![]()  | 

roka (29) 
	Boldog szülinapot:)  | 

| 

Quote: 

| 

Boldog szülinapot :) 
	 | 

Sok boldogat Neked! 
	 | 

nono (29) 
	Boldog szülinapot neked:)  | 

| 

Quote: 

| 

Boldog szülinapot:) 
	 | 

Boldog, boldog boldog születésnapot, kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod! 
	 | 

Dark Devil (20) 
	Boldog szülinapot:)  | 

| 

Quote: 

| 

Angyalkás szülinapot Dark Devil;) 
	 | 

Darun (24) 
	Boldog születésnapot:) Jó öreg vagy:D  | 

| 

Nahát, nemrég regisztrált, és már szülinapja is van? :p:D Boldog szülinapot! :) 
	 | 

Boldög Születésnapot :) 
	 | 

Boldog Születésnapot Darun! :) 
	 | 

Sok Boldogat! 
	 | 

Köszönöm mindenkinek! Különössen Ts-nek! :P 
	Hát igen, most alakult úgy hogy volt időm regizni. Legalább egyszerre ünnepelhetek! (regit is meg szülinapot is) És a veteránokhoz képest nyilván fiatal vagyok, de sztem még így is az átlagos játékos életkor felett vagyok.  | 

Boldog-t :) 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

Ugyanakkor személyes ismerettségre hagyatkozva, nem kevés az 50-60 év feletti játékos, és a 30-40 év körüli korosztály is erőteljes létszámban képviselteti magát. Ha személyes, biztos adatok alapján kellene egy átlagot mondanom, akkor a 25 és 40 és közötti rétegre tenném a voksomat.  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Boldog születésnapot! :) 
	(Megjegyzem, szerintem csak azért regisztrált, hogy fölköszöntesse magát :D:D)  | 

Quote: 

| 

Boldogat Darun! :) 
	Ati, lassacskán az enyém is közeleg, és el van írva a profilomban 1nappal, biztosan mellékattintottam regelés közben. Át lehet azt írni valahol? Kb 3hete ment egy PM is itt, de nem válaszoltál.  | 

Még nem hódítózik, és országa sincs egyelőre (bár már élénken érdeklődik, és teljesen tisztában van azzal, hogy mi is az a körváltás, és tudja, hogy az orkok a legszebbek, bár néha még meginog, és a Micimackó mellett voksol) 
	... de nagyon boldog 4-dik szülinapot Magyar Eperkének :)  | 

Quote: 

Mert te be is köszöntél! A délutáni hsz-ek miatt elnézést, mindíg lemaradnak a smile-k! Még egyszer köszönöm mindenkinek a köszöntőt! Darun  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Boldog születésnapot neki! Aki az orkokat szereti, rossz ember nem lehet! :D  | 

Boldog 4. Születésnapot Neki és még nagyon nagyon sokat!! :) 
	 | 

Quote: 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

[________] Szülinapi torta, 4 gyertyával! :D Boldogat! :p /Az elfek szebbek, de ezt majd az én szülinapomon hangoztatom erőteljesebben. :p:D:D/  | 
| All times are GMT +1. The time now is 03:25. |