![]() |
Quote:
Azért gondolom mindenkinek nyilvánvaló volt, hogy nem fog a 2. évad első részére hirtelen duplájára ugrani a nézettség. Szóval nem értem, miért nem tudták a 1. évad befejezése után azt mondani, hogy srácok bizony ha nem történik csoda, akkor ez lesz a vége, és úgy tervezzetek. |
Quote:
|
Quote:
Ati: Azt értem, tudom,h másik sorozat, de ha jól olvastam valahol, akkor ez ugyanúgy a Universe a Stargate franchise rendszere, annak továbbvitele vagy hogy is fogalmazhatnék... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mármint úgy értem, h franchise, mint tudjuk mi a franchise lényege.
Egy jól bevált dolgot levédve, ugyanúgy viszünk országról országra. mint a meki. ugyanolyan mindenhol az M betű, a sajtburger... (bár külföldön nem kell fizetni a plusz szószokért, meg stb.) Akkor miért nem csinálták ugyanavval a forgatókönyv-írási technikával, mint a régit. Mert az Atlantis elviekben azért bukott, mert kezdtek a részek különállóvá válni. Amit személy szerint nem nagyon vettem észre, mert 2-3 rész múlva mindig vissza kanyarintottak egy fél sztorira. Ott van például az 5. évad vége. A Las Vegas rész, mennyire különálló, eltér az egész sorozattól szinte. Mégis amiatt jönnek "felénk" a lidércek... na mindegy És el nem tudom képzelni, hogy két iylen tapasztalt forgatókönyvíró, mégis mit látott előre egy dráma-sorozatból. Ha tragédiát akarok nézni, bekapcsolom a híreket. De inkább nem. Azt mennyivel jobb nézni, könnyebb szeretni, h megint megmentették a világot. De még hogyan! jó... lehet kicsit elcsépelt, h állandóan nyer az emberiség. De ha veszít vége a sorozatnak! azt pedig nem szerettük volna ugyebár :):cool: |
Szerintem nincs azzal baj, hogy eltértek az eddigi stílustól. A sorozat eleje nekem nem tetszett, ennek azért itt hangot is adtam :D, de a végére egész hozzászoktam és megszerettem.
|
Quote:
Én nem jutottam el odáig, hogy megszeressem. Nyilván ugyanazt eladni harmadszor nem túl értelmes dolog. Túl sok sikeres spin offot nem ismerek, de a Star Trek esetében sikerült a régi és új dolgokat ötvözni. |
Rég irtam már ide.
A 2. évad a Universeben nagy ugrás volt az első évadhoz képest, néztem, tetszett is, főleg hogy nem volt más SG-s alternativa,tényleg élvezhető volt. de ami itt az évad 2.felében folyik az már valami hatalmas. 2x10 és az azóta lement 7rész, hát tényleg megsíratatja velem a sorozatot, a sorozatot is és nem csak az SG univerzumot. az Atlantisból egyáltalán nem emléxem már ilyen etapra ahol 8rész zsinórban tetszett. és az SG-1-ben sem volt jellemző. mindig becsuszott egy csomo értelmetlen élvezhetetlen töltelék rész... És ami teljesen a szívembe lopta a Universe-t az az a mondat amire vártam 214 SG-1 van rész és 2 DVD alatt, ami nem hangzott el az Atlantis 100 részében ami most összesen a 351 SG sorozat rész után végre elhangzott: Matthew Scott :"ti beszéltek angolul?!" |
All times are GMT +1. The time now is 06:24. |