![]() |
Másrészt viszont még lenyűgözőbb lesz a játékélmény, ha a mostani kemény 48 aktív játékosnak majdnem a fele egyszercsak eltűnik ;)
(Bár végre esélyem lenne egy csoportban a top 25-ben lenni :D:D) |
Nem tudom... nekem tűnik csak úgy remedy írásából és a szkarások válaszából, hogy eddig sem volt nagy játék de eztán főleg nem lesz?
Ha már azoknak az játékosoknak akiknek esélyükvan B-ből orit forgatni is unalmas lett a játék és az őket üldözők elveszítik a játékcélt, rengeteg amúgy hódot szerető játékos meg a fordulási lehetetlensége miatt (és igen mondjon ATI bármit a vip és az időkorlátok miatt) már jó ideje abbahagyta.... Körbenézve a szinteken pangás mindenütt,Háát mit mondjak, sajnálom. (én is szk-s ori vagyok tudom nem sokat segítek ezzel a játkon, de meguntam) reméljük vmi vhogy azért még életet lehelhet a játékba. |
Quote:
|
Remyék eltűnésével én éppen emiatt hagynám abba azonnal!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az viszont már forumtáma, hogy ott vipes orimmal is állok, mert nem nyújta a játékörnyezet miatt azt az élményt a játék amiért játszanék? (mert pl sokan nem fognak ennyit fizetni az As vergődésért)- és ami miatt feleslegesen fizettem? |
Azért azt vegyétek figyelembe, hogy az angol és a német verzió (elvileg) nem ugyanazoknak szól, akik a Hódítót játsszák, hanem olyan arcoknak, akik kipróbálnák a játékot, de nem beszélnek magyarul. Márpedig az a néhány euró/hó, ami nekünk soknak tűnik, az sok helyen nem nagy összeg.
Szerintem elég egyértelmű, hogy a magyar és a román miért olcsóbb a német és az angol verziónál; ha mi mégis akarunk ott is országot, ráadásul VIP-el, akkor annyit fizetünk és kész. |
Quote:
|
Quote:
Ha az előbbi lenne a cél, akkor egyszerűbb lenne Hódító 2-3-4-eket indítani, olcsóbb is, nyelvi problémák sincsenek, tiszta sor... |
All times are GMT +1. The time now is 10:41. |