![]() |
Hazsnáljátok ki míg nem megyek A-ba :)
|
Quote:
Ennyire megérte lelépni? Mert a feljövőnek nem kis vagyonnal kell lépnie... hmmm.... ettől függetlenül grat a 2-eshez... |
Quote:
Bennem azzal tettél kárt, hogy felkeltettek miattad:P de délután ami kimaradt egy laza alvással bepótoltam:) |
Quote:
nekem ez sántít. Mi lenne ha inkább beismernéd, hogy jobbak voltunk. Ja, és nem okoztatok nagy kárt. Egy darab egységem sem ment el a gyújtogatás miatt, sajnos a nyerst nem tudtuk eladni így, de nem minden a haszonszerzésről szól. Sok sikert a W-ben. |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2009-12-06 14:01:17 The Forest (#328692) elfoglalt 808 hektárt Járvány (#321676) országától. Ettől nagyobbat még csak a Gun-os egyéni ütéseket láttam. Jó volt Janesz! :) |
Quote:
Múltkor Ironnak 3x annyival nem ment fel,annélkül meg nem féhetett be. Lehet,h Befizetett MázliVIPre ? :D |
Tényleg nagyon szép egyéni foglalás, de legyünk már inkább egy kicsit szerényebbek vegyék észre mások. Ne keljen már megint a gatyámba csinálni!:D
|
Én már nem is gratulálok Janesz, megtettem ezt belső fórumon, no meg én sarkaltalak, hogy menni kellene:)
Sajnáltam Iront, mert régen elég jóban voltunk (leszünk ettől függetlenül) dehát kikövetelte magának a pofont, bár meglátásom szerint ez az egész nem az ő ötlete volt! Egyszerűen nem hiszem, hogy önszántából akarta kicsináltatnia magát. Az meg, hogy már tervbe volt a lefordulás? Remélem ez csak kibúvó! Iron Neked nagyra törő terveid voltak legalább is még klántagok voltunk! Hová lettek a nagyratörő tervek? Bár egy idő után bele lehet fásulni! No mindegy kiváncsi leszek a folytatásra, mert ezek szerint a többi pék is lefordul majd? én nem hinném de legaláb is nem tenném:) |
A szerénységgel meg egyet értek, hisz azért ne feldjük el 600-700k értékre nem olyan egyszerű feljutni
|
Wolfi, köszi, nem is akarom, hogy ez bármit is változtasson a barátságunkon. A fordulás már régóta tervben volt, ez az ori nagyon sok%-ot adott le, igazából nem nagyon lehetett vele virgonckodni. :)
A nagyratörő terveim ugyanúgy megvannak, mert egy jó csapattal vagyok, a klán magasan van, a tagok szintén, bennem meg megvan az erő, hogy közöttük legyek ismét...nah és pénz is van rá, ami nem utolsó szempont. :) |
All times are GMT +1. The time now is 14:16. |