Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Redback 11-13-2011 23:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 294311)
Beni beirasai elott meg teljesen ertetlenul allok a tiszta utesek ugyeben.

Miért? Szerintem eléggé megmagyaráztam már, miért kérdeztem.

Remedy 11-14-2011 09:24

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 294314)
Miért? Szerintem eléggé megmagyaráztam már, miért kérdeztem.

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 294307)
Reméltem, hogy tiszta ütés volt, de mivel ott fent nem sok tiszta ütés szokott lenni, ezért kérdeztem meg.

Mert ezt fogalmam sincs, honnan vetted, egesz egyszeruen nem igaz.

Redback 11-14-2011 15:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 294316)
Mert ezt fogalmam sincs, honnan vetted, egesz egyszeruen nem igaz.

A csoport aljához képest, kevés ütés szokott ott lenni, olyan ütés, hogy egy játékos csak simán kimegy egy másikra a legelső 30 ország közül, még annyit sem látni.

Sami 11-14-2011 15:55

Érdekességképpen:

Az ateista filozófia-professzor arról beszél a tanítványainak, mi a problémája a tudománynak Istennel, a Mindenhatóval. Megkéri az egyik új diákját, hogy álljon fel és a következő párbeszéd alakul ki:

Prof: Hiszel Istenben?

Diák: Teljes mértékben, uram.

Prof: Jó-e Isten?

Diák: Természetesen.

Prof: Mindenható-e Isten?

Diák: Igen.

Prof: A bátyám rákban halt meg, annak ellenére, hogy imádkozott Istenhez, hogy gyógyítsa meg. Legtöbbünk törekedne arra, hogy segítsen másokon, akik betegek. De Isten nem tette ezt meg. Hogyan lehetne akkor jó Isten? Hmm?

Diák: (a diák hallgat)

Prof: Erre nem tudsz választ adni, ugye?

Diák: (a diák hallgat)

Prof: Erre nem tudsz választ adni, ugye? Kezdjük elölről, fiatalember. Jó-e Isten?

Prof: Jó-e Sátán?

Diák: Nem.

Prof: Honnan származik Sátán?

Diák: Istentől?

Prof: Így van. Mondd meg nekem, fiam, van-e bűn ebben a világban?

Prof: A bűn mindenhol jelen van, nemde?

Prof: És Isten teremtett mindent. Így van?

Prof: Tehát ki teremtette a bűnt?

Diák: (a diák nem válaszol)

Prof: Vannak-e betegségek? Erkölcstelenség? Gyűlölet? Csúfság? Mindezen szörnyű dolgok léteznek ebben a világban, ugye?

Diák: Igen, uram.

Prof: Tehát, ki teremtette mindezeket?

Diák: (a diák nem felel)

Prof: A tudomány állítása szerint 5 érzékünk van, melyekkel felfogjuk és megfigyeljük a dolgokat magunk körül. Mondd meg nekem, fiam! Láttad-e már valaha Istent?

Diák: Nem, uram.

Prof: Mondd meg nekünk, hallottad-e már valaha a te Istenedet?

Diák: Nem, uram.

Prof: Érezted-e már valaha a te Istenedet, megízlelted-e a te Istenedet, vagy érezted-e már a te Istened illatát? Különben is, volt-e már valamilyen kézzelfogható tapasztalatod Istenről?

Diák: Nem, uram, attól tartok nem.

Prof: És mégis hiszel benne?

Prof: A tapasztalati, igazolható, bemutatható bizonyítékok alapján a tudomány kijelenti, hogy a te ISTENED nem létezik. Na erre mit mondasz, fiam?

Diák: Semmit. Nekem csak a hitem van.

Prof: Igen. A hit. Pontosan ezzel van problémája a tudománynak.

Diák: Professzor, létezik-e a hő?

Prof: Igen.

Diák: És létezik-e a hideg?

Prof: Igen.

Diák: Nem, uram. Nem létezik.

(Az események ezen fordulatára az előadóterem elcsendesedik.)

Diák: Uram, lehet sok hőnk, még több hőnk, túlhevíthetünk valamit, vagy még annál is jobban felhevíthetjük, lehet fehér hőnk, kevés hőnk, vagy semennyi hőnk. De nem lesz semmink, amit hidegnek hívnak. 458 fokkal tudunk nulla alá menni, ami a hő nélküli állapotot jelenti, de annál lejjebb nem mehetünk. A hideg nem létezik. A hideg szót a hő nélküli állapot jellemzésére használjuk. A hideget nem tudjuk lemérni. A hő: energia. A hideg nem az ellentéte a hőnek, uram, hanem a hiánya.

(Az előadóteremben ekkor már egy gombostű leejtését is meg lehetne hallani.)

Diák: És mi van a sötétséggel, Professzor? Létezik-e a sötétség?

Prof: Igen. Hogyan beszélhetnénk az éjszakáról, ha nem lenne sötétség?

Diák: Ismét téved, uram. A sötétség valaminek a hiányát jelzi. Lehet kis fényünk, normális fényünk, nagy erejű fényünk, villanó fényünk, de ha sokáig nincs fény, akkor nincs semmi, S azt hívjuk sötétségnek, így van? De a valóságban a sötétség nem létezik. Ha létezne, még sötétebbé tudnánk tenni a sötétséget, nemde?

Prof: Tehát, mire akarsz rámutatni mindezzel, fiatalember?

Diák: Uram, azt akarom ezzel mondani, hogy a filozófiai eszmefuttatása hibás.

Prof: Hibás? Meg tudod magyarázni, miért?

Diák: Uram, ön a kettősségek talaján mozog. Azzal érvel, hogy van az élet, utána pedig a halál, van egy jó Isten és egy rossz Isten. Az Istenről alkotott felfogást végesnek tekinti, mérhető dolognak. Uram, a tudomány még egy gondolatot sem tud megmagyarázni. Elektromosságot és mágnesességet használ, de sohasem látta egyiket sem, arról nem is szólva, hogy bármelyiket megértette volna. Ha a halált az élet ellentéteként vizsgáljuk, akkor tudatlanok vagyunk arról a tényről, hogy a halál nem létezhet különálló dologként. A halál nem az élet ellentéte: csak annak hiánya.

Diák: Most mondja meg nekem, professzor: azt tanítja a diákjainak, hogy majmoktól származnak?

Prof: Ha a természetes evolúciós folyamatra célzol, akkor természetesen igen.

Diák: Látta-e már valaha az evolúciót a saját szemével, uram?

(A professzor mosolyogva megrázza a fejét, kezdi látni, mi lesz a vita kimenetele.)

Diák: Mivel eddig még senki sem látta az evolúciós-folyamatot végbemenni, sőt azt sem tudja bizonyítani, hogy ez egy folyamatos történés, azt jelentené mindez, hogy ön a saját véleményét tanítja, professzor? Akkor ön nem is tudós, hanem prédikátor?

(Nagy zajongás támad az osztályban.)

Diák: Van-e valaki az osztályban, aki látta már valaha a professzor agyát?

(Az osztály nevetésben tör ki).

Diák: Van-e itt valaki, aki hallotta már a Professzor agyát, érezte, megérintette azt, vagy érezte az illatát?…. Úgy tűnik, senki nem tette. Tehát, a tapasztalati állandó, kimutatható bizonyítékok megalapozott szabályai szerint a tudomány kimondja, hogy önnek nincs agya, uram. Ne vegye tiszteletlenségnek, uram, de hogyan adhatnunk így bármilyen hitelt az előadásainak?

(A teremben síri csend. A professzor a diákot nézi, arca kifürkészhetetlen.)

Prof: Azt hiszem, hit alapján kell elfogadnod, fiam.

Diák: Erről van szó, uram! Ember és Isten között a hit a kapcsolat. És ez mindennek a mozgatója és éltetője.

A diák….. Albert Einstein volt.

„A tudomány, vallás nélkül sánta, a vallás tudomány nélkül vak.”
– Albert Einstein

Princ 11-14-2011 16:25

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 294329)
A csoport aljához képest, kevés ütés szokott ott lenni, olyan ütés, hogy egy játékos csak simán kimegy egy másikra a legelső 30 ország közül, még annyit sem látni.

A klánütés miatt kerültünk közel egymáshoz.

Redback 11-14-2011 16:31

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 294331)
A klánütés miatt kerültünk közel egymáshoz.

Erre voltam kíváncsi, köszönöm szépen :)

Sami 11-14-2011 18:48

Egyébként, hogy visszatérjek az idézetemre, állítólag ez csak egy legenda, igazából meg sem történt, mint ahogyan az is csak egy legenda, hogy AE megbukott matekból. Lehet, hogy ez a párbeszéd igazából soha nem történt, vagy ha mégis, akkor a diák nem Einstein volt. Nem tudom, mindenesetre nekem szórakoztató volt. :)

Redback 11-14-2011 19:52

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 294343)
Egyébként, hogy visszatérjek az idézetemre, állítólag ez csak egy legenda, igazából meg sem történt, mint ahogyan az is csak egy legenda, hogy AE megbukott matekból. Lehet, hogy ez a párbeszéd igazából soha nem történt, vagy ha mégis, akkor a diák nem Einstein volt. Nem tudom, mindenesetre nekem szórakoztató volt. :)

Én csak azt hallottam, hogy Albert Einsteint az egyetemen a tanárai és tudóstársai nem kedvelték, ezért volt nehéz dolga.

Pool 11-14-2011 20:49

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 294344)
Én csak azt hallottam, hogy Albert Einsteint az egyetemen a tanárai és tudóstársai nem kedvelték, ezért volt nehéz dolga.

Olyan fejjel mit is várt?

Fefe013 11-15-2011 13:36

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 294356)
erre csak annyit hogy egy disznóvágásba egyszer kell befektetni olyan 70k Ft-ot és abból el van a család fél évig :) de legyen csak 4 hónap akkor is olcsóbban kijön mint a boltba vásárlás. Én is gondolkozom rajta hogy kéne! :)

Ezzel azért tudnék vitatkozni...
Pl tavaly a kukorica ára(ha nincs saját termés), a táp ára, stb nem biztos, h kevesebbre jött ki, mintha megveszed a boltban, s ott csak azt veszed meg amit kell, s nem rakosgatod a fagyóban a család által nem kedvelt részeit..
Bár az is igaz, h a sajátnál tudod, h min nevelkedett s, h kezelték a húst míg az asztalodra ért, s magának a disznóvágásnak is van egy feelingje sztem, nálunk távolabbi rokonok is jönnek, úgyhogy félre ne érts nem ellene vagyok, sőt, csak nem biztos, h mindig megéri a dolog.....

Merengő 11-15-2011 13:41

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 294359)
Pl tavaly a kukorica ára(ha nincs saját termés), a táp ára, stb nem biztos, h kevesebbre jött ki, mintha megveszed a boltban, s ott csak azt veszed meg amit kell, s nem rakosgatod a fagyóban a család által nem kedvelt részeit..
Bár az is igaz, h a sajátnál tudod, h min nevelkedett s, h kezelték a húst míg az asztalodra ért, s magának a disznóvágásnak is van egy feelingje sztem, nálunk távolabbi rokonok is jönnek, úgyhogy félre ne érts nem ellene vagyok, sőt, csak nem biztos, h mindig megéri a dolog.....

az én keresztapám hentes. 2 hetente vág malacot, a tiszta haszna rajta 30000 forint vágásonként. ezt úgy csinálja, hogy magának kiveszi először azt a húst amit ők szeretnek kb 2 hétre előre, a többit meg eladja. és így van rajta ennyi haszon. szerintem megéri :)
drágábban adja mint a boltba de mégis megveszik tőle, mert ez házi és friss hús. (a malacot nem ő neveli fel kilóra veszi)

Dragi 11-15-2011 13:43

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 294359)

ehhez még azt hozzá tudom fűzni hogy idén elmentünk böngészni ide a környékbe :) 150-200kg kukoricát ha nem szedtünk össze akkor semennyit :) és vidéken azért több a kukorica föld ;) persze nem mondom azt hogy fedezi a deznyóka felnevelését az a pár kiló kukorica de azért olcsóbbra kihozza ha az ember szán rá egy kis időt :)

Fefe013 11-15-2011 13:49

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 294361)
az én keresztapám hentes. 2 hetente vág malacot, a tiszta haszna rajta 30000 forint vágásonként. ezt úgy csinálja, hogy magának kiveszi először azt a húst amit ők szeretnek kb 2 hétre előre, a többit meg eladja. és így van rajta ennyi haszon. szerintem megéri :)
drágábban adja mint a boltba de mégis megveszik tőle, mert ez házi és friss hús. (a malacot nem ő neveli fel kilóra veszi)

És itt a lényeg, a hentes majdnem a kétszeresét vissza tudja forgatni, ha feldolgozza, de ott se mindegy a minőség, mert ha hurkát, kolbászt csinál belőle az jó meg szép hasznot hoz neki, de a minőség nem mindig van meg...

Én csak és kizárólag a nevelés költségeire gondoltam, h nem mindig jön ki olcsóbbra...

Fefe013 11-15-2011 13:50

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 294362)
ehhez még azt hozzá tudom fűzni hogy idén elmentünk böngészni ide a környékbe :) 150-200kg kukoricát ha nem szedtünk össze akkor semennyit :) és vidéken azért több a kukorica föld ;) persze nem mondom azt hogy fedezi a deznyóka felnevelését az a pár kiló kukorica de azért olcsóbbra kihozza ha az ember szán rá egy kis időt :)

Igen lehet tallózni valóban kukoricát, ami valóban olcsóbbá teszi, de még mindig nem biztos, h olcsóbb mintha hentestől v boltban vennéd meg.....;)

Merengő 11-15-2011 13:53

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 294363)
És itt a lényeg, a hentes majdnem a kétszeresét vissza tudja forgatni, ha feldolgozza, de ott se mindegy a minőség, mert ha hurkát, kolbászt csinál belőle az jó meg szép hasznot hoz neki, de a minőség nem mindig van meg...

Én csak és kizárólag a nevelés költségeire gondoltam, h nem mindig jön ki olcsóbbra...

akkor miért nevelnek az emberek malacot? jótékonyságból? :)

Fefe013 11-15-2011 13:57

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 294365)
akkor miért nevelnek az emberek malacot? jótékonyságból? :)

Apósomék egész életükben tartottak disznót, de vmelyik éven kiszámolták, h mennyiben van a tartása és mennyiben az a hús, amit ha megvesznek maguknak elég, s azóta nem tartanak, ennyi...

Anyáék tartanak, mert van föld, van belőle takarmány és szalma (és idén is kimentek tallózni ennek ellenére is), de ha nem lenne saját és venni kellene, akkor valszeg ők se tartanának...

Sami 11-15-2011 14:05

Öcsém is gazdálkodik otthon. Van 2-3 heki földje, azon búza, kukorica, zab stb. Soha nem mondta még, hogy nem éri meg disznót tartani. Én szóban mindig támogatom és biztatom, hogy tartsa csak, főleg úgy, hogy minden decemberben kapok tőle egyet. :D Persze disznóvágáson mindig ott vagyok. Olyankor ott az egész család. Nagy buli az és én is szeretem. Népünnepély. A végére a társaság fele már kómás állapotban van. Akkor kezdődik a hangoskodás, hirtelen az egyik okosabb lesz, mint a másik. Mindenki a másik főnökének képzeli magát. Stb, stb. Nagyon bírom. :D

Sami 11-15-2011 15:04

Magyar mezben lép pályára az olasz válogatott

Fordítva hímezték az olasz labdarúgó-válogatott hivatalos mezére a nemzeti trikolór színeit. Az olaszok így "magyaros" mezben lépnek pályára Uruguay ellen.
Megújult az olasz labdarúgó válogatott meze - adta hírül az olasz sajtó, hogy az azzurrik csapatát már hét éve szponzoráló sportmárka még divatosabb, még modernebb technológiájú, még nagyobb teljesítményt biztosító mezbe öltöztette a játékosokat. A retró stílusával trendi és a testhőmérsékletet is szabályozni képes mez bemutatóján azonban kiderült, hogy a válogatott új dressze nem hibátlan.
A kék felsőrész fehér gallérján végigfutó csíkon az olasz nemzeti színek rossz sorrendben szerepelnek, felül van a piros és alul a zöld. "Az új mezzel Itália Magyarországnak öltözik" - írták a sportlapok, melyek arra emlékeztettek, hogy 1990-ben az olasz vasutak is tévedésből a magyar trikolórral díszítette az olasz szerelvényeket, melyeket utána mind át kellett festeni.
Mi lesz a mezekkel? - kérdezték a lapok. Ha ma (kedd) estig nem történik csere, akkor a Cesare Prandelli edzette olasz válogatott magyar színekben fog pályára lépni Uruguay ellen. A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságra már kijutott Olaszország a római stadionban vív felkészülési mérkőzést a dél-amerikai csapattal.
(MTI)

Redback 11-15-2011 15:16

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 294367)
Öcsém is gazdálkodik otthon. Van 2-3 heki földje, azon búza, kukorica, zab stb.

Nem kevés egy kicsit a barakk és a ház?:p

Merengő 11-15-2011 15:18

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 294371)
Nem kevés egy kicsit a barakk és a ház?:p

2-3 hekin nem kell :)

Redback 11-15-2011 15:41

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 294372)
2-3 hekin nem kell :)

Barakk még csak csak, de ház? befokoz minden körben?:D

Pool 11-15-2011 15:48

Nálatok kukoricán nő fel a disznó? :eek:
Nálunk jó neki az apró krumpli, háztartási ételhulladék is szépen hízok tőle :D

Merengő 11-15-2011 15:49

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 294373)
Barakk még csak csak, de ház? befokoz minden körben?:D

mivel minden körben van beköltözés vagy valami hasonló ok miatt az ilyen kis hektárú országok aszem ház nélkül is elvannak :) egyszer láttam valahol egy egy hekiset amibe egy templom volt és nem értettem népességet hogyan tartja.. de valaki felvilágosított hogy minden körben van bevándorlás. 56 ember rémlik :) de már pár éve volt nem emlékszem pontosan. de majd jön valaki és kijavít

Fefe013 11-15-2011 15:57

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 294375)

Nagy lehet a család, ha 2-3 disznót így fel tudnátok nevelni:eek:

Pool 11-15-2011 16:34

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 294379)
Nagy lehet a család, ha 2-3 disznót így fel tudnátok nevelni:eek:

Inkább nagy a kert és sok krumplit szoktunk vetni bele :)

Sami 11-15-2011 16:47

Quote:

Természetesen nem csak kukoricán, vagy ahogy kis szülőfalumba mondják málén, hanem ételhulladék, apró krumpli, nyáron gaz, csalán, ősszel hulladék tök. de még a hulladék gyümölcsöt is oda adja nekik, főleg körtét, szilvát stb.

Remedy 11-15-2011 17:03

Quote:

Pool, nem vagy tul igenyes. Mikor fognak vagni Teged? Azon azert szeretnek ott lenni. :D

Remedy 11-15-2011 17:06

Jo par(10) ev ota amugy mi sem tartottuk, hanem vagas elott vettuk sertestelepektol. Osszehasonlithatatlan a minosegi kulonbsege a boltitol mar a nyersanyagnak is, a hazikolbaszt meg tenyleg egy lapon sem lehet emliteni meg az ilyen 3k+-os bolti kolbaszokkal sem. (szerintem)

Persze a fuszerpaprika meg a fokhagyma ara huzos mostanaban, de disznot vagni mindenkepp megeri, ha van egy fagyasztod, meg egy kis kamrad a hazikolbasznak, hazisonkanak, haziszalonnanak.

Fefe013 11-15-2011 17:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 294384)
Pool, nem vagy tul igenyes. Mikor fognak vagni Teged? Azon azert szeretnek ott lenni. :D

Megy az olvasás nekem is :S

szamóka 11-15-2011 17:21

Az én disznóim a konyhai és kerti hulladék mellett húst is esznek. A szomszédom 1000 kacsát töm a nem túl távoli tanyáján, azok 2-3 hetente mindig produkálnak összesen 20-30 elhullást, a cimbora 2 kutyája ennyit nem tud "feldolgozni". Évente pár szál kolbászt és egy sonkát megér ez a plusz fehérjebevitel, sokkal több húst produkálnak így a disznók a vega társaiknál.

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 294381)
de még a hulladék gyümölcsöt is oda adja nekik, főleg körtét, szilvát stb.

Arrafelé nem főznek pálinkát? ;)

Sami 11-15-2011 18:46

Dehogynem, azt is főznek. :) Mértékkel a disznóknak is adnak belőle, mármint a körtéből. :)

Von 11-15-2011 22:40

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 294394)
Dehogynem, azt is főznek. :) Mértékkel a disznóknak is adnak belőle, mármint a körtéből. :)

Csak a körtepálinkából kapnak? :eek::D

Pool 11-16-2011 18:09

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 294431)
Nekünk édesmindegy, mert nem széttermelésre felépült országaink vannak full üresen árválkodva...
De nekem ez a privát véleményem volt, nem értem, miért nem lehet elfogadni?
Ilyenkor tudom, hogy rossz érzés, de ha te lettél volna a "szopó" másik oldalán, akkor meg áldanád, hogy van ilyen...
Az meg, hogy nekem miért ilyen a klánom, nem publikus, ha csak rajtam múlna, biztos nem lenne "alvó"

Ez az üzenet kifejezetten NEM TETSZETT a következő fórumozóknak:
Dus

Mi nem tetszett?

vityu 11-16-2011 18:10

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 294434)
Dus

Mi nem tetszett?

Jót röhögtem, de azért vigyáznék a tiltásra :)

Dus 11-16-2011 18:44

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 294434)
Dus

Mi nem tetszett?

Megbeszélések... nem a privát véleményed alapján kell továbbalakítani a játékot, hanem érvek alapján.

Amúgy kifejezetten szórakoztató, hogy ennyire odafigyelsz, hogy melyik hozzászólásodra nyomok nem tetsziket. :) Komolyan... ennél még egy 10 éves gyereket is nehezebb felbosszantani. Szerintem tök vicces. :D

Pool 11-16-2011 18:55

Hogy kaphattam üzenetet a piros lapról, amikor 100% volt a levelesládám?

Úgy bírom, amikor a 0 játéktudásoddal lehúzol egy véleményt Dus, ennyi örömöd legyen pár évig...
40?

Dus 11-16-2011 19:12

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 294438)
Úgy bírom, amikor a 0 játéktudásoddal lehúzol egy véleményt Dus, ennyi örömöd legyen pár évig...
40?

Nem húztam le semmilyen véleményt. Ne ferdíts.

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 294438)
Hogy kaphattam üzenetet a piros lapról, amikor 100% volt a levelesládám?

Nyilvánvalóan ott nem ellenőrzi a script. A programozók már csak ilyen találékonyak. Eme rettentő bonyolult problémával is kínkeservesen megküzdöttek. :)

Pool 11-16-2011 19:44

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 294440)
Nem húztam le semmilyen véleményt. Ne ferdíts.

Akkor mi nem tetszett Bigpléjer?

Dus 11-16-2011 19:45

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 294446)
Akkor mi nem tetszett?

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 294437)
Megbeszélések... nem a privát véleményed alapján kell továbbalakítani a játékot, hanem érvek alapján.

Ajánlom az olvasás nevű dolgot. Hasznos tud lenni néha.

Pool 11-16-2011 19:57

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 294448)
Ajánlom az olvasás nevű dolgot. Hasznos tud lenni néha.

Olvasd vissza, mikor érveltem már a mostani helyzet mellett, nem fogom leírni még egyszer. Okostojás...

All times are GMT +1. The time now is 02:38.