![]() |
Höáárrgghhh nyamvadt msn :mad::mad: Minden huszadik üzenetemet küldi csak el, hogy szomorodna meg :mad: Hogy toszná meg a recece :mad:
Őőőőmmm, asszem ez jólesett :D Valakinek nincs tapasztalata a legújabb verziójával? Asszem 2009 fémjelzésű. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Olyan nagyon jó, hogy egy évbe egyszer hiányzol a suliból egy hetet, erre tuti olyat vesznek infóból amit tökre nem értek :mad::mad::mad::mad: Ráadásul ha "szerencsém" van, hétfőn írok is belőle....:mad::mad::mad::mad:
|
Red: Legalább te tudtad hogy van suli :)
Nekem ma este fél 7-kor küldtek hivatalos e-mailt hogy holnap kezdődik... |
Quote:
|
Quote:
Miután értetlenül/viccesen rávilágítok levélben,hogy ezt azért mégsem kéne ezen a szinten,akkor a magyarázat egy sejtelmes utalás egy titkos taktikára.. Szóval :mad::mad: |
Hogy mi van? :D
|
Quote:
Ne hagyd magad TS ;):) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
utálom az eredeti vindózt, hogy minden ...ért-...ért elkéri az eredeti CD-t, hogy tegyem be.... a sok-sok előnye mellett az ilyenek miatt válik versenyképtelenné a "buheráltakkal" szemben...... átállítasz valamit, tedd be a CD-t. installálsz valamit, tedd be a CD-t... lekapsz egy drivert, tedd be a CD-t... na meg pajszerral kell levakarni a vindóz ápdétről. :mad:
|
Quote:
|
Köszönöm, már megtörtént idő közben :) Rájöttem, hogy 700 giga lemezterületem van. Ezt az 1 gigát odaadom a vindóznak, legyen vele boldog. :D A többig úgyis elveszem tőle. :D
|
Quote:
|
Nem rontottam el.. szétégett a merevlemez. ez már csak nem az én hibám :D ha nem kellett volna winchestert cserélnem, még most is menne az előző win. :p (Ez meg tényleg elkérte, amikor át akartam állítani magyarra.)
|
Quote:
|
"Egy veszprémi szórakozóhelyen vasárnap hajnalban szíven szúrták Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabdacsapatának a játékosát. A sportoló a kórházba szállítást követően meghalt. Megtámadták a csapat szerb irányítóját, Zarko Sesumot és horvát kapusát, Ivan Pesicet is." :o:confused::mad:
Milyen világban élünk? :( |
Quote:
1-2év fokház, felfüggesztettek és társai... Bezzeg ha előkerülne a közél, és az életfogytiglan... Nemcsak kevesebb lenne a bűnöző, de kevesebb embert is kellene eltartani az adónkból. |
Quote:
Lehet jönni azzal,hogy rasszista szemét senkiházi vagyok,de ide drákói módszereket kellene újra behozni. Elképzelésem van,de egyelőre megtartanám magamnak. |
Quote:
hanem azzal,hogy minden filmből,sorozatból az jön le,hogy "ha vagyunk 30an akkor nekünk mindent szabad, úgyse tehetnek ellenünk"és sajnos ezt a negatív iq-val rendelkező egyének el is hiszik ...mert idáig csak annyit csináltak hogy vedelni jártak és fizetés nélkül távoztak, esetleg ha a pultos meg mert mukkani akkor kapott 1-2öt... de ez most már durva, nem fogják meguszni olyan könyen... és ezt a szönyegalá se tudják söpörni 2okból sem: 1, híres sportoló(k) az áldozat(ok) 2, külföldiek, és ilyenkor szokás példát statuálni a nemzetközi "jó" kapcsolatok megtartása érdekében... |
Quote:
amúgy nem a jogrendszerrel van a gond, hanem annak alkalmazásával. a legtöbb esetben megusszák a legenyhébb kiszabható büntetéssel,holott ennek sokszorosát is ki lehetne rájuk szabni... Kéne végre egy jó pár tökös bíró, aki objektívan itélne és tojna magasról arra,hogy éppen mit kivánnak a háttérben lévő érdekek. fekete,fehér,barna,sárga börü... tüntető,rendőr,politikus,hétköznapi munkás tök mindegy, egyik sem lehet(ne) kivételezett!!! |
Quote:
Valamiért senki nem mer ilyenkor kiállni amellett,ami van. Nem viselik el még csak a gondolatát sem annak,hogy a gyanú rájuk vetül a negatív diszkriminációval kapcsolatban. Nagy rákfenéje ez a társadalmaknak .. aki mást mond,az rasszista és ennek megfelelően ki lesz közösítve mindenhonnan. |
Quote:
és én sokmindennek vagyok mondható de igazán rasszistának nem. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Most tehetek én róla, hogy a cigányok többsége a fent említett kategóriába tartozik? Jut eszembe mielőtt valamelyik vadliberális beszólna, hogy cigányozok, ez a nevük. |
Andrew,kérlek ilyen oldalakat ne linkelj be,mert rákattintottam és a gépem is lefagyott.
:) |
Quote:
|
Mit küldenek legújabban msn-en meg mindenhol?
Ha csöppet vagy cigány bűnözés ellenes és már eleged van abból amit itthon művel a kisebség küldd tovább ezt a szösszenetet és rakj egy X-et a neved elé Marian Cozma emlékére! Addig küldd tovább még az összes partnerednél nem látod! Köszönöm! Annyira utálom, hogy hú most ettől vagányabb leszek, mert én kirakom.Meg ettől vagyok magyar megy ilyenek.Szerintem ez hülyeség.Sokan azt mondják, Cozma emlékére rakják ki, amikor meg megkérdezem hogy egy hónapja tudtad kiaz a Marian Cozma, azt mondja nem.Nem azt mondom, hogy ne írjon ki annyit akárhova, hogy nyugodj békében, vagy akármi, mert ezt én is megtettem.De ez az X... hülyeség... Szerk:Az kimaradt, hogy szerintem ezzel nem tesznek jót Cozmának, mert a szoomorú halálát arra használják, hogy a kisebbséget lejárassák. |
Quote:
|
A körlevelet én is megkaptam,de tovább már a cigányos rész nélkül adtam,szigorúan Cozma emlékének tisztelegve. Nem ismertem,ez tény.. viszont egy nagyszerű sportember,aki letett már valamit az asztalra már éltében is megérdemli a tiszteletet,holtában méginkább.
Nem vagyok veszprémi,sem -környéki,így megemlékezésre nem tudok elmenni. Ennyit igazán megtehetek,hogy sajátos módon lerójam,ami jár .. |
Nekem nem ez a problémám vele... Kiírod, hogy X, és ezzel kényelmesen el is intézed a dolgot, pár nap, hét múlva pedig szépen eltűnnek az X-ek, és örökre elfelejtik szerencsétlent. A cigányhorda pedig továbbra is rettegésben fogja tartani a környéket...
Nem X-et kell írni, hanem ordítani, hogy nem kell nekünk gyilkos, egy szál se! A tiszteletet pedig nem egy X-el lehet kifejezni, hanem érzésekkel. |
X-elek és ordítok együtt :D
|
Quote:
:D Na jó, nem csinálok ebből viccet. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:04. |