![]() |
Quote:
|
Csokibá a csapból is Harcosok folyik :):D:):D
Máté felmerült egy kérdés bennem és Bosziban :) Mikor születtél? az az mikor van a születésnapod ?:) |
Na ez ne merüljön feledésbe föleg a szecsáról írt rész:)
Na most irok jópár emberkének: Szecsa:Rákell nézni az Arénás oridra és akkor meglátszik ki is deffel Lezu:1.Ugy érzem nem én kezdtelek szekálni elöször:) 2. Én sme a vip miatt játszom :)Mert akkor nem másnak nyerném a vippet:) Atiii:Nyugi ugyis tudja mindenki ki a legjobb fej:D Ja meg elöbb fagy be a pokol, mint hogy azt sikerüljön elérni,hogy ha én akarok menni 1 párbajra nem leszek ott:)És még szerintem nektek is jobb ha olyan ismitöl kérem az orit akit már ismertek:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ja meg délben van:Dde,hogy melyik délben hát ki tudja?:D |
Quote:
|
Harcosok, arenara idom sincs :)
ezt lathatod az ottani aktivitasombol is :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha elszalasztod delet, akkor vége a szülinapodnak, és nem jár semmi? :) |
Quote:
Erröl ennyit: Mindenkinek arra van ideje amire szakít:) |
Quote:
Réges-régen egy messzi-messzi Galaxisban delet ütött az óra Akkor arra is szakítanál hogy megmondod mikor születtél ?:) |
Quote:
Áhh látjátok ez is miattatok van megállt az órám:( |
Quote:
Az az enyém!!! :) |
Quote:
De szecsa ugy állította be,hogy neki nincs ideje arra.... nem ugy,hogy nem akar idöt szakítani rá:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Xepi részvétem :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Ezzel arra célzok neki,hogy a más szemében a szalkát is meglátja de magáéban a gerendát sem:) Én nem szekáltam volna ha ő sem engem:) De most nyugi áttértem a szecsa meg jópár ember modszerére ütöm a félüres/üres orikat:)Ha az jobban tetszik,hogy a kezdök kedvét elveszik a játéktól akkor én is ezt teszem:D Most hiába veritek itt a melletek,hogy én deffelek így meg ugy stb:) 2 lehetőség van:1 a deffelés majd a végén ütni vágni és erösnek lenni(ami szerintem jobb mitn a másik modszer) kis gyenge kezdö orikat ütögetni és elvennia kezdök kedvét persze cska kevés lóval:) Vagy jelentkezzen az aki tud a védekezésen vagy a kevés lovazáson kivül más taktikát 5orára?:) Jó a váégén mindegyik ütösé alakulhat:) Mert nemhiszem,hogy van olyan aki az elejétől a végéig birja a profikat ütni(5orán át) Inkább szivatom a profikat tolival/varival Minthogy elveszem a kezdök kedvét az egésztöl:) Jó még vana smemit tevés de annak mi értelme is van???? |
Quote:
|
Quote:
|
De ahogy látom az az isteni amit szinte mindenki nyomat hát akkor nyomatom én is azt :)
Bár utána már jön a sirás azért is:D |
nem szakitok ra, nem er annyit :)
|
a mostani parbajon is asszem egy késve belépett orit ütögetek :)
|
7üzenet naponta :DNagyon tudok:D
De most megmondom neked mégegyszer szecsa ha aztmondom ugy kell ahogy te csinálod utánozlak:D 2párbajod láttam azt akkor leutánozom: 1. volt a sima amit megnyertem az első vasárnapos párbaj Ott kb 2óra utána volt egy kevés lovad azzal ütöttél néha(persze nem a profikat tutad ütni annyi loval). én lerengettelek+kiloptalak ezért haladtam veled hekiileg:) utána a végéig még szereztél jópár hekit üres orikon+kezdökön Majd a végén belovaztál:) az adoztatos 2. párbaj teljesen ugyanez vagy üres orin vagy kezdön szereztél hekit és a végén itt még nem is volt sok lovad(azaz profikhoz nem nagyon fértél volna be) És még volt 1 db 1orás hát abbol sok következtetést levonni nem tok mert azt se tom mi volt a betüd:D Ha ez a jó akkor én is tudok így:)Ez ellen senkinek nem volt kifogása akkor ha én nyomom se legyen:) |
Quote:
|
Harcosok, jatsz igy :)
meg szoktam probalni az altalad titulalt profikat is beutni, de nem szokott sikerulni :) onmagamat a legtobbszor betudnam utni, ugy epitem fel az orimat...mas jobb jatekost igen ritkan tudok beutni...ha pedig beutom, akkor vissza tud utni :) |
Születésnap
Nah Harcosok kérlek szépen
mond már meg mikor születtél az vágom hogy 1992 de mikor pontosan? vagy I.E. 344-ben születtél, és ezért nem mered megmondnai, mert túl öreg vagy?:D :D :D |
Ninocska 2 (#360436) [párbaj]
Föld: 231 hektár Katona: 0 Népesség: 5.111 Védő: 94 Foglalkoztatottság: 35% Támadó: 76 Pénz: 278.761 Íjász: 230 Étel: 13.130 bála Lovas: 489 Rúna: 618 rúna Elit: 0 Morál: 62 % Varázsló: 120 Katonai morál: 95 % Tolvaj: 21 Szövetség: magányos farkas Faj: Törpe Személyiség: Kereskedő Hírnév: - 1.897 Érték: 11.363 Helyezés: 1 / 6 egy 4 oras parbaj eredmenye, 197 hekirol indulva. ezutan leloptak még emberrel :( |
Quote:
2.Akkor ne is írj,ha nem olvasod el az egésszet,mert a felét nem érted a másik flét meg nem is akarod érteni!! 3.Iszonyatossan morci vagyok..amint látod most is:p :p |
Quote:
Igazad van Dragon!!! Nem morci vagyok és valami nem jó dolog van velem ez már biztos:o Még én se tudom mi,de remélem leszek olyan okos(,mint itt egyesek) pár emberöltő múlva ,hogy rájöjjek!! |
Quote:
CSak ebben a topicban volt kb.2-3 tucat:) A többiről ne is beszéljünk... :p :p |
Quote:
Amit idéztem, az is egy olyan volt, amiben elég sok volt a kiabálás, és kifejezetten zavaró már az 5. ilyen jellegű beírást olvasni -erre próbáltam rákérdezni: direkt ordítasz, és próbálod magadrahergelni a tömeget? Quote:
|
én szavazok harcosokra, nekem már 2x is volt szövim :D
|
Quote:
Nem is vonom kétségbe. Örülök,hogy ilyen hamar kiismertél engem és tudsz rólam egy-két fontos infót. -És már megne sértődj,de ha valóban olvastad a topicot láthattad ,hogy páran azért nem szimpatizálnak velem,mert én nem szólom le Harcosokat! |
Quote:
hogy bírtad?? nekem még románban volt egyszer szövim de hát a románt azt nagyon nagy ívből le.....:D :D :D |
All times are GMT +1. The time now is 12:09. |