Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Harcosok 10-31-2006 17:33

Quote:

Originally Posted by laci (Post 39738)
Tisztázni kellene, miről is beszéltek: meg akarjátok győzni egymást valamiről vagy csak rázzátok a rongyot? Amúgy nagyon szórakoztató :p

Megdumáljuk a dolgokat:)
Én egy rossz szót nem szoltam volna dragrol szerintem ő kedzte el a hv csalás gyanusítgatásával:)

Dragi 10-31-2006 17:33

Quote:

Originally Posted by laci (Post 39738)
Tisztázni kellene, miről is beszéltek: meg akarjátok győzni egymást valamiről vagy csak rázzátok a rongyot? Amúgy nagyon szórakoztató :p

ő akarja azt bebizonyítani hogy nem tudok játszani mert töröltem egy elhanyagolt orit és mert beújráztam egy kitekizett fél-elffel :) mondjuk nemm tudom a Fél-elffel mit kezdett volna biztos utaltatott volna pénzt magának vagy nem tudom de az nem az én stílusom :)

Dragi 10-31-2006 17:34

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39743)
Megdumáljuk a dolgokat:)
Én egy rossz szót nem szoltam volna dragrol szerintem ő kedzte el a hv csalás gyanusítgatásával:)

mégse csak gyanúsítgatás ha átkerültél miatta anarchba (jó egy másik miatt de átkerültél) :)

Harcosok 10-31-2006 17:35

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39741)
egyáltalán nem tanácsoltál ilyet :) és a Fél-elfet nem lehet könnyen szétszedni ha esetleg épp nem a 72 körös büntetését tölti :)

Semmim nem volt ugy szedtelek szét ember:D
Vagy 50%könyvtáram volt:D
Most hiába hazudsz midnen nap megirtam nem elég erős az orid de mondtad jajajajjajajajjaajjajaj aztán mi lett veled?:)
És megint jönnek a kifogások....

Dragi 10-31-2006 17:35

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39746)
Semmim nem volt ugy szedtelek szét ember:D
Vagy 50%könyvtáram volt:D
Most hiába hazudsz midnen nap megirtam nem elég erős az orid de mondtad jajajajjajajajjaajjajaj aztán mi lett veled?:)
És megint jönnek a kifogások....

jó akkor megírtad :)

Harcosok 10-31-2006 17:36

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39744)
ő akarja azt bebizonyítani hogy nem tudok játszani mert töröltem egy elhanyagolt orit és mert beújráztam egy kitekizett fél-elffel :) mondjuk nemm tudom a Fél-elffel mit kezdett volna biztos utaltatott volna pénzt magának vagy nem tudom de az nem az én stílusom :)

Nem a te stilusod mégis elfogadtad anno tölem amikor megkérdeztelek lopsz-e tölem vagy 50k tekit?:)
Elöször én adtam neked aztán meg te probáltál még többet szerezni:)
Vagy ez sem volt igaz?:)

Dragi 10-31-2006 17:39

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39748)
Nem a te stilusod mégis elfogadtad anno tölem amikor megkérdeztelek lopsz-e tölem vagy 50k tekit?:)
Elöször én adtam neked aztán meg te probáltál még többet szerezni:)
Vagy ez sem volt igaz?:)

aham :) ha te mondod az nem úgy volt hogy leszedtem a varijaid és úgy szereztem pár k tekit ?

Dragi 10-31-2006 17:39

De amúgy úgy gondolom hogy azzal hogy fikázol meg sarat dobálsz magadat járatod le :)

Harcosok 10-31-2006 17:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39749)
aham :) ha te mondod az nem úgy volt hogy leszedtem a varijaid és úgy szereztem pár k tekit ?

Először adtam aztán valamiért megharagudtál és elkezdted ölni a varikat de nyugodtan vihetetd volt böven:)100k tekit vagy mennyit vittél össz ebböl 50k adtam és 50k szereztél:)4-5nap alatt megirtam;)
Vagy most is tom az jön hazudok....

Harcosok 10-31-2006 17:42

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39750)
De amúgy úgy gondolom hogy azzal hogy fikázol meg sarat dobálsz magadat járatod le :)

Azért ez jó én egy rossz szót nem irtam azokra akik rolam nem irtak:)Te kezdted az álmoddal numer@-ról:)

All times are GMT +1. The time now is 11:58.