Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Ati 06-18-2006 19:59

Quote:

Originally Posted by Tomas-bpm
és ezt valahol kiírja a queosia? vagy akkor mire állítsam be az időzónát, hogy a pontos időt mutassa a játék szempontjából?

Beállíthatsz UTC időzónát, akkor azt mutatja, de neten utánaolvasva kiszámolhatod, hogy magyar időhöz képest mikor mennyi. Ilyenkor -2 óra, télen -1, asszem valami ilyesmi, de ezt ne vedd 100%-nak. :)

GOD 06-18-2006 21:46

kveszcsön

Hogy a búsba tudok új szavazást inditani a topicomban és mexűntetni a régit?
Aki tudja priviben pls!!!

Cyrano 06-18-2006 23:53

Újraindulás

Sziasztok,
Arra lennék kíváncsi, hogy az újraindulásnál az ország mindenben visszakapja azt amivel indított a szinten (tekik, egységek, épületek arany stb.)?
Igazából nem én szeretnék újrázni, csak egy két ori, aki konfliktusba keveredett velünk ezt választotta, és kíváncsi vagyok mire számíthatok tőlük.
:cool:

director 06-19-2006 00:13

Quote:

Originally Posted by Cyrano
Sziasztok,
Arra lennék kíváncsi, hogy az újraindulásnál az ország mindenben visszakapja azt amivel indított a szinten (tekik, egységek, épületek arany stb.)?
Igazából nem én szeretnék újrázni, csak egy két ori, aki konfliktusba keveredett velünk ezt választotta, és kíváncsi vagyok mire számíthatok tőlük.
:cool:

teljesen ugyanazt az orit kapja vissza, mint amivel fellépett a szintre.

Mona 06-21-2006 20:42

Sziasztok :)
Kis segítség kellene.
Valamiért nem engedi az eddig aktív fotóalbumom, hogy további képeket feltegyek és hogy feliratozzam a meglévőt. Amikor kiirja hogy betöltés, mégsem történik semmi :(
Mindent kipróbáltam, de nem tok vele semmit se nem csinálni :(
A segítséget előre is köszönöm :)

Steve 06-21-2006 20:56

Lécci válaszoljatok vagy oldjátok meg gyorsba mert napok óta Móni képaláírásait várjuk:)

Xeper 06-21-2006 21:05

meg Süti képeit is :) -neki sem sikerült feltöltenie 2 napja...

DearCody 06-23-2006 11:31

99%-kal csak másodjára

Hello!
Egy elég meglepő dolgot tapasztaltam.
Védelem varit (36 körre) 99%-kal akartam felrakni és csak másodjára sikerült. :D Ilyet még nem tapasztaltam.
Járt már így vki?

Colony 06-23-2006 12:24

Quote:

Originally Posted by DearCody
Hello!
Védelem varit (36 körre) 99%-kal akartam felrakni és csak másodjára sikerült. :D Ilyet még nem tapasztaltam.
Járt már így vki?

Igen!
Nálam gyakoribb a térkapu és a távolbalátás bebukása...pedig a védővarázslatok is 36 körösen mentek! Idegesítő mikor ugy kezded a napot varisként, hogy 70%-on vagy mert bebuktál két térkaput és egy 99%-os védőt:D

Xeper 06-23-2006 12:36

Quote:

Originally Posted by DearCody
Hello!
Járt már így vki?

100 alkalomból 1 kimarad ;)
Eléggé gyakran megesik :D

All times are GMT +1. The time now is 01:42.