Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Legendär (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1871)

Valezius 09-12-2007 07:38

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 124115)
jo aki naivan ij elittel játszik mf elfet,az jo h beverhető

elf aki igazi elf az mfként beton és kész

Ha igazad van az se számít :)

Az számít, hogyha legendarban látok egy orit, akkor be tudom-e ütni vagy nem :)
Bár könnyen lehet, hogy beütött elfek rájönnek, hogy gyúrni kell még a védelemre, és egy idő után nem lehet majd ütni őket :)

Pool 09-12-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 124115)
jo aki naivan ij elittel játszik mf elfet,az jo h beverhető

elf aki igazi elf az mfként beton és kész

Hát akkor én a második támadásod idején már gyémántvédelmű voltam :D

Remedy 09-12-2007 12:50

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 124107)
Ha az én elf orimat beütné egy szövis törp, akkor elgondolkoznék, hogy érdemes-e játszanom tovább...

Ha csak ezen mulik. Ezert szivesen csinalok egy olyan torpot, szovivel, ami lazan beuti az oridat.... :)

Tolok bele 80% barakkot, elindulok 160% baraknyi loval, es a tobbiektol is viszem a 80% barakkot. Szerinted beutne? :)

Valezius 09-12-2007 12:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 124156)
Ha csak ezen mulik. Ezert szivesen csinalok egy olyan torpot, szovivel, ami lazan beuti az oridat.... :)

Tolok bele 80% barakkot, elindulok 160% baraknyi loval, es a tobbiektol is viszem a 80% barakkot. Szerinted beutne? :)

Ha legendarban megcsinálod, én is abbahagyom a játékot :)

Pax Hungaricum 09-12-2007 13:03

ná ná ná náá náááá !
Remy engem ne mtudsz beütni! :p Befagytam! :p
:D:D:D

Remedy 09-12-2007 13:17

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 124157)
Ha legendarban megcsinálod, én is abbahagyom a játékot :)

Miert, ott mit nem lehet, szovizni, kepezni, epitkezni, vagy torpot valasztani fajnak? :)

Valezius 09-12-2007 13:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 124163)
Miert, ott mit nem lehet, szovizni, kepezni, epitkezni, vagy torpot valasztani fajnak? :)

Utolérni Poolt :D

Pax Hungaricum 09-12-2007 13:32

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 124165)
Utolérni Poolt :D

Mindenkit utol lehet érni... Cask idő kérdése. :D Mindenki csak addig tud felfelé menni, amíg a hódító engedi. fajtánkként 2^16-1 épület. (ha jól tudom) Ott muszáj megállnia Poolnak, ott utolérheti Remy :D És meg is pofozhatja :D Bár ha pool elffel maxol, akkor az szó szerint verhetetlen ország lesz :D

Ha jól számoltam, azt a védőerőt amit egy MF elf tud produkálni 65535 barakkal és 65535 toronnyal, azt nem létezik olyan ország, ami sikeresen tudja támadni.

Még akkor sem, ha az elfnek csak 85% a katmorálja, és teszem azt egy ugyanannyi barakkal rendelkező orknak 100%-kal számolok. Még akkor sem, ha az orknak megadom az összes személyiséget. Akkor se fér be. Sehogy.

Szóval leverni nem tudja se törpével, se mással. (Ha jól számoltam.) De utolérni bármikor utol tudja. :D Türelem. Semmi más. :D

Arden 09-12-2007 13:56

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 124170)

Ha jól számoltam, azt a védőerőt amit egy MF elf tud produkálni 65535 barakkal és 65535 toronnyal, azt nem létezik olyan ország, ami sikeresen tudja támadni.

Még akkor sem, ha az elfnek csak 85% a katmorálja, és teszem azt egy ugyanannyi barakkal rendelkező orknak 100%-kal számolok. Még akkor sem, ha az orknak megadom az összes személyiséget. Akkor se fér be. Sehogy.

Szóval leverni nem tudja se törpével, se mással. (Ha jól számoltam.) De utolérni bármikor utol tudja. :D Türelem. Semmi más. :D

amint beszövizi az oriját,és kimegy 65535 barakk full lóval + szövihelppel, máris beveri :)
ez persze csak elmélet,mert ilyen helyzet úgysem fog előállni soha :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 09-12-2007 14:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 124163)

ha G ben kezdesz L építkezni esélytelen h átépíts :D

All times are GMT +1. The time now is 23:26.