyünk már inkább egy kicsit szerényebbek vegyék észre mások. Ne keljen már megint a gatyámba csinálni!:D

Wolfi 12-07-2009 06:56

Én már nem is gratulálok Janesz, megtettem ezt belső fórumon, no meg én sarkaltalak, hogy menni kellene:)
Sajnáltam Iront, mert régen elég jóban voltunk (leszünk ettől függetlenül) dehát kikövetelte magának a pofont, bár meglátásom szerint ez az egész nem az ő ötlete volt! Egyszerűen nem hiszem, hogy önszántából akarta kicsináltatnia magát. Az meg, hogy már tervbe volt a lefordulás? Remélem ez csak kibúvó!
Iron Neked nagyra törő terveid voltak legalább is még klántagok voltunk!
Hová lettek a nagyratörő tervek? Bár egy idő után bele lehet fásulni!
No mindegy kiváncsi leszek a folytatásra, mert ezek szerint a többi pék is lefordul majd?
én nem hinném de legaláb is nem tenném:)

Wolfi 12-07-2009 07:08

A szerénységgel meg egyet értek, hisz azért ne feldjük el 600-700k értékre nem olyan egyszerű feljutni

Iron 12-07-2009 17:54

Wolfi, köszi, nem is akarom, hogy ez bármit is változtasson a barátságunkon. A fordulás már régóta tervben volt, ez az ori nagyon sok%-ot adott le, igazából nem nagyon lehetett vele virgonckodni. :)

A nagyratörő terveim ugyanúgy megvannak, mert egy jó csapattal vagyok, a klán magasan van, a tagok szintén, bennem meg megvan az erő, hogy közöttük legyek ismét...nah és pénz is van rá, ami nem utolsó szempont. :)

All times are GMT +1. The time now is 14:16.