Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

Ati 06-02-2009 15:34

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213442)
Beléptem újra, tényleg ott vannak, de miért tűntek el?? :eek:

Mondtam, hogy ott vannak. Direkt megnéztem. Hogy miért tűntek el, azt pedig Neked kell leírnod, úgyhogy tessék: miért tűntek el? :D

Dus 06-02-2009 15:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213444)
Mondtam, hogy ott vannak. Direkt megnéztem. Hogy miért tűntek el, azt pedig Neked kell leírnod, úgyhogy tessék: miért tűntek el? :D

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213427)
Hozzá tenném, hogy közvetlenül előtte jártam meg a HL-t, és azóta jött elő a probléma, esetleg lehet egy összefüggés. De csak tipp, hogyha nem tudod mi a probléma...

Többet nem tudom mondani, mert arra a karira nem figyeltem... :rolleyes:

Ati 06-02-2009 15:59

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213447)
Többet nem tudom mondani, mert arra a karira nem figyeltem... :rolleyes:

Akkor egy újabb tesztelendő feladatot látok Neked, ha már a gnóm el lett téve láb alól. :D (És ha már épp a térképedet rendezgetem. ;))

Dus 06-02-2009 16:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213449)
Akkor egy újabb tesztelendő feladatot látok Neked, ha már a gnóm el lett téve láb alól. :D (És ha már épp a térképedet rendezgetem. ;))

Oks, mindjárt ránézek :)

Az én térképemen mit rendezgetsz?? :eek: :D
Vagy a nagy térképre rendezed rá épp?? :)
Az szupi lenne :)

Swiss 06-02-2009 17:47

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213377)
Ha építés alatt van hajóm, akkor ne legyen már kint az ikonja, mintha kész hajó lenne :)

(ha elmászkálok a karival ott a hajó kép = hajó ikon)

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 213409)
És én válaszoltam is :p

A sírba viszel...

Ati 06-02-2009 17:48

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 213455)
A sírba viszel...

Hmm?

A sírok az új szigeten találhatók. Oda kérsz hajós fuvart Dustól?

Ati 06-02-2009 18:03

Most nem írom új területnek, mert egyelőre még mobok nincsenek rajta (max ami ideszületik az eddigiek közül), a története nincs meg, és küldetés se kapcsolódik hozzá...

Ettől függetlenül, mint felfedezhető terület, bekerült Dus szigete. (Ez 2 sziget, de egymástól látótávolságon velül vannak.)

Megtalálása... A temetkezési szigettől dél-nyugatra indulj hajóval. Ha pont délnyugatra mész (1 dél, 1 nyugat, ez ismételgetve), akkor pont ott fogsz kilyukadni. (Akár 10-esével is lehet, 10 dél, 10 nyugat, akkor se kerülod el.)

A nagyobbik szigeten van működő obeliszk, érdemes felkeresni, hogy legközelebb már ne kelljen hajózgatni.

Swiss 06-02-2009 18:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213459)
Most nem írom új területnek, mert egyelőre még mobok nincsenek rajta (max ami ideszületik az eddigiek közül), a története nincs meg, és küldetés se kapcsolódik hozzá...

Ettől függetlenül, mint felfedezhető terület, bekerült Dus szigete. (Ez 2 sziget, de egymástól látótávolságon velül vannak.)

Megtalálása... A temetkezési szigettől dél-nyugatra indulj hajóval. Ha pont délnyugatra mész (1 dél, 1 nyugat, ez ismételgetve), akkor pont ott fogsz kilyukadni. (Akár 10-esével is lehet, 10 dél, 10 nyugat, akkor se kerülod el.)

A nagyobbik szigeten van működő obeliszk, érdemes felkeresni, hogy legközelebb már ne kelljen hajózgatni.

Megtaláltam! :)

Swiss 06-02-2009 18:33

Dus szigete

Dus, elismerésem, nagyon jó szigeteket adtál nekünk!

Az erdőben van faág, a bányában meg kovakő, össze is ütöttem egy jó kis vacsit magamnak!

A megtaláláshoz annyit, hogy 20-as léptekkel sem lehet eltéveszteni!

Ati 06-02-2009 21:16

Esti takarítás...

A tartozó klánok először csak eltűnnek a klánlistából (akkor is, ha amúgy első helyen lenne), majd nagyobb tartozás felhalmozása esetén megszüntetésre is kerülnek.

Ez már megtörtént a mostani klánokkal.

Ma éjféltől újdonság, hogy a megszűnt klánok klánvárosai is automatikusan törlésre kerülnek. Ha éjjel minden gazdátlan klánváros az enyészeté lesz. :)

Akinek ezekben a városokban van kereskedelmi poszton áruja, amit nem szeretne veszni látni, az mentse, ami menthető. :) De mivel csak teszt, ezért úgyis teljesen mindegy.

Ha véletlen a létező klánok városai is pusztulnának :D, akkor majd reggel visszateszem őket. :D

All times are GMT +1. The time now is 20:56.