![]() |
most elmondom az Én 5letemet... válasszatok olyan fajt amivel tudtok játszani.. veréb.. ez nem egy életszimulátor.. johogynem kiakarsz dolgozni többszáz különböző vírust bacit és randomra terjesztenék a hullák..:S figyelj ez csak egy játék.. nem fog minden a valóságnak megfelelően lenni. pl eza fürdés meg ilyesmi.. tudod.. ez egy játék amikor játszok vele számokat látok.. a nagyobb szám elveri a kissebbet engem nem mozgatnak a lakosaim meg az ilyenek.. nem érdekel, hogy jol erzik e magukat.. ha lazadnak adok nekik pénzt amugy meg kussa nevuk.. johogynem már szakszerevezetet akarsz bevezetni..meg közösen a hullák érdekeiért.. aki nem tud hullával játszani ne játszon..:)egyébként lehet hullával topba jutni...
|
Elnézést, de a fürdést nem én mondtam! És kül is! Én is pont ezen vagyok, csak válaszoltam arra, hogy vajon hogyan fertődnek meg a olvajok és általuk mindenki! Kül is! Ha a legutóbbit olvastad, akkor rájössz, hogy most közvetettebb dolgokat javasoltam(pontosabban kiegészítettem Smooth ötletét).
Lényeg: csak annyit akarunk, hogy a hullák is használhatóbbak leyenek! Nem az a cél, hogy minél durvábbak legyenek csak az, hogy magasabb szinteken is egyenlő eséllyeik legyenek egy Gnóm vagy egy ork játékos ellen! Se több Se kevesebb! Kül is: én nem élőholtakkal megyek, hanem gnómokkal(nem praktikussági, hanem inkább elvi döntés volt) |
Quote:
2. Miért? ne mond már, hogy 1000 hekin neked nincsen 5-6000(lakashelyzettől függően) tolvajod? 3. jól mondtad 1000 hekin...5000 hekin ez 5-ször annyit jelent, de addigra másnak inkbbább 20000 tolvaja lesz nem(ha nem több)? Nem beszélve arról, hogy 1. szinten már szinte tuti van egy min 20-25%-os bónusz rajtuk...ergó egyáltalán nem durva..legfeljebb a hullák rá vannak erőszakolva a területnövelésre... 4. azért mondtam, hogy az 1. szintnél kicsit durva a bónusz, de vésd azt is észbe, hogy 1. szint után nincs magasabb szóval nem lesz újabb balance, ergó ugyanez lesz a bónusza pár ezer hekin és 20 ezren! |
Quote:
És akkor nem durvák a számok, hanem nevetségesen alacsonyak :p |
Elnézést, de te 1000 popnál 40 kocsmát tartasz? Szerintem jóvalta többet, mert sztem, hogy nagyjából békén hagyjon egy átlagos tolis és kezdeni is tudj a tolvajaiddal kb 3000 min kell...de persze a több mindig jobb...
Másrészt meg nem vetté valamit figyelembe: Ez egy felvetés, hogy mennyinek kell lennie, de lehet ennél kevesebb is! Ezek a számok nem fixek csak éppen ennyit írtam le...NEM ÉN csinálom a 7-es módosítást szóval ezek csak ötletek éds a számok nagyon képlékenyek! |
Quote:
Épp azt mondom, hogy ez is annyira kevés, hogy értelme sincs, de inkább hagyjuk a fenébe, mert máshogy nem bírom leírni. Emellett a két fölösleges posztodban se voltál képes erre az egyszerű kérdésre válaszolni. Quote:
Quote:
VAGY nem, de akkor hogy? Nem kérek egyéb kommentet egy igent vagy egy nemet várok végre... |
Ja azt hittem költői kérdés :P
1000 heki=2250 tolvaj 1. szinten ásodik kérdésedre pedigheki x 2.25= amennyi tolvajnyi védelemre számíthatsz...kérdés: hogyan akaro legyen válasz a képlet: meglopni? úgy, hogy ne vegye észre, vagy, hoy sikerüljön egyszerűen?:D A válasz egyszerű(most találtam ki), az élőholtak sose veszik észre, hogy ki lopott tőlük...így jó? A fenti képletbúől meg kijön, hogy mennyit ajánlatos küldened. De nem értem miért vitázol velem ezen, amikor így is úgy is a számadatok képlékenyek |
Én se értem minek hiszed azt, hogy vitázom...
De úgy tűnik van még mit tanulnod a játékról, mielőtt javaslatokkal állnál elő. Quote:
1. Sikerül lopni, ekkor nem írja ki a neved, és a hullák térkaput se tudnak felderíteni 2. Nem sikerül lopni, ilyenkor tolvajt veszítesz, és még a nevedet is kiírják (persze ott a megtévesztés varázslat) Szóval ennek a kérdésnek, amit feltettél semmi értelme nincs. Baromi idegesítő, hogy ha én azt mondom, hogy túl alacsonyak a számok, erre te azt válaszolod, hogy azokat csak úgy írtam, de CSÖKKENTHETŐEK. Mindegy, a meglévő javaslatról (Smooth) elmondtam a véleményem, ameddig nem születik egy legalább annyira értelmes javaslat, addig nem írok ide. |
Akkor kissé félreértettem amit írtál...vagy velem volt a gond, vagy te nem írtad le eléggé érthetően...
Mivel magam ellen nem szavaszok én a B-re treszem a voksom...:D Lényeg: Végre valamit tenni kéne velük! |
nem tudom de sztem 1. szinten nem az a baja a hullának, hogy tolikkal ártanak neki:D
ráadásul egy jó hullától nincs mit lopni:P |
All times are GMT +1. The time now is 15:47. |