![]() |
Quote:
Turku verse nekem tetszett, oly katonás:) Sajnos zöldet én sem tudok adni:( De a sok szomorúság után jöjjön egy kis tánc. Táncos Mozdul a láb Mozdul a kéz, Érzed a dalt Szívedig ér. Szól a zene Neked üzen, Fogd a kezem Ropjad velem. Pereg a bob Ritmusa szól, Szól a gitár Neked dalol Forog a terem Szédül a hang, Tánc az élet Őrült kaland. Lüktet a vér Táncolj még, Dobban a szív Ritmust még. De fárad a láb S lassul tánc, Múlik az élet És múlik a láz. |
Utálom a külső fórumot :[[ Mért van az hogy mindig épp annak nem tudok zöldet adni akinek szeretnék? :[[ Akinek meg nagyon nem szeretnék, annak bezzeg tudnék :/ De nekik juszt se adok, mert nincs mire :P
:]] |
De kész röhej hogy se Turkunak, se kakasapónak se Cassinak nem tudok adni :[[ Mindegy, tudjatok róla hogy adnék ha tudnék :P :]]
|
Jó látni, hogy nem halt ki a topik.:)
Lehet nem havonta kéne erre néznem és nem érnének ilyen meglepil?! Csak így tovább, akinek tudtam és megérdemli adtam a zöldet, de csak egyvalakinek ment..:) |
Én viszont szívesen olvasnék újabb verseket, írjatok, hajrá ;]]
Nekem most nagyon nincs hozzá kedvem :[[ |
Quote:
:) |
Quote:
Addig írj te valami szépet kérlek ;]] |
Quote:
Plussz, épp depresszív korszakom élem... |
Te is fiam, Brutus... (hangulatjelentés, avagy mért nincs ihlet. )
Nem értem mi történt mégsem, Vérben úszik a testem, Ellenem fordult a világ, Összeesküdve -sehol egy korlát... Még ő is a gyilkosommá vált. Mért tetted ezt Testvér? Sebzett szívembe tőrt mért döftél? Üvölt a fájdalom a néma szájamon, Az utolsó szó jogán ordítok... Nem hagyom! (Na ezért nem írok, ennél jobb nem hagyja el a tollam most, ez a "színvonal" meg nem megörökítendő :/ :]]) Adhattam volna neki azt a címet is hogy "Hold egypercese az emberekről... :P) |
Juhász Gyula
Anna örök Az évek jöttek, mentek, elmaradtál Emlékeimből lassan, elfakult Arcképed a szívemben, elmosódott A vállaidnak íve, elsuhant A hangod és én nem mentem utánad Az élet egyre mélyebb erdejében. Ma már nyugodtan ejtem a neved ki, Ma már nem reszketek tekintetedre, Ma már tudom, hogy egy voltál a sokból, Hogy ifjúság bolondság, ó de mégis Ne hidd szívem, hogy ez hiába volt És hogy egészen elmúlt, ó ne hidd! Mert benne élsz te minden félrecsúszott Nyakkendőmben és elvétett szavamban És minden eltévesztett köszönésben És minden összetépett levelemben És egész elhibázott életemben Élsz és uralkodol örökkön, Amen |
All times are GMT +1. The time now is 17:40. |