![]() |
Quote:
Szerintem ha lenne bizonyíték a JKSZ-re Ati nem a fórumra írt volna, mivel ez nem bevett szokás, hanem mennek a gödörbe búsulni. Ha meg nincs rá bizonyíték akkor..... így van menjen akkor is. Tuvalunak mennie kell, és kész, hibázott mert 8 személyiség fölött csak felfedezni szabad. |
ez az egész most olyan, mint a média által felkapott hírek.. ilyen történik a hódítóban naponta 100.. van lebeszélt, nem lebeszélt, direkt nem védett, véletlenül nem védett, elbénázott.. csak egyszer el kell kezdeni példát statuálni.. és úgy látom ennek most jött el az ideje.. ennyi..
|
Quote:
|
Quote:
2, ahogy Deni is mondta, ez egy kicsit fel van most kapva a résztvevők Hódítós előélete miatt. |
Quote:
(+ ismerlek ott csalsz ahol tudsz, és igazad is van, mivel sose történik semmi ellene! ;) ) |
bár én továbbra is kiállok amellett, hogy ha nem érte meg védeni, akkor én sem védtem volna.. valamint nagyobb hangsúlyt kellene fektetni a jksz megelőzésére.. nem utólag agyalni, hogy akkor ez most jksz volt vagy nem volt az.. majd később büntetni, ami akár kétes is lehet..
|
Quote:
|
Quote:
különben jól elgyepállak :D |
Quote:
további szép estét mindenkinek én megek szétütöm magam Aban :) Spanyol |
Quote:
Átengedem! :) Csak előzékenynek kell lenni a hölgyekkel :) off |
All times are GMT +1. The time now is 12:42. |