![]() |
Quote:
És erre itt van monro beírása. Megint én értettem félre valamit? |
Quote:
|
Quote:
Ha az "mindenki más" venné a fáradtságot és a külső fórumon a véleménynyílvánításokon (jajjdenehéz az 1/A és hasonlók) kivül előállna valamilyen konstruktív javaslattal, észérvekkel alátámasztva (gonosz az 1/A az nem észérv) akkor már régen előrébb lennénk. Véleményem szerint a leghumánusabb elvárás az lenne, hogy minden szinten a mostani, nehezített feltételeknek kelljen megfeleni, kivéve az 1/A-t. Ott minden országnak a saját követelményei szerint kelljen topba menni/maradni ahhoz, hogy B-ből a másik ország lefordulhasson. u.i. : bár szerintem az alsóbb szinteken nehezebb lesz eljutni mondjuk az első helyre, de úgy látom a kis kékeket ez nem zavarja, hiszen csak a gonosz 1/a a mumus, az összes 1/A-s pedig maga az ördög :D |
Quote:
az elmúlt pár hónapban mind a 3 orim volt egy kicsit mf., és mindhárommal nekimentem egy-egy szövinek, aki nem volt nekem szimpi, egyszer nyertem, egy döntetlen lett, egy vesztett, ott restartolnom kellett, de a győztesek azóta távoltartják magukat tőlem :D tudod kik azok, akik bujdokolnak? az A-s hősök, ott aztán biztonságban vannak az egyetlen hely, ahol egy orit nem lehet kinyírni, az az A csoport (már ha gazdag klánban van persze) |
Quote:
Egyetértek veled abban, hogy a 2B-s ori fordulását NE KÖSSÜK AZ 1A-s ori helyezéséhez kizárólag a felléptethetőségéhez! Tehát ha az 1A-s ori kéktelen akkor top30%-al léptethető (+336 topkör persze) így megfelel a követelménynek és a 2B-s ori ha a saját feltételeit teljesíti akkor léphet. Viszont: Te idétlen idők óta pörögsz az 5-2 szintek között. Ugyanabban a helyzetben vagy, mint azok az 1A-sok akik miatt nem akarsz felmenni,mert baromi régen ottvannak és biztosan piszkosul nagy a tartalékuk. Most akkor válaszolj lécci mi a különbség? Évek óta gyüjtögetsz sőt 4 orival gyüjtögettek utatok során... Ugyanazok az esélyek veletek szemben másoknak, mint az 1A-ban a régiekkel szemben nektek! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az 1A-ról azért olvasol sokat,mert akik ott játszanak azok tesztelik számodra is a játékot!!! Azért kapsz újításokat,mert az 1A odafigyel a dolgokra és megtalálja nektek a bugokat és a hibás szabályokat ami minden csopiban létezik, de vagy nem jön ki kis hekin vagy csak túl buta vagy, hogy észrevedd. És én is elnézést kérek a személyeskedés miatt, de kezdesz fárasztó lenni a te szavaiddal élve. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:00. |