Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Dragi 12-05-2009 14:59

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 231559)
Ööö, mi volt szép? Az, hogy tegyükfel kb 6mrd aranyat vertek el arra(szerintem több volt, de nem számolgattam, és már nem is fogok), hogy elvigyenek 500hektárt, meg bepattintsanak nálam egy sereget? Tényleg az volt, nem savanyú a szőlő. :)

tőlünk Éden vitt el annyit és elfokozott 2 sereggel ütötte klántársam 0 hekire mégse sírtunk
és képzeld még gratuláltam is nekik :) ha nekik ez megért ennyi pénzt lelkük rajta ;)

vityu 12-05-2009 15:02

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 231561)
tőlünk Éden vitt el annyit és elfokozott 2 sereggel ütötte klántársam 0 hekire mégse sírtunk

Hmmm, nem hiszem, hogy sírtam, csak megpróbáltam kiállni magam mellett, mikor leosztottak. Igazán nem lehet azt mondani, hogy rosszul csináltam valamit.

Dragi 12-05-2009 15:04

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 231562)
Hmmm, nem hiszem, hogy sírtam, csak megpróbáltam kiállni magam mellett, mikor leosztottak. Igazán nem lehet azt mondani, hogy rosszul csináltam valamit.

Szerintem rosszul csináltad hogy kiszórtál pár lefelé ujjacskát de te dolgod :)

vityu 12-05-2009 15:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 231563)
Szerintem rosszul csináltad hogy kiszórtál pár lefelé ujjacskát de te dolgod :)

Ennek mi köze van a hódítóbeli ütésváltáshoz? :eek::D De hagyjuk már, nem akarom ezt a topikot ezzel tele sz*rni. Mondhatok bármit, egy biztos 2:1. Én 1 ütést kaptam, egyet visszaadtam, és egyet pattintottam. :)

Dragi 12-05-2009 15:12

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 231564)
Ennek mi köze van a hódítóbeli ütésváltáshoz? :eek::D De hagyjuk már, nem akarom ezt a topikot ezzel tele sz*rni. Mondhatok bármit, egy biztos 2:1. Én 1 ütést kaptam, egyet visszaadtam, és egyet pattintottam. :)

sztem messze van a 2:1-től :D akkor lehetne 1:1 ha ugyanannyi hekit hoztál volna vissza vagy többet 0,25:1 :P:D

vityu 12-05-2009 15:17

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 231565)
sztem messze van a 2:1-től :D akkor lehetne 1:1 ha ugyanannyi hekit hoztál volna vissza vagy többet 0,25:1 :P:D

:) Jogos! :D

Iron 12-05-2009 16:21

Nekünk is sokba volt, de sokkal gyorsabban kigazdálkodjuk a rád áldozott pénzt mint ti. Sokat bontottál és nagyon sokat égettünk rajtad, nekünk öröm elkenni a szádat, nem a pénzt nézzük, hanem azt hogy pozitívan zárjunk. Sokan nem csipálnak engem, de téged se, mert nem tudod behatározni magad, hogy hol álltok a listában. Küldtünk mnt-t, nem akartunk harcolni veletek, visszautasítottátok, maradjon szóbeli, nekünk ez már nem pálya, ezek lesznek a következményei...mi nem akartuk, de annyira erősködtél, hogy ti mennyire jók vagytok, még szinte mi könyörögtünk, hogy az mnt-t fogadjátok el, te meg csak mondtad, nem kell, ha harcolunk harcolunk, kemény lesz, simán ellenfelek tudtok lenni...igazából nem tudom ezt miből gondoltad...az ábra is azt mutatja :)

Nah mind1, nem akarok többet írkálni, csak tudod jobb ha elismersz valamit, mint feljebb állsz és vagdalódzól a szavakkal.

vityu 12-05-2009 16:26

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 231570)
Nekünk is sokba volt, de sokkal gyorsabban kigazdálkodjuk a rád áldozott pénzt mint ti. Sokat bontottál és nagyon sokat égettünk rajtad, nekünk öröm elkenni a szádat, nem a pénzt nézzük, hanem azt hogy pozitívan zárjunk. Sokan nem csipálnak engem, de téged se, mert nem tudod behatározni magad, hogy hol álltok a listában. Küldtünk mnt-t, nem akartunk harcolni veletek, visszautasítottátok, maradjon szóbeli, nekünk ez már nem pálya, ezek lesznek a következményei...mi nem akartuk, de annyira erősködtél, hogy ti mennyire jók vagytok, még szinte mi könyörögtünk, hogy az mnt-t fogadjátok el, te meg csak mondtad, nem kell, ha harcolunk harcolunk, kemény lesz, simán ellenfelek tudtok lenni...igazából nem tudom ezt miből gondoltad...az ábra is azt mutatja :)

Nah mind1, nem akarok többet írkálni, csak tudod jobb ha elismersz valamit, mint feljebb állsz és vagdalódzól a szavakkal.

No comment. Még el sem kezdődött :)

Iron 12-05-2009 17:06

Akkor előre félhetsz, ha még el se kezdődött :D
Nektek már akkor az előjáték is fájdalmas :)

Merengő 12-05-2009 18:38

Ti mekkora arcok vagytok, az ember csak ül itt, és milyen jókat röhög rajtatok :D

szerintem meg a hiénázást nem kell lenézni, az is egy taktikai elem, és bárki megteheti :)

All times are GMT +1. The time now is 08:49.