![]() |
Quote:
Ezt most csak azert jatszottam vegig, mert motivalt, hogy mindezek ellenere kepes leszek-e vhol a dobogon vegezni. De ekozben csomot mergelodtem, es neha meg csak nezni is fajt a jatekot. Viszont sajnos azt kell mondjam, fejlodest sok emberen nem lattam. Szoval, gondolom sokak oromere, ezt a rulett bajnoksagot nelkulem fogjatok tovabb jatszani. Remelem, a jatek is jobb hangulatu lesz, ha senki nem mondja meg, epp melyik dontes miert is volt elkepesztoen rossz. Azert orulok, hogy a sok lud a sok malaccal sem gyozte le a disznot. Tehat egy kis ertelem neha tud segiteni is. Azert majd szoljatok, ha viszonylag ertelmes jatek lesz kialakuloban. Addig meg jatszom olyanokkal, akik nem semi-random nyomogatjak a gombokat. |
Quote:
Ahogy olvastam, sok embernél nem azzal volt a gond, hogy te leírtad, mit kellett volna tennie, hanem ahogy.... Mintha Ronaldo leszólna mindenkit, aki nem tud úgy focizni mint Ő... Kár, hogy nem játszol a továbbiakban, de azzal neked is tisztában kell lenni, hogy nem minden játékos agyal annyit a pokeren, mint te, sokan tényleg szerencsejátéknak tekintik, hogy majd csak jön a lapomra valami.... Ezt el kell fogadni, hiszen a Te példád is mutatja, végül az "agyas" nyert. De lehet úgyis tenni, hogy nem játszol, mint ahogy leírtad... Köszönöm, hogy játszottál, remélem fogsz még később is... |
a lényeg hogy Remy egy disznó akit nem lehet legyőzni:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hétfőn indul az áprilisi forduló, időpontok jöhetnek az első hétre
|
A szombati napon nekem, csak az esti órák jöhetnek szóba.
A többi nap az esti órákban bármikor. |
Osztó: bobor70, te következel. 15 másodperced van a cselekvésre
Osztó: Leosztás #60123288213: Torpilla76 nyeri a potot: (370) bobor70: hát azé ez durva ha nem remi jön szenyózni akkor a ribije Osztó: bobor70, te következel. 15 másodperced van a cselekvésre Ez szerencsere visszajutott hozzam. Ha ilyen iranyba halad ez a pokerklub, az nagyon gaz. Bobor, remelem talalkozunk a jatekban, sot, szivesen vennem ha ezt a mondatot egy elobeni pokerparty kereteben is megismetelned... |
Mindennek meg van az oka
pár
Orsi171717: Anyád a senki bobor70: jesszus :))))))))))))) Osztó: Orsi171717, te következel. 15 másodperced van a cselekvésre Na ez azért már durva az anyámat senki ne merje a szájára venni ha nem ismeri jah amugy fél éve halt meg ....és ezennel én ezt a témát befejeztem. |
All times are GMT +1. The time now is 02:07. |