![]() |
Quote:
Kérjél meghívót és fórumozz, nem kell itt törölgetni meg újat regelni. |
Nekem egy olyan keresem lenne, hogy amikortol elkezdodik majd a forumok hirdetesenek szankcionalasa a dipiben, arrol legyen vmi bejelentes, ne csak pirosak tomkelege.... Hiszen azt mondtad, az elejen lazabban veszed, szolj, ha vege van a lazasagnak, nehogy sok jolelku jatekos bepirosodjon. :)
|
Quote:
|
Quote:
De ezt már mondtam. (Nem az a fórum topic nem ilyen) |
Már bocs, de ez a meghívósdi most mire jó? A nyílvános fórumokat régiek még véletlenül se tudják alapból még olvasni se, meghívóért való kuncsorgás nélkül?
Nem lesz belőlük kismillió. Nonszensz... |
Quote:
|
Az elv a lényeg. Ez így minden csak nem nyilvános. Ami egy csoportnak alapból jár azért egy másiknak kuncsorogni kell. Ez hol nyilvános?
A fórum gazda meg majd eldönti hogy a régi játékosok közül ki mehet és ki nem? Ha több orija van kérje az összesből? Nem értem hogy ez miért jó ha egyszer arról volt szó hogy ezek nyilvánosak. |
Quote:
ez a jövőben is így lesz;) szívesen meghívnék mindenkit, de két okból nem teszem: 1. lehet nem is akar odajönni, aztán majd még engem szól le, hogy minek hívtam meg... 2. aki ott szeretne lenni az meg ne legyen már akkora király, hogy őt megilleti, hogy automatikusan bekerül, hanem vegye a fáradtságot, hogy kér egy meghívót;) szerintem nem kuncsorgás vagy megalázó dolog meghívót kérni, szóval nem tudom mi a gond vele:confused: arról meg nem beszélek, hogy az új rendszerrel sokkal nagyobb közösségek összejöhetnek, mert nem csak a csoport összes tagja, hanem még bárki más is ott lehet;) |
Quote:
|
Sziasztok
Nem tudom pontosan melyik topikba is illene ez a kérés Atihoz vagy valamelyik evvel foglalkozó Adminhoz, de szeretném kérvényezni, hogy a Normál Hétvégi Fórumot nevezzék át: Hétvégi Játékok fórummá Maga a fórumban jelezték, hogy jó ötlet volt külön egy fórum ennek is, de nem kellene külön venni a VIP és Normál hv fórumot. Elöre is köszönöm a fórum átnevezését, ha megtudjátok tenni és meg is tennétek:) U.I.: Volt arról szó, hogy publikus Fórumok.... Nah ez a fórum lehetne publikus majd azoknak az országoknak, akik a VIP vagy Normál hétvégi játékban legalább egyszer részt vettek. Tehát így ezen a fórumon beszélgethetnek az adott HV eseményeiről, avagy a régi nagy HV-k eseményeiről:) Természetesen a szabályok keretében:) |
All times are GMT +1. The time now is 11:59. |