![]() |
roka (29)
Boldog szülinapot:) |
|
Quote:
|
Boldog szülinapot :)
|
Sok boldogat Neked!
|
nono (29)
Boldog szülinapot neked:) |
|
Quote:
|
Boldog szülinapot:)
|
Boldog, boldog boldog születésnapot, kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod!
|
Dark Devil (20)
Boldog szülinapot:) |
|
Quote:
|
Angyalkás szülinapot Dark Devil;)
|
Darun (24)
Boldog születésnapot:) Jó öreg vagy:D |
|
Nahát, nemrég regisztrált, és már szülinapja is van? :p:D Boldog szülinapot! :)
|
Boldög Születésnapot :)
|
Boldog Születésnapot Darun! :)
|
Sok Boldogat!
|
Köszönöm mindenkinek! Különössen Ts-nek! :P
Hát igen, most alakult úgy hogy volt időm regizni. Legalább egyszerre ünnepelhetek! (regit is meg szülinapot is) És a veteránokhoz képest nyilván fiatal vagyok, de sztem még így is az átlagos játékos életkor felett vagyok. |
Boldog-t :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ugyanakkor személyes ismerettségre hagyatkozva, nem kevés az 50-60 év feletti játékos, és a 30-40 év körüli korosztály is erőteljes létszámban képviselteti magát. Ha személyes, biztos adatok alapján kellene egy átlagot mondanom, akkor a 25 és 40 és közötti rétegre tenném a voksomat. |
Quote:
|
Quote:
|
Boldog születésnapot! :)
(Megjegyzem, szerintem csak azért regisztrált, hogy fölköszöntesse magát :D:D) |
Quote:
|
Boldogat Darun! :)
Ati, lassacskán az enyém is közeleg, és el van írva a profilomban 1nappal, biztosan mellékattintottam regelés közben. Át lehet azt írni valahol? Kb 3hete ment egy PM is itt, de nem válaszoltál. |
Még nem hódítózik, és országa sincs egyelőre (bár már élénken érdeklődik, és teljesen tisztában van azzal, hogy mi is az a körváltás, és tudja, hogy az orkok a legszebbek, bár néha még meginog, és a Micimackó mellett voksol)
... de nagyon boldog 4-dik szülinapot Magyar Eperkének :) |
Quote:
Mert te be is köszöntél! A délutáni hsz-ek miatt elnézést, mindíg lemaradnak a smile-k! Még egyszer köszönöm mindenkinek a köszöntőt! Darun |
Quote:
|
Quote:
Boldog születésnapot neki! Aki az orkokat szereti, rossz ember nem lehet! :D |
Boldog 4. Születésnapot Neki és még nagyon nagyon sokat!! :)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
[________] Szülinapi torta, 4 gyertyával! :D Boldogat! :p /Az elfek szebbek, de ezt majd az én szülinapomon hangoztatom erőteljesebben. :p:D:D/ |
All times are GMT +1. The time now is 06:57. |