![]() |
Quote:
gratula fekete sárkányéknak nekem is teccett :D és tutira azért fokozott el iron mielott fordultak mert kicsi a klánraki es sokáig tartott volna átpakolni az egységeket :D 2 alulrol bekapott utést kibirt volna a minimum foldjuk biztos ésszerű dolog ilyenre elherdálni a klánvagyont hogy valaki minimál veszteséggel távozzon :D de hát ha valakin még a 10számmal nagyobb mellény is feszul ugye..... |
Quote:
(Csak full 0-ra bontotta magat....) Bar ha tenyleg fordulni akartak, nem tudom, azt az 1-1 utest miert nem lehetett megengedni az ellennek. Biztos dolgozott bennuk is a "foldet nem kapnak tolem, ha beleszakadnak se" mentalitas, amit pl Arwyl is megjatszott ellenem, amikor lefordult... :) Bar az kicsit magasabb hektarrol volt... :) Mindenesetre gratula nekik, en sajnalnek egy ekkora orszagot leforditani.... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Gratulálok a szép foglaláshoz Forestnak. Kár, hogy tőlem vitték el ezt a szép mennyiséget. Igazából, jöhetett volna 20 sereg is mert nem volt egyetlen egy piacom se :)
Nem bánom egyáltalán, hogy így alakúlt, ez semmit se jelentett, amúgy meg vérszomjra játszottunk bíztunk benne nem fog sikerülni feltenni, dehát a szerencse ilyen. Amúgy mielőtt bárki is azt hinné, a black lezavart minket 5-re 4-5 év után az téved...tervbe volt már a lépés, igaz még pár napot várni akartunk, de igyekeztünk minél nagyobb anyagi kárt tenni a Blackbe, szerintem sikerült is. Jóéjt! |
Quote:
|
:D:D:D
Valaminek muszáj örülni :) |
Legszebb öröm a káröröm:rolleyes::D
|
Quote:
|
Quote:
Aztán nyugodalmas jó éjszakákat:D |
| All times are GMT +1. The time now is 02:30. |