Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

Pepa 10-22-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 131313)
Jííííhhhááááááá, az elmúlt évek egyik legjobb futama volt

Szerintem a legjobb futam a tavaly év végi Schumi búcsúztató volt. Amit az kidurrant kerék után levágott és valami 1 perc lemaradást behozott. Akkor és ott nem F1 volt az Ő részéről, hanem rally. És Kimi nem engette, hogy megelőzze.

Bogár 10-22-2007 20:36

nekem Alonso elég szimpi volt ebben az évben. Hamilton viszont egyáltalán nem az. gondoljunk csak arra, ami történt Japánban a safety car mögött... az egyáltalán nem volt sportszerű. egyébként nagyon örvendek, hogy nem az övé a vb-cím. az azért elég durva lenne, ha már rögtön az elején, egyetlen év f1-es tapasztalat nélkül világbajnok lenne.

egyébként a világbajnoki cím még korántsem biztos. :mad:
tovább folytatódnak a botrányok. már a kicsi lábujjam is tele van az egésszel, és főleg azzal, hogy az idei évben az összes botrány közvetlen résztvevője volt a McLaren is. :mad:

Hamilton mégis világbajnok lesz?

Bizonyíték híján mentették fel a BMW-t és a Williamst

A McLaren fellebbez, a vb-cím bizonytalan

Hamilton sikeres fellebbezéssel sem biztos bajnok

a 3. belinkelt cikk végén ("A McLaren fellebbez, a vb-cím bizonytalan") a cikk szerzője ezt írja:
"Rendkívül valószínűtlen, hogy a McLaren megnyerheti ezt a fellebbezést, a hetekig vagy hónapokig tartó bizonytalanság viszont rengeteget levon a vb-cím értékéből. Nagy kár érte."

no comment...

laci 10-22-2007 20:44

Hosszú éveken keresztül csak simán unalmas volt a F1, most már unalmas és botrányos is.

Bogár 10-22-2007 20:46

hogy valami érdekesség is legyen:

Japán nagydíj - Massa és Kubica csatája a verseny végén, a Ferrari belső kamerájából

laci 10-22-2007 20:51

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 131455)

Ha Kubica, akkor megnézem, jejejeeee :)

Megnéztem, nagyon jó, külön öröm hogy csak a motorok bőgnek, nem Palik :D

Pepa 10-22-2007 22:34

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 131455)

Én hang nélkül néztem, de nagyon jó!!!!

Peti 10-23-2007 11:24

Quote:

Originally Posted by laci (Post 131456)
Ha Kubica, akkor megnézem, jejejeeee :)

Megnéztem, nagyon jó, külön öröm hogy csak a motorok bőgnek, nem Palik :D

Ne bántsd Palikot!!!! olyan jókat szoktam rajta röhögni :D pl vasárnap is a meccs unalmasabbb részében olyan gyorsan elhadarta az állást mintha hatalmas csaták zajlanának benne s másodpercenként változna az állás :D Paliknak minden szava már-már aranyköpés :d:cool:

laci 10-23-2007 12:08

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 131561)
Ne bántsd Palikot!!!! olyan jókat szoktam rajta röhögni :D pl vasárnap is a meccs unalmasabbb részében olyan gyorsan elhadarta az állást mintha hatalmas csaták zajlanának benne s másodpercenként változna az állás :D Paliknak minden szava már-már aranyköpés :d:cool:

Igen, de mindig ordít, és emiatt nem tudom arra használni a Formula1-et, amire szeretem (azaz a vasárnap ebéd utáni szunyókálás monoton aláfestésének).

[HTPA]GeeForce 10-23-2007 12:18

kapcsod a TV készüléket egy üres csatornára, és halgasd a 'hangyaháború' sistergését. :D

laci 10-23-2007 12:19

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 131571)
kapcsod a TV készüléket egy üres csatornára, és halgasd a 'hangyaháború' sistergését. :D

Nem jó, az nem csinál úgy hogy "ijjjjuummmmm" meg "nyiáóóóóóóóóóó" :o

(na megyek aludni, asszem jobban járunk...)

All times are GMT +1. The time now is 05:41.