![]() |
Quote:
|
kveszcsön
Hogy a búsba tudok új szavazást inditani a topicomban és mexűntetni a régit?
Aki tudja priviben pls!!! |
Újraindulás
Sziasztok,
Arra lennék kíváncsi, hogy az újraindulásnál az ország mindenben visszakapja azt amivel indított a szinten (tekik, egységek, épületek arany stb.)? Igazából nem én szeretnék újrázni, csak egy két ori, aki konfliktusba keveredett velünk ezt választotta, és kíváncsi vagyok mire számíthatok tőlük. :cool: |
Quote:
|
Sziasztok :)
Kis segítség kellene. Valamiért nem engedi az eddig aktív fotóalbumom, hogy további képeket feltegyek és hogy feliratozzam a meglévőt. Amikor kiirja hogy betöltés, mégsem történik semmi :( Mindent kipróbáltam, de nem tok vele semmit se nem csinálni :( A segítséget előre is köszönöm :) |
Lécci válaszoljatok vagy oldjátok meg gyorsba mert napok óta Móni képaláírásait várjuk:)
|
meg Süti képeit is :) -neki sem sikerült feltöltenie 2 napja...
|
99%-kal csak másodjára
Hello!
Egy elég meglepő dolgot tapasztaltam. Védelem varit (36 körre) 99%-kal akartam felrakni és csak másodjára sikerült. :D Ilyet még nem tapasztaltam. Járt már így vki? |
Quote:
Nálam gyakoribb a térkapu és a távolbalátás bebukása...pedig a védővarázslatok is 36 körösen mentek! Idegesítő mikor ugy kezded a napot varisként, hogy 70%-on vagy mert bebuktál két térkaput és egy 99%-os védőt:D |
Quote:
Eléggé gyakran megesik :D |
All times are GMT +1. The time now is 01:42. |