Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Kutyuleee 11-29-2009 21:54

Quote:

Originally Posted by monro (Post 230950)
Érdekes engem nem frusztrált :D
És azt sem tudtam, hogy átadták már csak gyanus volt, hogy Xepi nem olyan napi dolgokkal foglalkozik mostanság a fórumon :)

hát pedig elég feltünő különbség a játékstilusuk között:D:D:D

Quote:

Originally Posted by monro (Post 230951)
Hex ha tényleg érdekel ez akkor kezd el olvasni ezt a topicot az első bejegyzéstől és nagyon sok minden ki fog világosodni szinte mindenkiről akik ide írkálnak :)

pont ezt akartam én is erre mondani:)

Hex 11-29-2009 22:06

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 230952)
hát pedig elég feltünő különbség a játékstilusuk között:D:D:D

pont ezt akartam én is erre mondani:)

:D na ha lesz több időm, lassan átolvasom akkor :)

Kutyuleee 11-29-2009 22:08

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 230954)
:D na ha lesz több időm, lassan átolvasom akkor :)

én a múltkor egyik éjszaka rágtam 1x végig rajta magam, már nem elösször, de mindig tanulságos, és jókat lehet rajta derülni, bár vannak ennél a topicnál jóval régebbi sztorik is, de erről inkább monróékat kérdezd:) Még az ovisokhoz képest is fiatal kis tacskó vagyok itt:)

vityu 11-29-2009 23:16

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 230947)
Engem vhogy frusztrált volna az Ovit ütni,mindig inkább elkerültük,ha a környékén voltunk klánban. Nekem még mindig olyan lett volna,mintha a nagyok ellen küldeném ki a lovakat, és csalódással töltött volna el,hogy semmi szembesereg,vagy védés, vagy legalább vmi probálkozás:(

Azért az átadás után kicsivel mikor a lámáknál voltam kicsit, valahonnan rémlik, hogy nagy dühödben mindenképpen be akartad verni az ovit... :p :D

Nálunk nagyon állandó a brigád. Valamit jól csinálhatunk klánon belül! :)
Soha sincsenek klánon belüli balhék, mindent megbeszélünk, figyelünk a másikra, és szerintem ez egy elég jó környezet 8-9-10 embernek :)

Kutyuleee 11-30-2009 01:06

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 230967)
Azért az átadás után kicsivel mikor a lámáknál voltam kicsit, valahonnan rémlik, hogy nagy dühödben mindenképpen be akartad verni az ovit... :p :D

Nálunk nagyon állandó a brigád. Valamit jól csinálhatunk klánon belül! :)
Soha sincsenek klánon belüli balhék, mindent megbeszélünk, figyelünk a másikra, és szerintem ez egy elég jó környezet 8-9-10 embernek :)

Az más, de akkor is ott volt a lehetőség, de mégse tettük. akkor is arra voltam dühös amire most is.Hogy egy olyan csapat kapta meg akinek semmilyen ambiciója nincs arra,hogy az Ovi hírnevét öregbitse. Ha legalább a próbálkozás egy apró szikrája látszana, akkor nem lenne gond. mert csak az hibázik aki probálkozik, és hamar belejöttek volna. de ezzel a játékmódorral, hát minimum annyit kérnék Xepiék nevében,hogy a nevet változtassák meg legalább:)
nálatok meg persze,hogy nincs balhé amig olyan lusta disznók vannak ott mint Csabi addig nem is lesz:P:P:P

Khazad-Dum 11-30-2009 01:16

2009-11-27 00:01:10Olümposz (#3735) támadást indított Köszönjük Emese (#3582) ellen, de a csatát elvesztette.

Grat, szép volt #3582.

Xeper 11-30-2009 06:39

Ha jól rémlik, akkor kb 2 milla lovat hagytam rájuk. Elfedezték volna őket? :S

Paliking 11-30-2009 08:33

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 230974)

biztos nem kedvezményesen ;)

-Fegya- 11-30-2009 10:20

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 230948)
olyan új A-snak, mint pl. nekem, mesélhetnétek történeteket a régi játékosokról, klánokról, mert az érdekelne :)

Kik voltak eddig a csúcson?

Ebben a topicban is találsz dolgokat...

vityu 11-30-2009 10:39

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 230974)

Amikor megkapták a helyet, ha jól rémlik volt 1-2 klántámadási próbálkozásuk, de utána feladták.

All times are GMT +1. The time now is 00:49.