Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Mindörökké szerelem! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2372)

J.Ati 06-25-2009 20:20

A Debrecen Diósgyőrben, a Fradi Szombathelyen kezd

Quote:

Csütörtök délután a szövetség telki edzőcentrumában elkészítették a Soproni Liga 2009-2010-es őszi idényének sorsolását is. A pontvadászat július 25-én kezdődik, s a csapatok a téli pihenő előtt november 14-én lépnek utoljára pályára. Az első fordulóban a bajnok, a DVSC-TEVA Diósgyőrbe, az ezüstérmes Újpest Győrbe látogat. A harmadik helyezett, a Haladás az élvonalba visszatérő Ferencvárost fogadja, a másik újonc, az Új Lombard pedig az MTK Budapestet látja vendégül.
forrás:http://www.mlsz.hu/

Von 06-25-2009 20:38

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 216952)

erről az jut eszembe (sajnos), hogy amíg központilag nem szánnak rá pénzt, hogy olyan pályák legyenek, ahol nem nov. 14-én lesz egy év utsó meccse (ez mennyire nevetséges már, hogy 2-3 hónap a szünet?), hanem lehessen játszani sokáig, addig nem lesz normális foci

tény, hogy nem csak ezen múlik, de ez is számít...

J.Ati 06-25-2009 20:47

Quote:

Originally Posted by Von (Post 216954)
erről az jut eszembe (sajnos), hogy amíg központilag nem szánnak rá pénzt, hogy olyan pályák legyenek, ahol nem nov. 14-én lesz egy év utsó meccse (ez mennyire nevetséges már, hogy 2-3 hónap a szünet?), hanem lehessen játszani sokáig, addig nem lesz normális foci

tény, hogy nem csak ezen múlik, de ez is számít...

Sajnos nem csak a focira nem jut pénz:(
Túl sok zsebbe kell tenni,és másra nem marad:(

[HTPA]GeeForce 06-28-2009 21:09

Megjelent a 100%Fradi ComeBack legfrissebb száma. A tartalomból:

Utolsó év a pályán, első a kispadon

Nagyon izgalmas szezon elé néz Lipcsei Péter. Csapatkapitányunknak minden bizonnyal utolsó éve következik játékosként, és az első edzőként. Arra voltunk kíváncsiak, vajon mi játszódott le az elmúlt hetekben csapatkapitányunk lelkében, milyen szezonra számít az élvonalban és hogyan készül a kispadra.

Vége a száműzetésnek

Három év után csapatunk visszajutott az élvonalba. Az utolsó NB II-es mérkőzésünkön 5-1-re vertük a Vecsést, köszönhetően többek között Lipcsei Péter zseniális játékának, valamint Ferenczi István triplájának, aki így 39 góllal zárta a másodosztályú szezont.

Szkukalek búcsúja

Szkukalek Igor hat évig erősítette csapatunkat, most azonban elérkezett a búcsú pillanata. A felvidéki játékos a Vecsés ellen góllal köszönt el a nevét skandáló szurkolóktól. Igor a 100% Fradi hasábjain visszatekint az itt töltött időszakra, de beszél jövőbeni terveiről is.

Csodálatos fiatalok!

Rangos tornán győztek U17-es fiataljaink, Tuboly Frigyes együttese „ország-világ” szeme láttára utasította maga mögé az esélyesebbnek gondolt riválisokat, és a döntőben a bajnok Honvédot felülmúlva tornagyőztes lett! A szenzációs, és nem várt diadal apropóján beszélgettünk az edzővel és a döntő meccs fradista gólszerzőivel.

Ezüstérem, hidegzuhany, Balaton

Miután a szlovák nemzeti csapatot oda-vissza megvertük válogatott szinten, nemcsak az vált biztossá, hogy Magyarország kijutott a decemberi, kínai női kézilabda világbajnokságra, hanem az is, hogy csapatkapitányunk, Szucsánszki Zita számára is véget ért az idei szezon. Ő maradt legtovább edzésben, az ezüstérmet szerzett lányaink közül a többiek már néhány héttel korábban megkezdhették vakációjukat. A sikeredző, Elek Gábor is már javában csomagolt, amikor utolértük…

[HTPA]GeeForce 06-28-2009 21:17

Lothar Matthäus nem lesz a Fehérvár edzője! A vidi.hu beszámolójából kiderül, hogy a klub és a német tréner nem tudtak megegyezni egymással, a meghiúsulás okait mindkét fél titokként kezeli. Egyelőre még kérdés, ki lép a korábbi világbajnok futballista helyére.

[HTPA]GeeForce 06-28-2009 21:19

A felvidek.ma beszámolója szerint június 25-én a szlovák rendőrség őrizetbe vette a 23 éves, rimajánosi Milan Z.-t, aki alaposan gyanúsítható azzal, hogy február 20-án meggyilkolta falujában Nota Gyulát, a Diósgyőr egykori szlovákiai magyar kapusát.

A besztercebányai körzeti rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatása szerint összesen 70 embert hallgattak ki az ügyben, többüket hazugságvizsgálatnak is alávetették, ez a módszer buktatta le a feltételezett elkövetőt is.

A hatóságok tájékoztatása szerint a gyilkosság a következőképpen történt: a többszörösen büntetett Milan Z. kiszúrta, hogy Nota hazafelé tart vadászpuskájával a vállán, és úgy vélte, a fegyver jó pénzt hozhat a konyhára, ezért közelebb lopózott az egykori labdarúgóhoz, majd nyakon szúrta egy késsel.

Milan Z. a felvidek.ma beszámolója szerint korábban lopásért és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményért volt büntetve, és betegesen kedvelte a fegyvereket. Tettéért várhatóan 20-25 évet kaphat.

/Én kötelet adnék neki. Szöges drótból fonva./

[HTPA]GeeForce 06-28-2009 21:21

A pepsifoci.hu információi szerint a jövő hét elején a Vasassal edz Maróti Sándor, a Makó csatára. Megkeresésünkre a futballista megerősítette, hétfőn és kedden Angyalföldön gyakorol, majd hozzátette, amennyiben Mészöly Géza együttese nem számít rá, szinte biztosan nem vált klubot.

[HTPA]GeeForce 06-29-2009 22:58

Lipcsei Péter újabb három évig a Ferencvárosé. Ennek apropóján nyilatkozott a csapatkapitány a 100% Fradinak. Ebből az interjúból olvashattok most részleteket.

- Óriási kihívást jelentett számomra, hogy egy nyolchónapos kihagyást követően vissza tudjak térni a pályára, és nagyon boldog vagyok, hogy ez sikerült. Nem volt egy egyszerű feladat, de most már túlvagyok rajta. Ezen kívül nagyon fontos, hogy újra az NB I-ben szerepelhessek, ha már három éven át dolgoztam ennek érdekében.

Azt hiszem, hogy négy-öt minőségi légiós szerződtetésével komoly terveket szövögethetünk. Olyan játékosokat lenne jó megszerezni, mint például tavaly nyáron Ferenczi István. Meg kell mondanom, hogy nagyon kellemesen csalódtam benne. Nem ismertem előtte, csak egymás ellen fociztunk, ezután az egy év után viszont emberként és játékostársként is csak a legjobbakat tudom elmondani róla. Nagyon rendes srác, és a 39 találat önmagáért beszél, óriási dolog bármilyen bajnokságban ilyen számban termelni a gólokat. Emellett jó minta a fiataloknak is: edzéseken példamutató munkát végez.

[HTPA]GeeForce 06-29-2009 23:02

Szkukalek!

A Fradi-tábor által igencsak kedvelt futballista azt is elárulta, korábban lett volna lehetősége a nagy rivális Újpesthez szerződni.

– Az első szezonom az nagyon jól sikerült, élveztem a játékot, volt önbizalmam, elkerültek a sérülések. Rengeteget köszönhetek Csank Jánosnak, aki bizalmat szavazott nekem, valamint Garami Józsefnek, akinél jobb szakemberrel még nem találkoztam. A teljesítményemről sok mindent elmond, hogy ekkor az Újpest szeretett volna leigazolni a távozó Lőw Zsolt helyére. Komolyan gondolták, hiszen kétszer annyit kereshettem volna, mint a Fradinál. Nekem azonban meg sem fordult a fejemben egy pillanatra sem, hogy Újpestre igazoljak, ha ezt megteszem, saját magamat köpöm szemen, és a teljes múltamat tagadtam volna meg. Végül beigazolódott, hogy tökéletes döntés volt, hiszen a következő szezonban is jól teljesítettem, alig hagytam ki meccset, a csapat is jól szerepelt, egészen a bajnokság hajrájáig.

[HTPA]GeeForce 06-29-2009 23:04

Bobby Davison kijelölte azt a 20 játékost, akik részt vesznek a sheffieldi edzőtáborban.

Íme a keret:

kapusok: Holczer, Megyeri,
védők: Balog, Csiszár, Dragóner, Fülöp, Lowton,
középpályások: Fitos, Lipcsei, Kulcsár, Tóth B., Zsivoczky, Ashmore, Wedgbury, Vass,
támadók: Ferenczi, Pölöskey, Shaw, Kovács I., Pisanjuk

A négy angol Sheffieldben csatlakozik a kerethez, míg a többiek július 3-án repülnek.
Mint ismert, csapatunk három mérkőzést játszik Angliában, július 6-án a Sheffiled FC-vel, július 8-án a Lincoln Cityvel, míg július 11-én a Barnsleyval mérkőzünk.

All times are GMT +1. The time now is 11:41.