Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Andrew 02-02-2009 22:11

Höáárrgghhh nyamvadt msn :mad::mad: Minden huszadik üzenetemet küldi csak el, hogy szomorodna meg :mad: Hogy toszná meg a recece :mad:

Őőőőmmm, asszem ez jólesett :D

Valakinek nincs tapasztalata a legújabb verziójával? Asszem 2009 fémjelzésű.

Ati 02-03-2009 07:44

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 202948)

Egy gépre feltettem már, meglehetősen szokatlan a kinézte a régiek után... :)

Redback 02-03-2009 11:04

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 202948)
Höáárrgghhh nyamvadt msn :mad::mad: Minden huszadik üzenetemet küldi csak el, hogy szomorodna meg :mad: Hogy toszná meg a recece :mad:

Őőőőmmm, asszem ez jólesett :D

Nekem annyi, hogy nagyon nehéz leszedni....

Andrew 02-03-2009 11:09

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 202972)
Nekem annyi, hogy nagyon nehéz leszedni....

Mármint törölni a gépről, vagy letölteni? :D

Redback 02-03-2009 11:10

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 202974)
Mármint törölni a gépről, vagy letölteni? :D

Utóbbi :D:D

Andrew 02-03-2009 11:25

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 202975)
Utóbbi :D:D

Nemtom, nekem elég gyorsan meglett. A Plus-szal egyetemben :D

Redback 02-03-2009 11:28

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 202978)
Nemtom, nekem elég gyorsan meglett. A Plus-szal egyetemben :D

Már hülye vagyok a betegségtől :D:DLetörölni :)

Redback 02-05-2009 20:25

Olyan nagyon jó, hogy egy évbe egyszer hiányzol a suliból egy hetet, erre tuti olyat vesznek infóból amit tökre nem értek :mad::mad::mad::mad: Ráadásul ha "szerencsém" van, hétfőn írok is belőle....:mad::mad::mad::mad:

Goldy 02-05-2009 20:36

Red: Legalább te tudtad hogy van suli :)

Nekem ma este fél 7-kor küldtek hivatalos e-mailt hogy holnap kezdődik...

Redback 02-05-2009 20:52

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 203127)
Red: Legalább te tudtad hogy van suli :)

Nekem ma este fél 7-kor küldtek hivatalos e-mailt hogy holnap kezdődik...

Azért az se rossz :D Nah de együttérzek velek: :(:(:mad::mad::o:o

Tsobi 02-06-2009 15:25

Quote:

2009-02-06 16:03:43 Elloptak 0 ipari, 0 gazdasági, 14 mezőgazdasági, 43 lakáshelyzeti, 0 bányászati, 30 hadügyi, 39 mágia és 3 tolvajlási tudománytekercset!

2009-02-06 16:03:37 7.896 aranyat elloptak!

2009-02-06 15:42:36 7.902 aranyat elloptak!

2009-02-06 15:42:33 7.909 aranyat elloptak!

2009-02-06 15:42:30 Elloptak 181 bála ételt, 3 tábla agyagot, 7 öl fát, 2 mázsa követ, 15 fémrögöt, 0 fegyvert és 0 drágakövet!

2009-02-06 15:28:10 Elloptak 261 bála ételt, 5 tábla agyagot, 11 öl fát, 3 mázsa követ, 24 fémrögöt, 0 fegyvert és 0 drágakövet!

2009-02-06 15:28:02 10.985 aranyat elloptak!
Most nem azért mondom,hogy lealacsonyítsak másokat,de a gyors csoport 3. szintjén,ahol az ellenfél nagy arccal levelezget abban a tudatban,hogy én vagyok 2 (3) körre,a szövim másik tagja 8(9) körre,majd hirtelen váltás után,miután mindketten 2 (3) körre kerültünk négyüktől,jön a nyámnyila levéláradat,majd mikor minden seregük pattant és mi két napon keresztül harcoltunk,míg ők sírtak,akkor kiszúrják a szemem a fentivel. Lehet én vagyok a badar,de ez engem határozottan dühít.
Miután értetlenül/viccesen rávilágítok levélben,hogy ezt azért mégsem kéne ezen a szinten,akkor a magyarázat egy sejtelmes utalás egy titkos taktikára..

Szóval :mad::mad:

Ati 02-06-2009 15:44

Hogy mi van? :D

Dus 02-06-2009 16:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 203178)
Hogy mi van? :D

Ha jól vettem ki, akkor röviden: Tsobi dühöng egy tolis ország miatt :D

Ne hagyd magad TS ;):)

Ati 02-06-2009 16:16

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 203179)
Ha jól vettem ki, akkor röviden: Tsobi dühöng egy tolis ország miatt :D

Ne hagyd magad TS ;):)

Aki alig visz valamit... :D

Kutyuleee 02-06-2009 16:22

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 203176)
Most nem azért mondom,hogy lealacsonyítsak másokat,de a gyors csoport 3. szintjén,ahol az ellenfél nagy arccal levelezget abban a tudatban,hogy én vagyok 2 (3) körre,a szövim másik tagja 8(9) körre,majd hirtelen váltás után,miután mindketten 2 (3) körre kerültünk négyüktől,jön a nyámnyila levéláradat,majd mikor minden seregük pattant és mi két napon keresztül harcoltunk,míg ők sírtak,akkor kiszúrják a szemem a fentivel. Lehet én vagyok a badar,de ez engem határozottan dühít.
Miután értetlenül/viccesen rávilágítok levélben,hogy ezt azért mégsem kéne ezen a szinten,akkor a magyarázat egy sejtelmes utalás egy titkos taktikára..

Szóval :mad::mad:

látom csak én látom a fától az erdőt:) ezt a taktikát szokták pszichológiai hadviselésnek nevezni:) addig idegelnek a bénaságukkal, amig annyira fel nem dühödsz és elmész egy nyugtató sörre:)

Xeper 02-06-2009 17:55

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 203181)
látom csak én látom a fától az erdőt:) ezt a taktikát szokták pszichológiai hadviselésnek nevezni:) addig idegelnek a bénaságukkal, amig annyira fel nem dühödsz és elmész egy nyugtató sörre:)

Pl ma este az UW-ba :D

[HTPA]GeeForce 02-06-2009 22:44

utálom az eredeti vindózt, hogy minden ...ért-...ért elkéri az eredeti CD-t, hogy tegyem be.... a sok-sok előnye mellett az ilyenek miatt válik versenyképtelenné a "buheráltakkal" szemben...... átállítasz valamit, tedd be a CD-t. installálsz valamit, tedd be a CD-t... lekapsz egy drivert, tedd be a CD-t... na meg pajszerral kell levakarni a vindóz ápdétről. :mad:

Remedy 02-06-2009 23:00

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 203200)
utálom az eredeti vindózt, hogy minden ...ért-...ért elkéri az eredeti CD-t, hogy tegyem be.... a sok-sok előnye mellett az ilyenek miatt válik versenyképtelenné a "buheráltakkal" szemben...... átállítasz valamit, tedd be a CD-t. installálsz valamit, tedd be a CD-t... lekapsz egy drivert, tedd be a CD-t... na meg pajszerral kell levakarni a vindóz ápdétről. :mad:

Masold at a vinyodra az install cdt, aztan nem kell betenni :)

[HTPA]GeeForce 02-06-2009 23:12

Köszönöm, már megtörtént idő közben :) Rájöttem, hogy 700 giga lemezterületem van. Ezt az 1 gigát odaadom a vindóznak, legyen vele boldog. :D A többig úgyis elveszem tőle. :D

Ati 02-07-2009 03:44

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 203200)

Egy éve nem kellett betennem a windows cd-t a gépbe, akkor is csak azért, mert installáltam... És nem, nem azért, mert folyamatosan bent van, hanem mert nem rontom el hetente. :)

[HTPA]GeeForce 02-07-2009 09:12

Nem rontottam el.. szétégett a merevlemez. ez már csak nem az én hibám :D ha nem kellett volna winchestert cserélnem, még most is menne az előző win. :p (Ez meg tényleg elkérte, amikor át akartam állítani magyarra.)

vityu 02-07-2009 09:24

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 203220)
Nem rontottam el.. szétégett a merevlemez. ez már csak nem az én hibám :D

Ha kikapcsolva tartanád a gépet...:rolleyes::D:D

zsuzsooo 02-08-2009 16:03

"Egy veszprémi szórakozóhelyen vasárnap hajnalban szíven szúrták Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabdacsapatának a játékosát. A sportoló a kórházba szállítást követően meghalt. Megtámadták a csapat szerb irányítóját, Zarko Sesumot és horvát kapusát, Ivan Pesicet is." :o:confused::mad:

Milyen világban élünk? :(

Kubbi 02-08-2009 16:08

Quote:

Originally Posted by zsuzsooo (Post 203312)
Milyen világban élünk? :(

Ahol nincsenek megfelelő büntetések.
1-2év fokház, felfüggesztettek és társai... Bezzeg ha előkerülne a közél, és az életfogytiglan...
Nemcsak kevesebb lenne a bűnöző, de kevesebb embert is kellene eltartani az adónkból.

Tsobi 02-08-2009 16:14

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 203314)
1-2év fokház, felfüggesztettek és társai... Bezzeg ha előkerülne a közél, és az életfogytiglan...
Nemcsak kevesebb lenne a bűnöző, de kevesebb embert is kellene eltartani az adónkból.

Hex említette az imént a belső fórumon ugyanezt,hogy elő kellene venni a halálbüntetést.. ezzel én nem értek egyet. Mert rendben,hogy elrettentő lenne a józan gondolkodású bűnözőknek,akik talán kétszer is meggondolnák,hogy tesznek-e valami hasonlót,ám ezen tisztességtelen rétegben nem a józan gondolkodásúak vannak többségben.

Lehet jönni azzal,hogy rasszista szemét senkiházi vagyok,de ide drákói módszereket kellene újra behozni.
Elképzelésem van,de egyelőre megtartanám magamnak.

Kutyuleee 02-08-2009 16:18

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 203314)

alapvetően nem a büntetések alacsony mivoltával van a gond,mert egy csoportosan elkövetett emberölést +emberölési kisérletett nem fognak meguszni 1-2évvel.
hanem azzal,hogy minden filmből,sorozatból az jön le,hogy "ha vagyunk 30an akkor nekünk mindent szabad, úgyse tehetnek ellenünk"és sajnos ezt a negatív iq-val rendelkező egyének el is hiszik ...mert idáig csak annyit csináltak hogy vedelni jártak és fizetés nélkül távoztak, esetleg ha a pultos meg mert mukkani akkor kapott 1-2öt... de ez most már durva, nem fogják meguszni olyan könyen... és ezt a szönyegalá se tudják söpörni 2okból sem:
1, híres sportoló(k) az áldozat(ok)
2, külföldiek, és ilyenkor szokás példát statuálni a nemzetközi "jó" kapcsolatok megtartása érdekében...

Kutyuleee 02-08-2009 16:21

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 203315)
Hex említette az imént a belső fórumon ugyanezt,hogy elő kellene venni a halálbüntetést.. ezzel én nem értek egyet. Mert rendben,hogy elrettentő lenne a józan gondolkodású bűnözőknek,akik talán kétszer is meggondolnák,hogy tesznek-e valami hasonlót,ám ezen tisztességtelen rétegben nem a józan gondolkodásúak vannak többségben.

Lehet jönni azzal,hogy rasszista szemét senkiházi vagyok,de ide drákói módszereket kellene újra behozni.
Elképzelésem van,de egyelőre megtartanám magamnak.

ritkán szoktam teljesen egyetérteni veled, de most teljesen:D
amúgy nem a jogrendszerrel van a gond, hanem annak alkalmazásával. a legtöbb esetben megusszák a legenyhébb kiszabható büntetéssel,holott ennek sokszorosát is ki lehetne rájuk szabni...

Kéne végre egy jó pár tökös bíró, aki objektívan itélne és tojna magasról arra,hogy éppen mit kivánnak a háttérben lévő érdekek. fekete,fehér,barna,sárga börü... tüntető,rendőr,politikus,hétköznapi munkás tök mindegy, egyik sem lehet(ne) kivételezett!!!

Tsobi 02-08-2009 16:28

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 203318)
A legtöbb esetben megusszák a legenyhébb kiszabható büntetéssel,holott ennek sokszorosát is ki lehetne rájuk szabni...

Kuty,szerinted ki lehetne,szerintem is ki lehetne.A jog szerint is ki lehetne,a társadalom szerint is lehetne .. miért van az,hogy ennek ellenére nem lehet? Ha fogunk két gyilkost.. egy cigányt és egy embert. Mindkettőt ítélőszék elé állítjuk és ha a cigány kapja a magasabb büntetést (ami elképzelhetetlen,mert enyhítő körülményként van feltüntetve a származása,a munkanélkülisége,a megélhetési bűnözésből származó priusza...) ,akkor azonnal jönnk a fajvédő szervezetek fröcsögő.véres szájjal,hogy RASSZIZMUS!! Teszik ezt annak ellenére,hogy a düöntés megalapozott és alá van támasztva.
Valamiért senki nem mer ilyenkor kiállni amellett,ami van. Nem viselik el még csak a gondolatát sem annak,hogy a gyanú rájuk vetül a negatív diszkriminációval kapcsolatban. Nagy rákfenéje ez a társadalmaknak .. aki mást mond,az rasszista és ennek megfelelően ki lesz közösítve mindenhonnan.

Kutyuleee 02-08-2009 16:38

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 203320)
Kuty,szerinted ki lehetne,szerintem is ki lehetne.A jog szerint is ki lehetne,a társadalom szerint is lehetne .. miért van az,hogy ennek ellenére nem lehet? Ha fogunk két gyilkost.. egy cigányt és egy embert. Mindkettőt ítélőszék elé állítjuk és ha a cigány kapja a magasabb büntetést (ami elképzelhetetlen,mert enyhítő körülményként van feltüntetve a származása,a munkanélkülisége,a megélhetési bűnözésből származó priusza...) ,akkor azonnal jönnk a fajvédő szervezetek fröcsögő.véres szájjal,hogy RASSZIZMUS!! Teszik ezt annak ellenére,hogy a düöntés megalapozott és alá van támasztva.
Valamiért senki nem mer ilyenkor kiállni amellett,ami van. Nem viselik el még csak a gondolatát sem annak,hogy a gyanú rájuk vetül a negatív diszkriminációval kapcsolatban. Nagy rákfenéje ez a társadalmaknak .. aki mást mond,az rasszista és ennek megfelelően ki lesz közösítve mindenhonnan.

sztem erre utaltam én is a végén, mert ez van sajnos:( akkor barna börü, akár kékvérü megussza...:(
és én sokmindennek vagyok mondható de igazán rasszistának nem.

Tsobi 02-08-2009 16:42

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 203322)
sztem erre utaltam én is a végén, mert ez van sajnos:( akkor barna börü, akár kékvérü megussza...:(

Már akkor idéztelek,mikor még nem csaptad hozzá a kiegészítésedet :o

Quote:

Igen.. de az átnevelés folyamatban :D

Andrew 02-08-2009 16:55

Quote:

Az nem rasszizmus, ha utálod a bűnözőket... Én nemre, fajra, hovatartozásra való tekintet nélkül utálok mindenféle bűnözőt.
Most tehetek én róla, hogy a cigányok többsége a fent említett kategóriába tartozik?

Jut eszembe mielőtt valamelyik vadliberális beszólna, hogy cigányozok, ez a nevük.

Tsobi 02-08-2009 16:58

Andrew,kérlek ilyen oldalakat ne linkelj be,mert rákattintottam és a gépem is lefagyott.

:)

Andrew 02-08-2009 17:04

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 203327)
Andrew,kérlek ilyen oldalakat ne linkelj be,mert rákattintottam és a gépem is lefagyott.

:)

Módosítottam a keresésem eredményére :) Csak hogy ne sokkoljak senkit :D

Redback 02-11-2009 16:13

Mit küldenek legújabban msn-en meg mindenhol?

Ha csöppet vagy cigány bűnözés ellenes és már eleged van abból amit itthon művel a kisebség küldd tovább ezt a szösszenetet és rakj egy X-et a neved elé Marian Cozma emlékére! Addig küldd tovább még az összes partnerednél nem látod! Köszönöm!

Annyira utálom, hogy hú most ettől vagányabb leszek, mert én kirakom.Meg ettől vagyok magyar megy ilyenek.Szerintem ez hülyeség.Sokan azt mondják, Cozma emlékére rakják ki, amikor meg megkérdezem hogy egy hónapja tudtad kiaz a Marian Cozma, azt mondja nem.Nem azt mondom, hogy ne írjon ki annyit akárhova, hogy nyugodj békében, vagy akármi, mert ezt én is megtettem.De ez az X... hülyeség...

Szerk:Az kimaradt, hogy szerintem ezzel nem tesznek jót Cozmának, mert a szoomorú halálát arra használják, hogy a kisebbséget lejárassák.

Ati 02-11-2009 16:16

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 203555)
mert a szoomorú halálát arra használják, hogy a kisebbséget lejárassák.

És arra, hogy a netet telespammeljék. Inkább tiltani kellene azt, aki ilyen láncleveleket küldözget tovább.

Tsobi 02-11-2009 16:23

A körlevelet én is megkaptam,de tovább már a cigányos rész nélkül adtam,szigorúan Cozma emlékének tisztelegve. Nem ismertem,ez tény.. viszont egy nagyszerű sportember,aki letett már valamit az asztalra már éltében is megérdemli a tiszteletet,holtában méginkább.
Nem vagyok veszprémi,sem -környéki,így megemlékezésre nem tudok elmenni. Ennyit igazán megtehetek,hogy sajátos módon lerójam,ami jár ..

Andrew 02-11-2009 16:29

Nekem nem ez a problémám vele... Kiírod, hogy X, és ezzel kényelmesen el is intézed a dolgot, pár nap, hét múlva pedig szépen eltűnnek az X-ek, és örökre elfelejtik szerencsétlent. A cigányhorda pedig továbbra is rettegésben fogja tartani a környéket...
Nem X-et kell írni, hanem ordítani, hogy nem kell nekünk gyilkos, egy szál se!
A tiszteletet pedig nem egy X-el lehet kifejezni, hanem érzésekkel.

Tsobi 02-11-2009 16:30

X-elek és ordítok együtt :D

Andrew 02-11-2009 16:31

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 203561)
X-elek és ordítok együtt :D

Mész a lottózóba? :p
:D
Na jó, nem csinálok ebből viccet.

Redback 02-11-2009 16:34

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 203558)
A körlevelet én is megkaptam,de tovább már a cigányos rész nélkül adtam,szigorúan Cozma emlékének tisztelegve. Nem ismertem,ez tény.. viszont egy nagyszerű sportember,aki letett már valamit az asztalra már éltében is megérdemli a tiszteletet,holtában méginkább.
Nem vagyok veszprémi,sem -környéki,így megemlékezésre nem tudok elmenni. Ennyit igazán megtehetek,hogy sajátos módon lerójam,ami jár ..

Ebben igazad van, de sokan a cigányok ellen rakják ki az X-et.Én nem rakok ki semmit, de magamban emlékezem rá, hogy igen ő élt, és élni fog, mert nagyszerű sportember.

All times are GMT +1. The time now is 07:04.