![]() |
Quote:
|
Quote:
Lehet hogy nem tud minden percben gép elé kerülni, de ez a lentebbi szinteken nem probléma. Lehet hogy este nem hajlandó valaki ébren lenni egy játék miatt stb... nem folytatom, millió más ok lehet még rá |
Sokadjára írnám le, ezért csak távirati stílusban: napi 4-5 belépés, semmi éjszaka és időnként egész napos kirándulás, családi program az alsóbb szinteken még sima játékot tesz lehetővé, A-ban kevés. Marad a tamagocsi elf. És szerintem nem csak én vagyok így.
|
Ennyi erővel kár az egészen változtatni.
Minek? Nem aktív játékkal a lenti szinten sem lesz pénzed, és a leni szinten is beüthetnek. Ha ez ott nem probléma az A-ban miért lenne az? |
De belegondolva, egy idő után valószínű szakadék alakulhat ki a könnyített feljutást használók és a régi rendszert alkalmazó játékosok között.
Lehet hogy egy idő után nem lenne alternatíva a top30 és az új rendszer, mert kialakul egy fedezgető rész akik folyamatosan növelik az országot, és egy lenti forgó rész. A kettő között pedig légüres térként ott lesz vagy 8k heki űr. És minden új játékosnak könnyebb 2x körbemenni mint megpróbálni beérni a régi top30 szerint forgó játékosokat... |
Quote:
|
Feltételezés: van egy orim amivel naponta 10 hekiket fedezgetek, hogy a top-ban maradjak, és lenne egy lehetőség, hogy fix hekivel forduljak és megvan a személyiség akkor én símán ezt választanám, mert nekem csak a személyiség a cél.
Mert akik most ezt csinálják nekik csak ez a cél. Akinek a játék az nem elfel fog játszani. |
Quote:
Egyelőre nem látom nagy áldozatnak azt, hogy a 7-8ezer kör semmittevés helyett 4ezer kört szórakozik, játszik, jólérzi magát, és csak 2ezer kört (2x az A teljesítése) kell olyan közegben töltenie, amit nem szeret annyira. Ez 20%-nyi idő, szemben a mostani kb 60-70, rossz esetben 80%-kal. |
Ha az 1/A-ban a klánvezéri hozzáférés módosító javaslata élesítve lesz, akkor kevés szabadidővel is lehet majd eredményesen játszani az A-ban.
Ha naponta csak 3-4 órát szánsz a csoportra és a tudásod természetesen (hisz 1/A) megvan, akkor máris tarthatsz egy olyan tempót, amivel életképes időn belül a topba tudsz kerülni. |
Quote:
Ha úgy érzed, hogy ezt nem akarod teljesíteni, akkor lefordulsz előbb egy fix hektár teljesítése után, ekkor kell újra felmenned A-ba, és újra teljesíteni a fix hektárt, hogy lefordulva megkaphasd a plusz személyiséget. Vagyis aki teljesíti a MOSTANI követelményeket, annak semmi változás. |
All times are GMT +1. The time now is 02:16. |