![]() |
Szerintem akkor is erősen Madách-féle Isteni színjáték lett...
"..mondom Elf, tűrve tűrj és bízva bízzál..." .. mást úgyse tehetsz :) |
Érdekes, az elf fajt előbb-utóbb teljesen játékra alkalmatlanra akarja Ati változtatni?
Se felfedezés, se ártózás, se lopás most már jóformán? Akkor éljenek a hadielfek! Bár az sem jó:( Mert Ati szerint az elf egy békés "tamagocsi". Na dehát ha tamagocsizni szeretnék, akkor nem a hódítót játszanám. Többet nem kívánok szólni a témához. |
Quote:
ugye te sem gondolod komolyan, hogy ez egy lebenito intezkedes volt. csak siman kikaptak az elf meregfogat. |
8 éve elf vagyok, s még 20 évig ezt tervezem
akárki, akármit tesz az ostoba, agresszív orkok, s a sunyi, alatomos félelfek meg lehetnek mészár alanyok uff |
Quote:
eddig talán igy volt, de ez most meg fog változni, azt is megmondom miért. szöviháború esetén eddig a varis készültség legalább részben arra ment el, hogy lent legyen tartva a tolis készültsége. mostantól azonban fölös ezzel vacakolni, hiszen ártani nem tud, legfeljebb elvisz pár darabot a sziesztás óriástól, ami ugye annyit is ér. vagyis a teljes készültség elhasználható bármelyik célpont jó alapos lerengetéséhez, vagy bármi egyébhez |
Quote:
Hiéna drága szerintem kicsit szélsőségekben gondolkodsz,mikor véded az álláspontod...az elf nyilván nem akar feljutni a top1-be,nem is engednék neki a termelők ...és nem is tud a korlátozás miatt ... |
Quote:
Amúgy rendben, jól gondoltam, tényleg nincs elfed. Engem sem érintene nagyon fájóan, ha mondjuk a szieszta védelmét lecsökkentenék 30%-ra, simán előadnám, hogy attól még milyen jó faj az óriás, csak "kikapták a méregfogát". Kíváncsi vagyok, hogy akik a maluszok mellett vannak, azok milyen arányban nyomulnak elffel (egyedül Kutyulee van mellette elfként, ha jól láttam). |
Quote:
aki másra akarja használni: -legyen függő -legyen tartaléka -ne higgye azt, hogy fél év játék után mennyire tapasztalt. az elf jó hadis, semmiben nem módosítja ezt a maluszok !!! |
Quote:
Vagy együtt döntsük el,hogy mi lenne jobb az egyensüly fenntartásához ? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:36. |