![]() |
5/U (gyors csopi) Dipiében volt egy kis csemege:)
aaaaa (#bbbbbb) 2007-04-15 12:38:31 Helyezés: ccc Érték: dddd Hello. Szövit kötnék vari hadis tolis orival. 2 kör távolság legyen. Gyorsba játszom. elit fellállás legen. 170 fölött. vari toli 50 70 körül. morál 80 fölött. ne legyen lázadás. Élőhalottak haggyanak. Kereskedő ember vok. Jelentkezéseket várok. Hello. |
gyors csopihoz illően rövid, pörgős mondatok.:)
|
Quote:
|
Quote:
Áá :) Ez rólam lesett :D:D Én névváltozás akciójához hasonlóan egyszeri, limitált lehetőséget hirdettem :p Amúgy szolid, jóképű, okos és egészségesen szerény ember vagyok ;):D |
Quote:
|
Biztos, hogy Hódítózni jött?:D
xxx (#yyyy)
2007-04-16 09:55:57 Helyezés: zzz Érték: aaaa Egy dögös Varázsló csajszi, keres szövetségbe egy Hatalmas Fegyverrel rendelkező Harcos Óriást.:DDD Viped legyen és közel légy hozzám.:) Várom jelentkezésed a zöldbe.:) (biztos, hogy Hódítózni jött?:D) |
(3/G-ben)
Helyezés: x Érték: x Üdvözlet Mindenkinek! Tolis orit keresnék, remélem találok is. Feltételek: Valami lemaradt nem? :D:P |
5/U csemege:
a(#b) 2007-04-18 09:27:43 Helyezés: c Érték: d Heló MINDENKINEK! Piknik céljából keresem azt az óriást,aki szeret kirándulni ! Itt a Nyár jelligére. |
közérdekű közlemény az 5. szintről
2007-04-18 14:54:42 Helyezés: 000 Érték: 000 Az Ország egyre nagyobb és hatalmasabb lesz mindenkinél! |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 19:54. |